חוקי פיזיקה בסיסיים.

Blase

New member
חוקי פיזיקה בסיסיים.

שלום,יש לי יום מיונים(עזבו לאן) וחלק ממה שצריך לדעת זה חוקי פיזיקה בסייסיים..ממש הבסיסיים.. ואשמח לקישורי מידע. תודה רבה מראש.

NessT

New member
זה ממש כללי מדי.. אולי תנסה להגיד מיונים לאן

ויש סיכוי שמישהו ידע מה הכיוון. אם זה מיונים לתפקידים בצבא וכאלה אז בדרך כלל בחוקי פיזיקה בסיסים מתכוונים בתכלס רק לסוג של "אינטואיציה פיזיקאלית" כזאת של תנועה של גוף או כאלה דברים... לא באמת מצפים ממך לדעת פיזיקה (אלא אם כן הדרישה היא 5 יחידות פיזיקה או איזשהם לימודים אחרים מראש) בכל מקרה בהצלחה

Blase

New member
תודה רבה..וכן זה מיונים בצבא

אפשר לקבל מידע נוסף על אינטואיציה פיזיקאלית?

NessT

New member
מיונים למה בצבא?

ירפ"א? משהו במודיעין? משהו מהמנילה? אם תגיד מה אז יהיה יותר קל לעזור לך.. :) גם אני עכשיו לפני גיוס (סיימתי יב') ואני כבר סיימתי את התקופה של המיונים ועברתי המון מיונים וגם אני יודעת מאנשים אחרים מה יש במיונים שאני לא עשיתי ככה שיש הרבה סיכוי שאני אדע פחות או יותר מה אתה צריך אם תגיד למה אתה מתמיין [אם אתה לא רוצה להגיד פה מאיזושהי סיבה אז אפשר גם במסר] מידע על אינטואיציה פיזיקאלית? מצטערת אבל או שאני לא בדיוק הבנתי מה אתה מבקש או שאתה לא הבנתי למה אני התכוונתי... אינטואיציה פיזיקאלית הכוונה להיגיון בשילוב עם אינטואיציה של דברים מהיום-יום, דברים כאלו שאתה פשוט יודע ולא בונים על זה שממש למדת אותם. לא עולה לי ממש דוגמה טובה אבל למשל זה כמו שאתה מן הסתם אוטומטית יודע שכשיש מוט שמאוזן על משהו באמצע (כמו נדנדה) אז אם תפעיל כוח בקצה שלו זה ישפיע ויזיז יותר מאשר אם תפעיל כוח קרוב למרכז.. כאלו דברים

במיונים של חובלים

לא צריך לדעת פיזיקה באמת, זה הכל כל מיני מכונות שבנאדם עם היגיון בריא יכול להבין איך הן עובדות. הרבה שטויות עם גלגלות שמסובבות דברים וצריך להבין לאיזה כיוון מסתובב מה. אין שם דברים שדורשים ידע אמיתי כלשהו בפיזיקה, בשורה התחתונה...

זו כמובן התרשמותי האישית

עברתי את המיונים האלה (אבל וויתרתי על המסלול כי אני נוראי בכל מה שקשור במים)

NessT

New member
../images/Emo45.gif

החלק של ה"פיזיקה" במיון לחובלים לא באמת דורש ידע כלשהו בפיזיקה אלא יש שאלות כאלו של לאן התיבה תיפול, לאן גלגל השיניים יסתובב, איך נכון להחזיק פטיש וכל מיני דברים שמתבססים על היגיון בריא נטו ולא שום ידע מעבר. בהצלחה

למעלה