חוצפה שכזו!

סלסרו

New member
פתרון פשוט

1. זונחים את איכספלורר לנצח. 2. מתקינים פיירפוקס. 3. מתקינים בו Adblock Plus. וחסל סידור פסח.

סלסרו

New member
לא נורא. פיירפוקס נתמך ע"י מרבית

האתרים. אם צריך לפתוח את איכספלורר בגלל שבוניו קצרי רואי, אז פותחים אותו בלית ברירה. בכל מקרה זה עדיף מאשר לראות פרסומות קופצות בפרצוף כל שניה.

בתש1

New member
לפעמים זה מעצבן..

יש אתרים שבונים את החלק העליון של הדף (לא יודעת איך קוראים לו בשפה המקצועית) בסקריפתים..ואז זה מעצבן כי אתה לא מבין איזה אתר נכנסת..אם הבנת למה אני מתכוונת.

בתש1

New member
אני תקופה שלמה השתמשתי בדפדפן הזה

הוא מצוין ....אבל מה שקרה שבסוף שהייתי עובדת עם שני דפדפנים בו זמנית..כי הישראלים העצלנים האלו לא יכלו לחשוב קצת יותר רחוק מאקספלורר..אז חזרתי למקור..יש ברירה?

סלסרו

New member
הגיע הזמן שהציבור הישראלי יתחיל

לדרוש איכות ולא יכנע למה שמאכילים אותו. נכון שישנם אתרים שלא עובדים עם פיירפוקס ועוד דפדפנים משובחים אחרים, לא בגלל חסרון בפיירפוקס אלא בגלל שבונו האתר עצלנים ולא מוודאים שהאתר שהם בונים תואם לדפדפנים טובים. בישראל, אחד ממוקדי ההייטק של העולם, עדיין נכנעים לאיכרוסופט. חבל מאד, כי יש חיים אחרי האיכרוסופט.. לו הייתי גר בארץ ונתקל בהרבה אתרים כאלה, הייתי מפגיז אותם באימיילים לדרוש שיתאימו עצמם לדפדפנים אחרים.

בתש1

New member
אני התחלתי עם חרם..

לא נכנסתי לאתרים שלא תומכים בדפדפן.. עד שיום אחד..נרשמתי לאתר האינטרנט של בנק הפועלים, וכשגם שם גיליתי שאין תמיכה לדפדפן..אמרתי לעצמי ..עד כאן... והורדתי את הגרסה החדשה של אקספולרר בתקוה לעתיד טוב יותר..

סלסרו

New member
תפגיזי את בנק הפועלים באימיילים

בנושא. תעשי עצומה שיחתמו עליה אלף איש הדורשים תאימות לדפדפנים נורמלים, ותראי שזה ישפיע עליהם.

בתש1

New member
אתה יודע שבארץ רק 2% משתמשים בדפדפן

הזה.כך שיהיה קשה לי להשיג את מספר האנשים הרצוי לעצומה..

סלסרו

New member
never say never

תעשי, ותראי שיהיו חותמים רבים. הרבה אנשים במצב שלך - חורקים שיניים, לא סובלים את הדפדפן (ובכלל - את מערכת ההפעלה של איכרוסופט, אבל זה סיפור אחר), אבל משתמשים בזה בלית ברירה.

damtiela

New member
בפיירפוקס החדש יש IE tab

מיועד בדיוק לאתרים כאלה... כל מה שצריך זה ללחוץ על הציור של הFF בתחתית המסך וזה טוען אותו מחדש בלשונית איכספלורר. חוסך התקנה של דפדפן כבד!!! (כן, גם האקספלורר החדש כבד משמעותית לעומת הFF, לפחות למחשב שלי)

שולטים עלינו

כולם ציידים מנסים ללכוד תשומת לב .כסף.או את דעתנו.אמונותינו רוחנו .ציידים לברוח!!!!!

אבזץ

New member
לא יודע. אורי גלר רודף אחרי.

נשבע לכם שכשראיתי אותו, ולמרות שניסיתי להתרכז, התאפקתי לא להכניס לו כאפה .או לפחות לצרוח עליו: אחת, שתים, שלוש, התעופף מכאן. הבן אדם חי בסרט שהוא איזה יישות אלוהית. ועוד יותר מעצבן אותי שהוא עושה מזה כסף.

למעלה