חוקיות

moonflim

New member
חוקיות

עם אפשר למצוא חוקיות קבוע בכישוף ? חוקים קבועים לעבודה מאגית ,כמו בבישול ורוקחות או לעולם הכישוף היה סמליות אישית ומסורות

Swicca

New member
ארממ..

זה לא משהו שאשפר לענות עליו בפורום. חוץ מהדברים שרוב האנשים מסכימים עליהם.. (רוב הזמן..) יש המון משתנים, והם האמונה האישית של כל אחד. מספיק שמישהו למד את הנושא בצורה אחרת, או עוקב אחרי מסורת ספציפית וסט החוקים שלו יכול להיות ההיפך הגמור משל מישהו אחר. לכן אם זה ממש מעניין אותך את יכולה לשאול שאלה אחרת כמו "מה סט החוקים שלכם במאגיה האישית שאתם עוסקים בה?" ואפילו שגם זו שאלה מפוצצת בפני עצמה :p לפחות ניתן איכשהו לענות עליה. בכל אופן, לא משנה.. סוף שבוע מהנה!

mb3inh

New member
עפ"י האמונה שלי הדת שלי

והמאגיה שלי יש חוקיות מאוד ברורה(כיוון שהמאגיה שלי מבוססת על הוכחתות אוקלידיות ומתמטיקה,כמובן שיש אקסיומת שאותן אין להוכיח ולהן אין חוקיות). מהאקסיומות מורכבים משפטים,הגדרות ונסחאות. כמובן שכמו שפותחו גיאומטריות א-אוקלידיות ישנה היכולת לשנות את הבסיס האקסיומטי של הדת והמאגיה שלי ובכל לשנות את כל המאגיה לדבר אחר לגמרי. (שאלה טובה).

gwizard

New member
הערה

זה שלא ניתן להוכיח משהו לא אומר כי לדבר זה אין חוקיות מוגדרת. זה רק אומר כי אין לנו את הכלים המתאימים בכדי לנסח הוכחה אשר תתקבל על הדעת.

PurpleFilth

New member
אני חושבת שהבחור שאל

על "הדברים שרוב האנשים מסכימים עליהם", לא על האמונה האישית. האמת היא, שלדעתי יש יותר נקודות הסכמה ממחלוקות. כלומר, רובינו עושים כישופים באותה צורה.

למעלה