חוצפה!!!!!!!!!!!!!!

DEATHRUCTION

New member
חחחח כמה טיפשות

פועלים לפי האמונה שלהם? עושים את זה לטובת הכלל? פפחח עוד מעט תגידי שהם לוחמי קודש ושצריכים לעלל ולהשביח אותם

Superdror

New member
זו באמת חוצפה, ממש חוצפה!

איך הם מעיזים לאסור את שחיטת החתולים?!?! שחיטת החתולים היא מנהג שחולי נפש נהגו לעשות אותו עוד בימי זאוס ה-6!!!! ממש חוצפנים!!! הקיצר, צא/י מהסרט שאת/ה חי/ה בו. השטויות האלו של רציחת חתולים וכת השטן לא מוסיפה לאף אחד שום דבר, אותם רוצחי חתולים שהכתבה בעיתון התייחסה אליהם חולי נפש, צריך לאשפז אותם במוסד סגור ולתת להם טיפול תרופתי. ואגב, אני דוחף את האל שלהם/שלך עמוק לתחת שלי, ואת האמונה המפגרת הזו אתם יכולים לדחוף לתחת שלכם, מקומה שם, רק שם.

חחח כת השטן שומעים אייל גולן..הוכחה

תסתכלו בעיתון של יום שישי נדמה לי.. בקיצור בימים האחרנים של העיתון ידיעות אחרונות.. ובקיצור יש שם תמונה עם כתבה... בתמונה מראים איזה חדר מהוילה הנטושה ורשום שם על אחד הקירות אייל גולן המללך... חחחח אז אין מה לדאוג :)

DEATHRUCTION

New member
אין מה לדאוג??????

יש לי פוסטר בדיוק כמו ששמו העיתון! יש לי מזל שההורים שלי לא ראו את זה ואולי הם כן...והם פשוט הצליחו לא לקשר בין להקה תמימה לבין הכתבה המפגרת בעיתון..... בכל מקרה ויק לא אשם שכמה ילדם טיפשים הרגו חתולים ובטח שגם אני לא

חחח כת השטן שומעים אייל גולן..הוכחה

תסתכלו בעיתון של יום שישי נדמה לי.. בקיצור בימים האחרנים של העיתון ידיעות אחרונות.. ובקיצור יש שם תמונה עם כתבה... בתמונה מראים איזה חדר מהוילה הנטושה ורשום שם על אחד הקירות אייל גולן המללך... חחחח אז אין מה לדאוג :)

למעלה