חוצפה(3)

Zack DA

New member
ביג דיל

על זה אתה קורא לו שמאלני ? הרי אף אחד מאיתנו לא מכיר לעומק עד כמה היא הייתה מודעת לרצח מפרוטוקול החקירה שלה.

על זה אני קורא לו בן עוולה!!

לא שמאלני ויש הבדל עצום מרגלית היא חפה מפשע, הצדק יצא לאור ב2006

Zack DA

New member
תראה, כל אחד עושה טעויות

על זה אתה טוען שהוא בן עוולה ? אין בך רחמים ?

לכל אחד מגיע צ'אנס אחד בלבד

הוא סירב לחון אותה, הוא מתנגד להקמת בית משפט לחוקה, הוא מתנגד למדינה יהודית. ימיו בליכוד ספורים... לא נשכח-לא נסלח

locutos

New member
כי מינוי אדם לתפקיד שר

הוא כלי פוליטי שמטרתו לרצות אנשים. שרון לא ידע לעשות עם אנשים שהוא היה חייב להם משהו ולכן הוא מינה אותם לשרים שלא עושים שום דבר. אבל ידעת את זה אז למה אתה שואל ?

אם רק הייתם מקשיבים לי לפני הפרימרי

אם הייתם מקשיבים לי לפני הבחירות, והייתם מצביעים לנתניהו בפרימריז, כל זה לא היה קורה.

Zack DA

New member
אתה צודק

אני חושב שהמו"מ הקואליציוני היה זוועתי. רה"מ, שהיה המנצח הגדול של הבחירות ויכל ללכת בכל הרכב שבאמת רצה - אכזב רבים - בין השאר גם אותי.

הבטיח וקיים

רה"מ מר אריאל שרון הבטיח שיהיו 18 שרים עם תיקים, מר שרון לא הבטיח שיהיו שרים בלי תיק. ולכן, הטענה שלך לא רלוונטית

Princess Grace

New member
מה הקשר ש"ס פתאום?

הנציגים של המפלגות החרדיות שצעקו בכנסת היו דווקא מיהדות התורה, שאחד מחבריה- מאיר פורוש, שלח מכתב מאוד חריף לראש הממשלה ובו כתובה המילה "בגידה" מפורשות. הוא גם זה שצעק בזמן נאומו של אריאל שרון. אז, גם אני לא נמנית על מחבבי ש"ס אבל יש גבול להשתלחויות הציבור בהם. ובפעם הבאה תלמד עובדות.

Zack DA

New member
../images/Emo45.gif

חברי הכנסת שלהם צועקים במליאה - ולטענת להב הם "גזענים"...

לטענתי..

ש"ס עושים מהתורה ביזנס ופוליטיקה. אין לי בעיה שיהיו מפלגות חרדיות,ר' שלא יעשו מעצמם צחוק.

Zack DA

New member
אתה יכול לפרט ? ../images/Emo13.gif

האם לצעוק ולהלחם על דעתם במליאה פירושה עשיית צחוק מעבודה ?

למעלה