חוצפה שכזו!

חלקיקה

New member
חוצפה שכזו!

בטח יוצא לכם להתקל לא מעט בפרסומת שעולה ואתם לא מוצאים את ה-איקס כדי להעלים אותה..או מהמתחכמים אתה צריך ללחוץ 3 פעמים על האיקס וכל פעם הוא בורח עד שהפרסומת יורדת.. אין מצב לעשות איזו תביעה ייצוגית?

המפרסמים משלמים בעד צומי שלילי

האם נראה לך מעשי באופן *אישי* לעשות חרם על מוצרי (כל) חברה שמפרסמת באמצעים מטרידניים?

בתש1

New member
זה..

בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה פווווווווווווווווווווווווווווווווווווס.

סידארתא

New member
הצעה לפתרון

להוריד את הדפדפן מקסטון, להכנס ל - options, ל- download control, ולהוריד את הV שליד allow flash. חיסרון של השיטה הזו הוא שכל פעם שכן צריכים פלאש, צריך לשנות את ההגדרה מחדש. יכול להיות שיש אופציה דומה בדפדפנים אחרים, אני לא מכיר.

לתבוע להם ת`תחת

כשאני ניתקל בכזה מטרידן גם אם הוא נראה מעניין אני סוגר אותו.

למה חוצפה?

יש לך מושג כמה עולה להחזיק את השרתים שעליהם הפורום הזה נמצא? ואת הצוות? ואת המשרדים? ואת המתכנתים שמשפרים כל הזמן את האתר..? זה מאות אלפי שקלים בחודש! העובדה שיש לך את הפורום היא תודות לפירסומות שמממנות את זה, אז אל תירק לבור שאתה שותה ממנו.

בעבודתי אני עוסק בפרסום

התגובה לא הייתה תגובת תמיכה לתפוז אלא תגובה מנקודת מבט של מי שעוסק בפרסום דרך האינטרנט.

מותר לי

New member
../images/Emo10.gif

זה התבקש

עקרונית חייבים פרסום אבל זה התבקש. בצחוק (לא לקחת ברצינות). מבקשים מהמתכנתים של תפוז לא לעבוד קשה מזכירים להם את הביטוי "אם זה לא שבור למה לתקן?" הם שינו כמה דברים ומאז כל יומיים האתר נופל.

אבזץ

New member
זבלן, אתה אשכרה עובד בזבל.

יום יבוא ואפיל עליך ועל דומיך הספאמרים ערימת חרא רותח, או אז תתחיל להבין כמה נחוץ פרסום... לנייר טואלט.

למעלה