חוק הפטריוטיות

חוק הפטריוטיות

הממשל האמריקאי החל בהליכים לגירושו של מרצה שפעל למען אירגון טרור פלסטיני. אנחנו צריכים כנראה ללמוד מהם. אינני מצפה שהערבים שחיים איתנו יעמדו דום למשמע התקווה אבל צריך להפסיק את ההסתה נגד המדינה ופעולות הסיוע למפגעים. כל מי שעוסק בהסתה נגד המדינה ואו בסיוע לאירגוני טרור לא צריך לבזבז עליו כסף באיכסונו במשך שנים רבות במלון שנקרא בית סוהר(שם כידוע אחיו ילמדו אותו להיות טרוריסט טוב יותר) צריך לפסול את אזרחותו ולהעמיס אותו ואת משפחתו על משאית ולזרוק אותם בעזה. מי שלא רוצה לחיות איתנו בשלום שיעוף לחיות יחד עם אחיו במדינת הטרור עש ערפת

sela v

New member
ואיך תקבע את מי לגרש?

אולי ימני שמדבר שטויות הרוב במדינה צריך לגרש אותו? או אולי השמאלנים טפו... אותם צריך לגרש, כי בעצם הם לא יהודים?

skywalker 8

New member
מה הקשר?

הוא בכלל מדבר על פלסטינים אזרחיי ישראל שמסיתים נגד מדינת ישראל ומסייעים לארגוני טרור.

sela v

New member
ויש כאלה שחושבים שהימנים הקיצונים

מסיתים נגד מדינת ישראל ומסייעים לטרור.

skywalker 8

New member
זה לא משנה.

הימין הקיצוני זה משהו אחר. גם בהם צריך לטפל. מדובר פה על בני מיעוטים, בני לאום אחר(שאיתם אתה צריך להגיע לדו קיום) שמסיתים נגד המדינה. הימין הקיצוני מתנגד לפעולות מסיומות של המדינה. המיעוט הערבי, ברובו, מתנגד לבסיס קיומה.

sela v

New member
לטפל?

תשים לב באילו מילים אתה משתמש. אל תתפלא שהדברים שאתה מתכנן יבואו כבומרנג עליך בחזרה. לפי מה אתה קובע שרוב הערבים בישראל מתנגדים לקיום המדינה?

skywalker 8

New member
לטפל= לעשות משהו בנידון.

"לפי מה אתה קובע שרוב הערבים בישראל מתנגדים לקיום המדינה?" אתה מכיר ערבי ציוני? מי שמתנגד לציונות לא מוצא כל בסיס לקיומה של מדינה ציונית והרי היא- מדינת ישראל. אני לא רואה דרך לדו קיום כל עוד הלאום הפלסטיני בישראל לא מוכן לקבל את מדינת ישראל כמדינת לאום יהודית. האם אתה כן??

sela v

New member
האם כל היהודים ציונים?

אצלך הדברים הם שחור לבן. כמובן שאין ערבים ציונים, אבל זה לא אומר שהם בעד גירוש היהודים מישראל.

5EDEN50

New member
ערבים בישראל היו בין תומכי המדינה

לפני קום המדינה ערבים ישראלים ביניהם סופרים ואנשים ידועי שם השייכים לתנועות בין לאומית הפגינו למען תקום כאן מדינה יהודית.

nikkey

New member
לא נראה לי שאתה מעוניין

בדו-קיום, אחרת היית מקבל, ומבין את המסר של.... זה קורה שהשנאה סותמת את תאי המוח מלהבין. חבל מאד

sela v

New member
לא מבין אותך

נכנסת לפה לפני יומיים ואת מדברת? מה את בכלל מבינה.

nikkey

New member
חחח... האם הבעיה הערבית\פלסטינית

קיימת רק יומיים? ואז מה אם אני רק יומיים, האם יש מכסת מילים לחדשים? או שלחדשים מותר להגיב רק הודעה אחת ליום? וואלק, אתה קשה יה סיידי שחבל"ז. הבנת אותי עכשיו?

sela v

New member
או שאת קבועה פה

שהחליפ/ה כינוי. בקיצר מה את רוצה להגיד? עדיין לא הבנתי אותך. את ליברמן שתומכת בדו קיום?

nikkey

New member
לא החלפתי כינוי, ואני מאד

חדשה בפורום אבל לא חדשה בהבנת הבעיה הפלסטינית\ערבית ויהודית. אני לא לברמן, ולא בשארה, ולא סלוי. אני זאת אני, ודעותיי הם שלי, ואיני מושפעת מאפחד. תומכת בדו-קיום המתבסס על הבנה, הכרת השונה,וקבלת השונה. הבנת אותי עכשיו.

סלוניק

New member
"הבנה, הכרת השונה, וקבלת השונה"

בגלל זה את תומכת בשלילת אזרחות על פי גזע?

nikkey

New member
../images/Emo2.gifמאיפה לך הידע הזה?

מי כבר מתחיל להלשין עלי?

למעלה