חוק ההחזרה

• פותח הנושא ljs
  • פורסם בתאריך

gwizard

New member
אני רק מקווה כי אתה יודע

שהמסרים המתקבלים תמיד עוברים דרך המודע שלך ומושפעים ממנו.

neophile

New member
כ ל המסרים?

מה זה מודע? מה ההבדל בין מודע ללא מודע? מסרים שלא עוברים דרך המודע הם תת הכרתיים(פרסומות) כי האופציה השנייה היא לא מודעים אם בכל זאת יש השפעה , זה לא הגיוני שה"לא מודע" משפיע. איך למחסור של משהו יכולה להיות השפעה?

gwizard

New member
כן

" איך למחסור של משהו יכולה להיות השפעה?" למחסור של שכל יש השפעה חמורה על האינטלגינציה של האדם.

neophile

New member
מה זה מחסור של שכל?

אין דבר כזה. תסביר לנו איך למחסור של משהו יש קיום?

RainBird

New member
כאן נמחקו הודעות ונחסם מישהו. למה? השמצה וסיגנון שיחה לא נאות. נא לשים לב פעם הבאה. יש ספק? נא לקרוא את התקנון. המשך יום נעים וגלישה נעימה.

ההגמון

New member
רוב הכישוף

שאני עושה הוא "שחור". פשוט כי אני משתמש בו להגנה ולפגיעה מיידית במי שבא לעשות לי רע, אפילו לא תמיד במודע. אף פעם לא "קיבלתי בפרצוף" בגלל "החוק הקוסמי" הזה. מה תגיד?

gwizard

New member
תענה לי על השאלה הפשוטה

האם אתה מאושר ? באמת אבל, תביט פנימה לתוך עצמך ותראה האם אתה מאושר או שעדיין ישנם דברים שמפריעים לך. זה קשור לנושא הדיון, אני אסביר אחרי שתענה.

ההגמון

New member
תראה.

אין שום דבר שמפריע לי. אני חי יותר בשלום עם עצמי מרוב האנשים שאני מכיר. ואם אתה שואל אותי אם אני מאושר? באיזשהו מקום בתוך עצמי, כן, כי יש לי מעין שלווה פנימית מאוד חזקה, שמאוד קשה לחדור אליה. ורוב הזמן זה עושה אותי שמח. ולא, אין שום דבר שמפריע לי, בעצמי. אני רוצה שיקרו דברים בעתיד, כן? -אבל אני יכול לחכות, וזה בסדר. אבל אני מזל דגים, ומאז שאני זוכר את עצמי, עוד לפני שהתחלתי לעסוק בכישוף, יש לי איזה מקום נורא עצוב בי. ואני יודע מאיפה זה, ולא זה לא בגלל העיסוק במאגיה, אני לא יכול לפרט, אבל קח תמילה שלי על זה.

Doly W

New member
אולי זה ישמע אידיוטי...

ואולי זה לא נכון, אבל אם אתה פוגע במישהו שבא לפגוע בך, ואז בא עוד אחד, אולי ככה היקום מחזיר לך?

ההגמון

New member
זה באמת נשמע אידיוטי.

אני צוחק. לא, אני לא חושב. בסך הכל, קורים לי יותר דברים טובים מאשר רעים. אני פשוט חי במקום מסוכן, וקורים דברים. אין מה לעשות. כשקורה משהו, אני מגן על עצמי. זה אפילו לא אנשים שבאים לעשות עלי מאגיה, זה סתם אנשים רגילים, אבל המאגיה נהייתה דבר כל כך טבעי שזה פשוט קורה.

neophile

New member
סתם אנשים רגילים ../images/Emo153.gif

איך אתה מבדיל בין אנשים שעושים עליך מאגיה מאנשים רגילים ?

ההגמון

New member
כי אדם

שבא לדקור אותי עם סכין ועף לתוך קיר בלי שנגעתי בו פיזית, הוא לא אדם שבאותו רגע נתון עשה עלי כישוף. אבל התגובה שלי הייתה אנרגטית, ומיידית.

gwizard

New member
רגע רגע רגע

אמרת לפני כן שאתה תוקף אנשים מאגית, לא אמרת כי זו הגנה עצמית. זה משנה את כל התמונה, בעיני זה מאוד ולידי להגן על עצמך ועל אחרים (שביקשו זאת). אני לא רואה בזה משהו "שחור".

ההגמון

New member
גם אני לא.

אבל זה נחשב משהו "שחור". אני לא רואה בעצמי בן אדם "רע" או בן אדם "טוב". (אני לא רואה בעצמי אדם בכלל, אבל זה כבר דיון אחר
). תראה, אני אתן לך דוגמא. מישהו אנס ידידה שלי, יותר מפעם אחת, ואיים עליה. לפנות למשטרה היה מחוץ לאופציות. -אני לא רוצה לפרט יותר מידיי כאן, כי אני לא רוצה לעשות אווטינג למקרה. בכל אופן, הוא מת עכשיו. -זה שחור, או לא? -לדעתי? -אני לא עושה שומדבר רע. ואני חי בשלווה מספקת ביותר עם עצמי. יותר מזה אין לי מה לבקש.

gwizard

New member
אלו הם לא המקרים

שהייתי מקטלג כ-"רע". תאמין לי שאם מישהו היה מאיים אלי או על נטלי או על אנשים אחרים היקרים לי - הייתי קורע להם את הצורה, וויקה או לא וויקה, מאגיה או סכין מטבח. זכותו של כל אדם להגן על עצמו ולשמור על אהוביו. טוב, מר חייזר, חייב ללכת לעבוד.

ההגמון

New member
בדיוק.

יש לי גם בעיה אחרת עם הוויקה, אבל היא כבר לא קשורה לחוק החזרה הקיים לא קיים. אבל זה לפעם אחרת. כרגע אני פשוט שמח שמישהו נחסם מהפורום וזה לא אני
...

למעלה