חוק החזרה

popo1234

New member
חוק החזרה

אף פעם לא ממש הבנתי אותו שום כישוף ששלחתי אם פעם לא חזר אלי פי 3 או 9 מתי החוק הזה תקף בכלל לכם קרה בכלל שהוא חזר אליכם

the count

New member
חוק הוא אמונה

אם תאמיני בחוק החזרה, תלכי לפיו וכנראה שתשייכי ארועים מסויימים כחזרה של אנרגיה. אני אינני מאמין בחוק הזה, או יותר נכון בשום חוק מלבד החוק הפנימי שלי, לכן אינני רואה שום חזרה של אנרגיה כלפי. הכל עניין של אמונה!

Bartal j

New member
אממ אני מאמינה שכל מה שתיתן אתה

תקבל לטוב או לרע רק כפול ממה שנתת , כאילו תהיני את ההגיון המסורי בזה בעצם מה שמה שאתה נותן ליקום זה מה שתקבל, ותמיד זה ככה זה כמו שאם את משיקה במשהו את תקצרי את הפרות ואם תזלזלי אז זה מה שתקבלי ... בעיקרון החוק הזה זה כלל מוסר שאני אישית יכול לומר הולכת לפיו , יש כאלה שלא ילכו לפיו ויבחרו ללכת לפי המוסר הפנימי שלהם וזה סבבה כל אחד ואיך שנוח לו.. אני חושבת שהאמונה בחוק הזה גורמת לזה להתממש , כאילו אם את מאמינה במשהו אז אתה גורמת לזה להתגשם ככה זה ברוב המקרים לדעתי.. בדרך כלל אומרים שמי שעושה כישופים למטרות שליליות ול מנוסה בזה מספיק (אם הכישוף בכלל יפעל) אז זה יחזור אליו באופן שלילי חזק יותר, אני אישית עוד לא עשיתי איזה אקט מאגי רב עוצמה שיש להתפאר בו , אני כמעט שנה לומדת את המאגיה ותתפלאי אבל אבל אני מעדיפה להתקדם יחסית לאט עם כל הקטע הפרקטי , לצבור עוד ניסיון ולהתחיל מלמטה ולאו דווקא מלמעלה , ככה שלצערי אני לא אוכל לענות לך אם זה חזר אליי או לא , אבל אני חושבת שעצם האמונה שלי בחוק הזה יגרום לו להיות שימושי עליי בעתיד ... קיצר תבחרי מה שטוב לך ותפעלי לפיו אחרי הכל זאת את ורק את שעושה את הכישוף... שלך: בר

זה כמו דיפוזיה.

הדיפוזיה היא תנועה של חלקיקים השואפת לשוויון ריכוזים ממקום בו יש הרבה מאותם חלקיקים למקום שבו הם מועטים. עובדה פיסיקלית. כשמטפטפים טיפה של תרכיז מיץ פטל לתוך כוס מים היא מתמוססת ולאחר זמן מה ריכוזה שווה בכל מקום בכוס המים. הדבר כמובן תלוי בטמפרטורה ובתנועה של המים. (אם אתה מערבב). בחיים יש גם אוסמוזה שהיא מקרה פרטי של דיפוזיה של מים דרך קרום בררני. מעבר של מים משני צידי הקרום בהתאם לריכוז הסביבתי. כשמכינים סלט חסה בתחילה העלים פריכים ורעננים. כאשר מוסיפים את הרוטב העלים מתכווצים. המים שבתוך עלי החסה יוצאים אל הרוטב מפני שהוא מרוכז יותר מהנוזל שבתוך התא. כשם שדוגמאות פשוטות אלה מתארות את תנועת המים בטבע יש בהם את אותו המודל הבסיסי של מעבר האנרגיה ביקום בכל מיני וריאציות. במידה מסויימת הכישוף הוא אומנות של העברת אנרגיה בין כל מיני קרומים, מישורים, ומימדים. ברירנות של קרום מושפעת מהרכב החומר הבונה אותו ומהחלבונים שבו- "נשאים ומשאבות" שנועדו להכניס ולהוציא חומרים מסויימים דרך הקרום שחדירותי אך ורק למים היא תמידית. הידע המאפשר שליטה במעבר אנרגיה הוא יוצר את התנועה בכיוון של הכוונה מה שאנו קוראים לו כישוף. ובעניין ההודעה. אם אתה יוצר לעצמך סביבה שהיא מלוחה מדי סופך שיתרוקנו ממך המים.

Diableror

New member
לא מסכים עם הכל,אבל

את זה אהבתי,ועם זה אני מסכים: "אם אתה יוצר לעצמך סביבה שהיא מלוחה מדי סופך שיתרוקנו ממך המים"
Diableror

לא קרה לך אף פעם

שהענקת למישהו אהבה, או גרמת למישהו לחייך, וקיבלת אהבה ושמחה חזרה? הכאבת למישהו, ונפגעת? אני מאמינה שה"חוק" הזה תקף בכל מצב (לא משנה באיזו גרסה, הוא קיים). מה שתתן תקבל, אולי לא באותו רגע, אבל מתישהו. החיים הם give and take take and give החל מהרגע שנולדנו. אנחנו שואפים אוויר, ונושפים אנחנו מדברים, ומקשיבים נותנים, ומקבלים. אי אפשר לתת משהו ולא לקבל משהו חזרה, בדיוק כמו שאי אפשר רק לנשוף אוויר, ולא לשאוף חזרה. זה מעגל. ככה אני רואה את זה.

vaiu

New member
לא קשור

נתתי להרבה אנשים אהבה, ולא החזירו לי זה סתם קשקוש שאנשים המציאו כדי לתת פתרונות לכמה דברים...

למעלה