חוקי אבל מסריח

gilka

New member
חוקי אבל מסריח

שלום! אני עשיתי פסיכומטרי במועד אוקטובר האחרון, וחשבתי שאני אחלוק איתכם כמה "תרגילים מכוערים" שחלקו איתי לפני המבחן. הכל כאן חוקי, אבל די מסריח. זה כפיתרון אחרון אם יש בעיות מסויימות. אז נתחיל: 1. תקנו סטופר עם רצועה! לפני המבחן תקחו סרגל ותשרטטו על הרצועה של הסטופר עם טיפקס קצת קווים במרחק של סנטימטר אחד מהשני. כך, אם אתם מגיעים לשאלה עם שרטוט שאין לכם שמץ של מושג איך לפתור, תוכלו פשוט למדוד (אם לדוגמה שואלים, פי כמה צלע A גדולה מצלע Bׂ) שימו לב! השרטוטים במבחן לא מחייבים ולכן אף אחד לא הבטיח שזה יהיה נכון! עם זאת, הרבה פעמים כששואלים שאלה כמו שבסוגריים השרטוט יהיה מדוייק. אין כאן שום הבטחה- אבל כמפלט אחרון זה יותר טוב מכלום. 2. תיקחו איתכם פחית (לא בקבוק) קולה. אל תשתו אותו! (אם אתם רוצים שתייה, תביאו לעצמכם בנוסף). אם פתרתם את כל הפרק, ויצא לכם לסיים פרק מתמטיקה עם תשובה 24, וגיליתם שדילגתם על שאלה 2 ושחכתם לדלג בתשובות, תוכלו לשפוך קולה על דף התשובות (שזה ייראה בטעות כמובן!). הבוחנת תיתן לכם דף תשובות חדש, ובסוף המבחן אתם תשלימו את הפרקים שלפני ההחלפה. כך תוכלו להעתיק את הפרק עם השגיאה ללא השגיאה. כלומר להעביר כל תשובה. (ורק לנחש את שאלה 2). שיהיה בהצלחה לכולם!

qet1

New member
הראשון סתם מטופש ולא יעיל

השני ממש נבזי! - אהבתי! זה באמת עובד?

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif אחד זה בול../images/Emo93.gif../images/Emo59.gif

שתיים- אחלה הצעה, למרות שעדיף לא להגיע למצב שיש צורך להשתמש בה. השאלה היא האם באמת יביאו דף תשובות חדש ויתחשבו... מה אם לא ?

gilka

New member
הראשון זה ממש לא בולשיט

במבחן שלי תודה לאל לא נזקקתי לזה, אבל באחד הפרקים נשאר לי זמן אז מדדתי בשתי שאלות רלוונטיות כי עניין אותי וזה עבד! שימו לב! זה לא עובד בשאלה ששואלים "מה האורך של צלע A? אלא עובד בשאלה כמו "פי כמה גדולה צלע A מצלע B?" שוב, זה לא תמיד יעבוד, אבל במקרה של מצב מצוקה זה הרבה הרב יותר טוב מכלום! בקשר לשני, שוב תודה לאל לא יצא לי לנסות את זה, אבל לפי התקנות אם נשפך משהו על דף התשובות צריך להחליף אותו. רק תשימו לב שהבוחנת לא רואה באופן ברור שאתם שופכים קולה בשמחה ובגיל על הטופס. שוב אני מזכיר! העצות האלה הם כמפלט אחרון. אני לא הייתי מסכן את הציון הפסיכמטרי שלי כדי לנסות את התאוריה, אבל אם אתם מגיעים למצב שאתם ממש צריכים (הזזתם את כל הפרק... זה המון נקודות...) אז זה עדיף מכלום.

למעלה