חוצפה!!!!!!!!!!!!!!

DEATHRUCTION

New member
חוצפה!!!!!!!!!!!!!!

אני מוחה! בכל יום אני פותח עיתון בשביל לקרוא את החדשות, ביוםן שישי אני מתחיל על "כל הנגב" ראיתי על השער את הכתבה על כת השטן...והלכתי לקרוא אותה ולהפתעתי גילית במשבצת בפינה את התיאור לידיי הכת כילדים שלובשים רק שחור והם נרקיסיסטים מה עוד שהם שמו את התמונה של "ויק" השלד של מגה דת שבמקרה יש לי כזאת בחדר ואין לו שום קשר לשטן והיה רשום שצריך להתרחק מאנשים כאלה וכ´ו!

מוצארט

New member
גם אני קראתי את הכתבה הזאת

ואכן תיארו אותם כנרקסיסטים אבל לא ראיתי שם אף לא מילה על שחור. ולמה לא להתרחק מאנשים כאלו? הם מתעללים בחיות, והורגים אותם!!!!

Hamall

New member
קראתי גם.

וכן הזכירו אותם כשאנשים שלובשים "רק שחור"... אבל מה שגלעד התכוון זה למה להתרחק מאנשים שלובשים רק שחור? להתרחק משטניסטים זה ברור למה...

Kuki Master

New member
עומר!

חברים שלי סיפרו לי שהיום ניגשת אליהם ושאלת אם הם קוקי מאסטר ושאדו אין דה דרק...חחח...לוך.. רק שתדע ששאלת את בוב (ויטלי) ואת אייזי.

Hamall

New member
לא משנה מי הם...

ראיתי אותם במטאל טיל דון... ובגלל שהקוף הזה בצל לא בא איתי שאלתי אותם אם הם רוצים לבוא... ועל מה לעזאזל אתה מדבר? מי אלה בוב ואייזי?

DEATHRUCTION

New member
צריך להתרחק מנרקיססטים? ומה קשורה

מגה דת וויק לכל הסיפור? השטן כמעט ולא מוזכר בכלל בשירים שלהם

Dying World

New member
כן כן אני בהחלט מסכים!

צריך לשלוח מכתב נזעם למערכת "כל הנגב" ולתת להם דוגמא של בץ ידידי, הידוע כלובש שחור, שומע מגהדת´ והאמת? זה גם לא סוד שהוא אוהב את עצמו (נרקיסיסט) במידת מה... ועדיין, על אף גל השמועות הזדוניות (על כלמיני דברים שהוא עשה בכיתה ח´) אין לו ולא היה לו שום קשר לכת השטן!!!!

Reign Of Chaos

New member
גם אני קראתי את הכתבה!

חוצפה.... יש לי אישית ילד בכיתה שהוא מכת השטן והוא דווקא אחלה בנאדם... "תמיד לובשים שחור ויש להתרחק מהם"- זונות!

Superdror

New member
עצם העובדה שהוא אחלה בן

אדם עדיין לא אומר שזה בסדר לשרוף חתולים ולהשמיד רכוש ושאר פעילויות ונדליזמיות. אני גם יכול להיות אחלה של בן אדם עם חבריי ולצאת כל יום מהבית ולשרוט לשכן את האוטו עם המפתח, מבחינתך אני עדיין אחלה בן אדם.

Reign Of Chaos

New member
וואלה,

הבאת לי אותה...
אבל אני עדיין לא בטוח שהוא שורף חתולים וכ´ו...

DEATHRUCTION

New member
היי היי! אתם מאבדים את נקודת השרשור

הוא דיבר על זה שבכתבה שמו תמונה של שלד של מגה דת שבמקרה יש לי תמונה כזו בפוסטר ענק! ולא אני לא בכת השטן

Dafnana

New member
אני מתרחקת ממך בגלל הריח

לא בגלל שאתה מתעלל בחתולים, זה בסדר, גם אני עושה את זה לפעמים הם המיתרים בכינור שלי

pikitup

New member
איזה חוצפה!

מספיק כבר לצוד את כת השטן.. זה שאתם לא מבינים אותנו.. אה.. זאת אומרת אותם זה לא אומר שצריך לרדוף אותם! הם פועלים לפי האמונה שלהם ואם האל שלהם.. זאת אומרת השטן שלהם אומר להם לשתות דם של חתולים זה מה שהם צריכים לעשות.. תדעו לכם שאנחנו.. זאת אומרת הם עושים את זה לטובת הכלל! חתולים נגד טילים

מוצארט

New member
זאת באמת חוצפה!!!

מי אנחנו??? צריך להרוג חתולים! זה טוב לבריאות! הרי אנחנו יכולים לעשות מה שבא לנו לחתולים, למה מי הם? אדיוט...

למעלה