חוצפה של הורים

חוצפה של הורים

ההורים שלי קנו לעצמם כרטיסים להופעה של ברי בפסטיבל העוד. וכשאני אומרת לעצמם אני מתכוונת , רק, לעצמם... התירוץ: "גם לנו מגיע מדי פעם לצאת לבלות" נכון!! אבל למה להופעה של ברי ?? למה????? ואחרי זה אומרים שאנחנו דור מקולקל

אוי

אוי... יאק.. לחשוב על ההורים שלי במופע של ברי.. זה כמו לחשוב עליהם עושים סקס... כאילו- הם לא !! יענו מה.. ההורים שלי קופצים וכאלה מעבירים ריזלות באמצע חבל שאת לא.. בעעעע איזה תמונות...

giba70

New member
אבל המופע רוקנ'עוד הוא לא מופע

של ברי סחרוף לבד, שבו אנשים יקפצו ויצרחו. זה מופע במסגרת פסטיבל העוד כמו שענבל הזכירה, והוא ישלב בין ברי סחרוף ושירי הרוק שלו לבין העיבודים המזרחיים של יאיר דלאל (עוד וכינור) והמקצבים המדהימים של זוהר פרסקו (כלי הקשה). זהו מופע מאוד מיוחד לדעתי ואני גם הולך להיות שם
אני מניח שחתך האוכלוסיה שתבוא לשם שונה לגמרי מבהופעה רגילה של ברי, אך זה לא אומר שמעריצי סחרוף וחברי הפורומים שלו לא יהנו. אשמח לפגוש שם חברים מפה

קניידעל

New member
אני בעיקרון רציתי ללכת

אבל היתי אמור להיות בת"א בבוקר יום אחרי אז לא ממש ראיתי את עצמי בירושליים, ועד שזה השתנה כבר נראה לי מאוחר מדי לארגן אנשים ולקנות כרטיסים. בכל מקרה, תהנה בהופעה ותספר איך היה (אני צריך להפסיק להגיב על הודעות שלך במה לא יוצא לי לעשות, זה קורה כבר יותר מדי פעמים) אגב, אמא שלי באה איתי אתמול לערן צור, אם כבר מדברים על הורים בהופעות. היא מאוד אוהבת אותו

CaerBannog

New member
ערן צור הוא ענק...

אם אתה מדבר על ההופעה שלו עם יובל מסנר אז אני יכול להגיד שזאת בהחלט הייתה הופעה שנהניתי בה כמו שלא נהניתי כבר הרבה זמן...

ענת1986

New member
../images/Emo6.gif באמת דימוי מעניין ../images/Emo13.gif

רוצה לשתף אותנו בעוד דברים?
חחחחחח..... גרמת לי להתפקע מצחוק עכשיו! אנשים יושבים לידי ולא מבינים מה קרה לי!

את כולם נורא הצחקת

אבל אותי לא, לא שנעלבתי או משהו - זה סתם היה הומור לא שנון ולא כלום אני הייתי כבר עם אבא שלי במופעים של ברי והוא היה הכי שאקל שם מכולם

ענת1986

New member
אני לא חושבת שהיא התכוונה לצחוק

על אבא שלך. אני די בטוחה שזו לא הייתה הכוונה
כשברי הופיע בבארי, שאלתי את אבא שלי אם הוא מעוניין ללכת איתי להופעה. הוא אמר שבשום פנים ואופן, זה לא לגילו, הוא בקושי מכיר את ברי... האמת שיש משהו בדבריו, אבל לדעתי יכול היה להיות מאוד מאוד נחמד אם היינו הולכים שנינו.
אולי נשמע חנוני ו"למה שהיא תרצה ללכת עם אבא שלה לכל הרוחות?", אבל זה מין בילוי שילדים לא עוברים עם ההורים שלהם, ואני מאמינה שהיה יכול להיות לי ולאבי מאוד נחמד. לפי מיטב זכרוני, אבא שלך הלך איתך כבר להופעה אחת. זה הכי כיף שבעולם! זו חוויה שמחברת בין שני אנשים וממש טובה לשני הצדדים.

Crazy Diamond85

New member
אבי רצה לבוא איתי להופעה האחרונה

אבל הוא אמר שהוא עייף מידי (גם ככה לא היו נשארים לו כרטיסים)

ענת1986

New member
אולי שיצטרפו אלינו? ../images/Emo6.gif

יהיו קטעים!
תמסרי להם שיהנו, ואולי תצטרפי אליהם למרות הכל (מין בייביסטר שכזה
)

yuli c

New member
אוקיי...

אכן הדימוי הזה גרם לי להסמיק קשות ולהתפקע מצחוק ו... אני בעבודה! חוצמזה אני דווקא הייתי שלי היו מתחילים לשמוע שירים מהעשור הזה... למרות שכבר הרגלתי את אמא שלי לשמוע היהודים! :)))

למעלה