חוצפה ישראלית

No name for now

New member
../images/Emo45.gif

במיוחד כשמקטרגים ומשפילים את מי שמעיזה להתלונן ואומרים שזו אשמתה

שומר נפשו ירחק!!!

ציון2 - איזה מזל, שיש תמונה שלך באתר. כך אדע להיזהר גם ממך!!! אני יודעת להבחין בין לחי ופה. תתבייש, שאתה בכלל מטיל ספק בדברי, תוך הגנה על אותו בחור (אמנע מכינויי "חיבה"). אתה כותב:"אם הסכמת לרקוד איתו בגילו המופלג..." - אז בעצם צריך לפסול כמעט את כל הגברים, הרוקדים במעגל. האין הגדרה זו תואמת גם אותך?

לציון 2 - רמת רגישותה של

אשה לדברים מסויימים, עלולה לעתים להיות מעבר לתפיסתו של הגבר. (לא כהתרסה- אלא כנתון) מציעה, במקרים כאלו, לא לנסות להבין , אלא פשוט לקבל ולכבד

גם

נשיקה על הלחי לא מקובלת. שישתמש בפה שלו להודות לה בלבד. התגבה שלך מזעזעת וזה מה שגורם לנו הנשים לא לרקוד זוגות. בגלל אנשים כמוך! אתה פשוט מגעיל אותי!

לדעתי אין מניעה, ואפילו רצוי

שתפרסמי את שמו. אין כאן הוצאת דיבה, שהרי את דוברת אמת, ויש אפילו עדים (עזרא), וכך בנות אחרות תוכלנה להזהר, ותעשי שרות לציבור.

מיותר??????

ירון - למה מיותר הנושא לא מוצא עד תום כי במילים אלה אתה נותן לגברים לגטימציה להמשיך בהטרדות שלהם בריקודי הזוגות צריך אפילו לפרסם את שמו ותמונתו של הרוקד החצוף בכדי שנשים אחרות ימנעו מלרקוד איתו ואולי זה יגרום לו להפסיק להטריד אני חושבת שמצב כזה היה קורה לאחת מבנות המשפחה שלך לא הייתה מבקש למצות את הנושא...........

ראשית

אני לא במקום של נקמנות ואין קשר לכך אם זה במשפחתי או לא. שנית, פורום זה אינו בית דין שדה. איני מערער על אמינותה של הכותבת, אך מכאן ועד לחריצת דין ופרסום קלונו ברבים, הדרך עוד ארוכה. גם בעיתונים מטשטשים פניהם של נאשמים באונס, למשל, לפני משפט. ועדין המעשה שעשה, עם כל סלידתנו ממעשה זה, אינו בקטגוריה זו.

באמת לא מנומס ולא מכובד.../images/Emo31.gif

תודה לאל אלו רק בודדים שמקלקלים לעצמם. קרה לי באחת ההרקדות של שבת. שהזמין אותי לרקוד גבר שאיני מכירה.הרגשתי לא נוח מנסיון ההצמדות שלו והגבתי בדחיפת מרפק.כשזה לא עזר אמרתי:היי...תרגע.אחכ' כבר לא רציתי לרקוד איתו יותר.הסתבר לי אחכ' [מאחותי]שהבנות לא סובלות לרקוד אתו.

אביגל ג

New member
באמת חוצפה.

אני מצטערת לשמוע על זה. מצטערת לשמוע שזה קרה לך, כי בהחלט לא מגיע לך! ולאף אחת! ומצטערת לשמוע שיש כאלו אנשים! עזבו יכול להיות אבא או לא, היא לא מכירה אותו! וגם אם כן, אם היא לא "אישרה" אין סיבה לעשות זאת! ומה, אחרי שהוא נתן לך נשיקה, הוא פשוט הלך? למה לא עשית משהו? אני מבינה אם היית המומה, אם אני הייתי רואה אותו עוד פעם לא הייתי שותקת. סליחה גברים יקרים, אבל כאלו אנשים צריך ללמד לקח!!!

לאלמונית 33 - צר לי שנאלצת

לחוות חוויה לא נעימה שכזו. ליבי איתך
אני מקווה שאת יודעת, שיש גם גברים-רוקדים שמתנהגים אחרת. אמנם הם מעטים, באופן יחסי , אך הם נמצאים, ובדרך כלל, לא קשה לזהות אותם. ואסיים בפתגם ערבי " הוורדים פורחים מבין הקוצים"

rak dan

New member
פורנוגרפיה היא שאלה של גיאוגרפיה !

"סכיני" "בית התה של ירח אוגוסט" נכון גם אני חוצפה ישראלית ! בקרנבל "במנאוס" בירת חבל האמזונס, כמקובל בברזיל עושים חזרות למצעד הקרנבל. זה מתחיל בפינת רחוב עם משאית שעליה תזמורת וזמרים עם רמקולים ענקיים. לפניהם קבוצת רקדנים קטנה המובילה את התהלוכה. שעוברת ברחובות העיר והתושבים מצטרפים בדרך עד שיש אלפים שרוקדים ומשתוללים. כמובן שבראש התהלוכה רוקדת הרקדנית הטובה ביותר. מה לעשות שה"פיגוזית" המדהימה במצעד במנאוס היתה ילדה/נערה בת 13 או 14 שאפילו גוף של אישה לא היה לה וגם לא סימן של שדיים. אבל מה שאלוהים נתן לה בריקוד, ברוך השם ! היה מהפנט ומשגע, והברזילאים המטומטמים ידעו למה הם שמו אותה בראש. אני ליויתי את ראש התהלוכה מההתחלה ובאחד הרחובות הם עצרו להתארגן עם האלפים. ישראלי שכמוני, לא יכולתי להתאפק ניגשתי אליה ונתתי לה נשיקה על הלחי, ווואאאו איזה מחיאות כפיים קיבלתי !!!

אלמונית 33 החביבה

קראתי את שכתבת ולמען האמת איני יודע כיצד להתייחס לדברים. שכן משתפת את את הקוראים בחויה טראומטית על פי עדותך, שומרת את על שמו של המנשק המסתורי בחירוף נפש, מה שנראה לכאורה חיובי וראוי, אלא שטורחת את בפתיח להבהיר באיזו הרקדה מדובר ומתברר כי לפחות חלק מן הקוראים יודעים במי מדובר (ראה דברי עזרא). מאידך חייב אני להודות כי איני מוצא רלוונטיות בפרטים שהבאת בתחילת הדברים, שמא תוכלי להבהיר מה תורמת לענין החשוב בו דנת, העובדה שאייל עוזרי דואג לגוון ולחדש את הרפרטואר, האם יכול מאן דהוא להעלות על דל מחשבתו כי השיתוף באירוע החשוב כל כך לא נועד אלא לקדם מטרות אחרות? בסופם של דבריך פונה את אל הגברים ומבקשת מהם לעשות אך ורק את הדברים להם קיבלו רשות מראש. רעיון טוב אלא שיש גם לחשוב על דרך יישום הדברים אז אולי תכין כל אחת רשימה ומפרט של ההתנהגויות ה"הולמות לדעתה" על פיהן יתנהג בן הזוג ותגיש לו את הדברים בטרם יעלו לרחבת הריקודים? למותר לציין כי אין זו הדרך והיא הועלתה כאן לצורך הבהרת אותו בקושי בתקשורת בין בני אדם בכלל ובין המינים בפרט. שכן דבר הנראה ראוי בעיני האחד עלול להראות בלתי ראוי בעיני האחר. האם הגבול עובר בין נשיקת לילה טוב ותודה על הלחי לבין נשיקה שכזו על השפתיים, או שמא בין שימת יד על כתף בן/בת הזוג כמתחייב בריקודים מסויימים לבין הנחת היד על המותן.

חוצפה.......

אני הייתי "מייבשת" את הזקן הזה, כך שכף רגלו לא היתה דורכת בשום הרקדה באותו אזור שבו אתם גרים. פלא שהרבה נשים לא מוכנות להתחיל לרקוד ריקודי זוגות בגלל השיתוף בין ריקוד להתמזמזות.... ובסוף "למיטה" ויקום זה שיגיד לי שאני לא צודקת......(אני חושבת שבעבר הלא רחוק היה שרשור ארוך לגבי ריקודי זוגות בהתניה עם כניסה למיטה) המשך יום טוב ומקווה שלא תהיינה לך חוויות מסוג זה בעתיד ושתמשיכי להנות בהרקדות.

כבוד האשה והרקדנית

יש חוקים שאינם כתובים. אך מושגים של כבוד,וגבולות , כללים של מה מותר ומה אסור, נימוסים והליכות. כל אלה אמורים להשמר על ידי כל אחד מאיתנו. וכאשר מדובר על הדבר היפה והמיוחד ביותר שברא היושב במרומים על פני האדמה: אשה נשמור על כבודה. אני בכל מקרה אומר את דעתי,ואביע את סלידתי מהארוע המתואר. גם אם לא כל חברי הגברים חושבים כמוני.

למעלה