משתפרת1 Well-known member ביום שני ב- 20:47 #2 נכתב ע"י חורזת באהבה: צפה בקובץ המצורף 147429 לחץ כדי להרחיב... אופס, הגננת אמרה "תשבו בשקט, רק אני אחליט מה לעשות, אתם תצייתו!"
נכתב ע"י חורזת באהבה: צפה בקובץ המצורף 147429 לחץ כדי להרחיב... אופס, הגננת אמרה "תשבו בשקט, רק אני אחליט מה לעשות, אתם תצייתו!"
חורזת באהבה Well-known member מנהל ביום שני ב- 23:50 #3 נכתב ע"י משתפרת1: צפה בקובץ המצורף 147430 אופס, הגננת אמרה "תשבו בשקט, רק אני אחליט מה לעשות, אתם תצייתו!" לחץ כדי להרחיב... נראה אם המצבע יצליח לו
נכתב ע"י משתפרת1: צפה בקובץ המצורף 147430 אופס, הגננת אמרה "תשבו בשקט, רק אני אחליט מה לעשות, אתם תצייתו!" לחץ כדי להרחיב... נראה אם המצבע יצליח לו
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 13:05 #4 נכתב ע"י חורזת באהבה: נראה אם המצבע יצליח לו לחץ כדי להרחיב... כמו שזה נראה, הוא לא זקוק למבצעים. מסתמן שמי שתמך בו ימשיך לתמוך, בנוסף המצביעים הצעירים נוטים לימין היותר ימני שגם הוא ימליץ על נתניהו לראשות הממשלה.
נכתב ע"י חורזת באהבה: נראה אם המצבע יצליח לו לחץ כדי להרחיב... כמו שזה נראה, הוא לא זקוק למבצעים. מסתמן שמי שתמך בו ימשיך לתמוך, בנוסף המצביעים הצעירים נוטים לימין היותר ימני שגם הוא ימליץ על נתניהו לראשות הממשלה.
חורזת באהבה Well-known member מנהל אתמול ב- 16:02 #5 נכתב ע"י משתפרת1: כמו שזה נראה, הוא לא זקוק למבצעים. מסתמן שמי שתמך בו ימשיך לתמוך, בנוסף המצביעים הצעירים נוטים לימין היותר ימני שגם הוא ימליץ על נתניהו לראשות הממשלה. לחץ כדי להרחיב... נכון הצעירים עד לאחר השירות ימניים.
נכתב ע"י משתפרת1: כמו שזה נראה, הוא לא זקוק למבצעים. מסתמן שמי שתמך בו ימשיך לתמוך, בנוסף המצביעים הצעירים נוטים לימין היותר ימני שגם הוא ימליץ על נתניהו לראשות הממשלה. לחץ כדי להרחיב... נכון הצעירים עד לאחר השירות ימניים.
Harrington Well-known member מנהל אתמול ב- 16:07 #6 נכתב ע"י חורזת באהבה: נכון הצעירים עד לאחר השירות ימניים. לחץ כדי להרחיב... אבל זה לא אומר בהכרח הצבעה לליכוד. רבים מהם למשל הולכים לליברמן (מתוך מחשבה מוטעית שיש קשר בין דבריו למעשיו).
נכתב ע"י חורזת באהבה: נכון הצעירים עד לאחר השירות ימניים. לחץ כדי להרחיב... אבל זה לא אומר בהכרח הצבעה לליכוד. רבים מהם למשל הולכים לליברמן (מתוך מחשבה מוטעית שיש קשר בין דבריו למעשיו).
משתפרת1 Well-known member אתמול ב- 16:11 #7 נכתב ע"י Harrington: אבל זה לא אומר בהכרח הצבעה לליכוד. רבים מהם למשל הולכים לליברמן (מתוך מחשבה מוטעית שיש קשר בין דבריו למעשיו). לחץ כדי להרחיב... אלה שאני שומעת ילכו לבן-גביר, שעושה מה שאומר ואומר מה שאמר עוד לפני שהיה שר.
נכתב ע"י Harrington: אבל זה לא אומר בהכרח הצבעה לליכוד. רבים מהם למשל הולכים לליברמן (מתוך מחשבה מוטעית שיש קשר בין דבריו למעשיו). לחץ כדי להרחיב... אלה שאני שומעת ילכו לבן-גביר, שעושה מה שאומר ואומר מה שאמר עוד לפני שהיה שר.