חוקים וכאלה

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהחוליה החלשה../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

. אוקיי, כולם מכירים ת'משחק החוליה החלשה.. אז אני ארשום פה את שמות הדמויות, וכל שירשור [כל שירשור ייפתח כל כמה ימים.]אתם תכתבו אחת מהדמויות שאתם הכי פחות אוהבים. הדמות שתקבל הכי הרבה קולות, בשירשור הבא, לא תהיה. אבל יש תוספת, כל שירשור אתם גם תבחרו ת'חוליה החזקה, שתקבל ''חסינות'' לשירשור הבא, ובשירשור הבא, לא יוכלו להצביע לה לא בעד,ולא נגד. בתוכן ההודעה שלכם תרשמו ככה: חוליה חלשה: -ואז את מי שבחרתם כחוליה החלשה.- חוליה חזקה: -ואז את מי שבחרתם כחוליה החזקה.- הדמות שתישאר אחרונה, תזכה לשירשור תמונות מכובד משלה:]. אחרי שייגמר החוליה החלשה עם הדמויות, אני אפתח עוד משחק כזה, רק עם החוליה החלשה לשחקנים! תהנו
. 1.לוקאס. 2.נייתן. 3.סופיה. 4.פייטון. 5.היילי. 6.ניקי. 7.מאות'. 8.אנדי. 9.קרן. 10.קית'. 11.דן. 12.דב. 13.ווייטי. 14.טים. 15.סקילס. 16.אנה. 17.פליקס. 18.ג'ייק. 19.ג'ולס. 20.כריס. יש לכם שאלות? אני עוד מעט אשרשר לכאן הודעה של ''שאלות'' ואתם תשרשרו לשם את השאלות שלכם:].

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהחוליה החלשה!

אוקיי, לפני התוצאות, כמה הערות. היו שתי בנות [או שזה היה בנים? לא חשוב><]שכתבו שני שמות [כאילו כתבו ''חוליה חלשה:כריס ופייטון''] אל תכתבו שני שמות! אני לא אקבל את ההצבעה. וגם לא קיבלתי, מכיוון שהייתה אחת שכתבה שני שמות בחוליה החלשה והשניה בחוליה החזקה, קיבלתי רק הצבעה אחת שלהן..וחבל. אוקיי.. ועכשיו לתוצאות!
. החוליה החלשה, שעפה מהשחק, ברוב של 8 קולות היא: ניקי החוליה החזקה, שבפעם הבאה לא תוכלו להצביע לה, לא בעד ולא נגד היא:לוקאס! [טוב שזה לא היה ברור] עם רוב של 7 קולות, ומיד אחריו ברוק, למי שמתעניין:]. והנה הרשימה המעודכנת [ותזכרו, כמו פעם שעברה, להצביע לחוליה החלשה ולחוליה החזקה.. ואסור להצביע ללוקאס.. לא נגד ולא בעד!] 1
.לוקאס.
-לא להצביע. 2.נייתן. 3.ברוק. 4.פייטון. 5.היילי. 7.מאות'. 8.אנדי. 9.קרן. 10.קית'. 11.דן. 12.דב. 13.ווייטי. 14.טים. 15.סקילס. 16.אנה. 17.פליקס. 18.ג'ייק. 19.ג'ולס. 20.כריס.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהחוליה החלשה.

אוקיי, ועוד פעם, כמה הערות: לשרשר רק[!] להודעה הראשית. לא לשרשר לזה שכתב אחרון וכו'.. כי זה מעצבן לקרוא ככה! ולמי שלא מבין על מה אני מדברת שייסתכל בקובץ
. כל ההודעה שמוקפות בירוק [העיגולים של ההודעות], זה הודעות שלא שרשרו למום הנכון! אלו שמוקפות בתכלת כן שורשרו למקום הנכון. פשוט תלחצו על הוספת תגובה, שמוקפת באדום, שנמצאת בסוף ההודעה שלי.. וזהו... ועכשיו לתוצאות
: החוליה החלשה שעפה מהמשחק היא כמובן; דן!! עם 14 קולות!! והחוליה החזקה, שקיבלה חסינות, ואי אפשר להצביע לה לא בעד, וכמובן לא נגד, היא: ברוק!!
. תתחילו להצביע:]. 1.לוקאס. 2.נייתן.
3.ברוק.
לא להצביע, לא בעד ולא נגד. 4.פייטון. 5.היילי. 7.מאות'. 8.אנדי. 9.קרן. 10.קית'. 12.דב. 13.ווייטי. 14.טים. 15.סקילס. 16.אנה. 17.פליקס. 18.ג'ייק. 19.ג'ולס. 20.כריס. כפי ששמתם לב, מס' 11, דן, לא ברשימה.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifשאלות../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

toast and jam

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo105.gif מזל שניקי עזבה!

חוליה חזקה: מאות' (אני מתעקשת שלא יעיפו אותו!) חוליה חלשה: דן הערה: אולי כדאי שיוכלו להצביע בעד לחוליה המוגנת.. כי אם באמת הכי אוהבים אותה מגיע לה לנצח.

קובי221

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

החוליה החזקה:היילי
החוליה החלשה:ג'ייק, לא הולך לי, הא?|x|

mirymoo

New member
../images/Emo9.gif

חזקה -היילי חלשה -סקילס כמו בפעם שעברה... למה לא להצביע ללוק?

einat6

New member
שליי... ../images/Emo24.gif

חוליה חזקה: ברוק חוליה חלשה: דן
ממ.. טוףף.. אני מנצל"שת אז ההודעה הזאתי.. יש קומונה חדשה לצ'אד... באמת שהיא טובה.. שווה להקליק.. =] הנה

למעלה