חוצפה!!!!!

חוצפה!!!!!

אני חושב שזה ממש חוצפה שתפוז מודיע נכנס לחדרים אחרים ומודיע הודעות ומוציא אנשים מהחדר היום נתקלתי במלך הסטלנים ששלח את כל מערכת תפוז בשביל לפרסם את החדר שלו התחרות הזאת מכורה ומגעילה ואין לכם שום זכות לעשות את זה זה ניתק את השידורים בחדרים האחרים וזה מעצבן מאוד אני מבקש שתפסיקו לעשות את זה

בשום מצב תפוז אינה

מעורבת בנ"ל. ישנם אנשים אשר עושים שימוש במילים/תיאורים של תפוז - ואינם אנשי תפוז אשר יתכן ועושים זאת. רק מי שמסומן בכחול - הינו מטעם תפוז. במידה והשוטרים אשר מנטרים בחדרים מנתקים שידורים - הם עושים זאת כמובן עפ"י שיקול דעת ומשום שהחדרים/המשדרים אינם נענים להוראות.

סליחה אתה טועה!

לפני כשבוע אם זכור לך קמילה השתתפה בבלוגים,ותפוז אנשים הודיע בקול גדול כי היא פתחה חדר וכולם מוזמנים לשם. אין לי בעיה עם שליחת מסר אחד מתפוז על החדר אבל שלחו לנו 4 מסרים לעבור לחדר שלה!

לזה התכוונתי

גם אתמול תפוז אנשים מודיע היה בכחול והוא בכל החדרים שקמילה מתארחת בחדר של מלך הסטלנים כשאתם עושים תחרות זה ממש חוצפה לעשות את זה כי אז אתם לוקחים ריטיניג ועוזרים למתמודד אחד זה היה מגעיל ואני חושב שהתחרות כבר מכורה בגלל הדברים האלה

בהביבו

New member
מה הפריע ?

והבוט שפירסם, לא נכנס 4 פעמים. נכנס פעמיים, ופעמיים פרסם בכללי, פעמיים בנתיבים הפרטיים. מזה הגעתם ל 4. ביג דיל! פעם הבאה חסמו את המשתמש / סגרו את הנתיב לפרטי שלכם. אפשר לחשוב.

זה לא היה ככה...

הוא פירסם הראבה פעמיים בכל החדרים וזה מעצבן אסור לתפוז לעשות דברים כאלה כי ככה אתם עושים את המשחק מכור... אני מאוד מקווה שהבלוגים יפלו וכולם יסגרו את הבלוגים רק בכדי להראות לתפוז כמה הם טועים וכמה דברים לא בסדר הם עושים...

F00D Is G00D

New member
לגבי משחק מכור!

שימו לב שבתוכנית לה השתתפה ב"מירוץ להוואי" השתתפות לעובדי תפוז ובני משפחתם אסורה!@ האומנים זה יכיול להוריד לגולשים רייטינג אבל זו עוד שיטת פירסום. להזכירכם מערת הצ'אט היא של תפוז ולא שלכם פרטית הם יכולים לעשות הכל

יתכן ותפוז הפיצה

מסרים אבל דבר זה לא נכפה על אף אחד - באם לעבור או לא - זה לשיקולך הבלעדי. זה רק בגדר המלצה. יש לא מעט מקרים בהם לא נשלחים מסרים ואז הגולשים מתלוננים שתפוז לא מיידעת אותם.

זה לא משנה....

יש את הפורום בשביל הודעות כאלה בבלוגים אתם סתם עושים בלאגן אתם צריכים להשאיר את הפרסום למנהלי החדרים... כי זה כל המטרה בתחרות לראות מי מביא ריטינייג גבוה וכשתפוז מפרסמת חדר אחד אז זה כבר משפיעה על התחרות...

אחלה אז אם זה ככה אז...

אני מעוניינת גם בפירסום! אני מבקשת כל יום באחת בלילה לפרסם שאני מופיעה! נא להדגיש שאין כניסה לסוטים וירטואלים! תודה מראש, את הטיפ תקבלו אחר כך!

למעלה