חוקיות

ur shak

New member
חוקיות

מעניין לדעת-אולי מישהו שם לב לחוקיות שבה מופעים פרקי פיילוט? נניח אם במועד מסוים הפרקים היו אנגלית ומתמטיקה אז סביר להניח שהם ישימו בפעם הבאה פרק פיילוט במילולי.האם זה נכון?

PinkyRaSta

New member
גם אם זה נכון, ../images/Emo210.gif

אל לנו להתעסק בזה יותר מדיי. אם תדע בוודאות שיש פרק פיילוט במילולי אז תשקיע פחות במילולי? אין לדעת איזה פרק הוא הפיילוט משלושת הפרקים הניתנים..

akineret

New member
לא חושבת

אין מועד שכל הפיילוטים בו הם או אנלית ומתמטיקה כל מבחן, באותו מועד, יכול להיות שונה אחד עם שני פרקים באנגלית אחד עם שני פרקים בכמותי ואחד עם שני פרקים במילולי.. אין זה לא קבוע יכול להיות שלאחד יהיה פיילוט כמותי מסויים ולאחר פיילוט כמותי אחר דיי באמת ניראה לי חשבתי על כל דרך אפשרית, אבל ממש אי אפשר לדעת המרכז הארצי הזה הוא כמו סיירת מטכל של הלימודים הכל שם סודי והכל מדוייק שיהיו בריאים

ur shak

New member
הלוואי עלי...

שיופיעו לי שני ללא מילולי.כי אנגלית וכמותי מסיימים גג אחרי 22 דקות ויש זמן לנוח קצת אבל מילולי או לאתה מסיים ממש על השנייה או שמסיים עם הלחץ את השאלות האחרונות. אולי שמישהו יש המלצה לגבי הסדר שבו צריך לפתור. אני נניח מעדיף להשאיר את ההגיון לסוף,כי אין לי מושג כמה זמן החלק הזה יכול לקחת-בין 4 דק' ל 7. ואולי למישהו יש המלצות כיצד לקזז בזמן של הפתרון של הבנת הנקרא,כי לפעמים מופיעות לך שאלות שאתה חייב לא רק לקרוא את הכל,אלא גם להיות מאוד מרוכז כדי לא לפספס שום פרט חשוב.....

tuluse

New member
זה נורא תלוי...

זה נורא משתנה מאדם לאדם. אני לדוגמא תמיד מסיימת את האנגלית לפני הזמן ובד"כ גם את המילולי. באחת הסימולציות שעשיתי לפני המבחן עשיתי פרק מילולי ב-17 דקות...אבל זה באמת היה מקרה מיוחד :) ודווקא בכמותי אני בד"כ לא מספיקה את הכל, ולפעמים ממש על השנייה. (ואגב, לכל האנשים שחושבים שהבגרות קשורה לזה איכשהו, זה ממש לא נכון, אני עשיתי 5 יחידות במתמטיקה וזה לא ממש עזר לי בכמותי...). לגבי באיזה סדר לעשות את הפרק המילולי - אני הייתי עושה תמיד לפי הסדר, אבל מחליטה שברגע שנשארו 7 דקות לסוף הפרק אני עוברת לקטע. בד"כ הייתי מסיימת אותו לפני אבל ככה אם אתה רואה שאתה נתקע קצת על ההגיון אתה לא סתם מבזבז זמן כשאולי הקטע יהיה לך די פשוט, אם יש לך מספיק זמן לעשות אותו. זה גם תלוי במה אתה יותר חזק. אם אתה יודע שבהשקעת זמן בהגיון אתה פותר הכל נכון, תשקיע את הזמן הזה. ואולי גם אם אתה משקיע זמן בקטע תמיד יש לך שם טעויות ואז לאו דווקא כדאי לתת יותר זמן לקטע. בקיצור, מאוד אינדיוידואלי :)

iloushy

New member
לא..

לכל נבחן יש פיילוט אחר. יכולים להופיע אפילו 200 פיילוטים שונים בכל מועד בתיאוריה.

למעלה