חוצפה ישראלית

סטפאני 1

New member
לאלמונית היקרה

את צודקת בהחלט, זו היתה ממש חוצפה מצידו לנהוג איך שנהג, למה אתם הגברים חושבים שמותר לכם הכל?? לשלוח ידיים לנשק וכו'? לי קרה אמנם לא בריקודי עם שאחד התחיל לשלוח אליי ידיים, חבל'ז מה עשיתי לו, באותו הרגע חטף ממני סטירה שאני בטוחה שהוא זוכר את זה עד היום".

mosbar2

New member
מיעוט משפיע

זה נכון שגברים כאלו הם מעטים ביחס ליתר הגברים שבאים לרקוד ולהנות. אך הם אלו שמוציאים שם רע לגברים בריקודי עם, מחזקים את הסטיגמה שגברים באים בעיקר כדי לחפש ולממש פנטזיות וגורמים לנשים להירתע מלרקוד ריקודי זוגות. גברים מסוג זה חושבים שמותר להם הכל אם הם רוקדים עם בת זוג : לדרוש חיבוק ו/או נשיקה מבת הזוג כהוקרה על כך שהסכימו לרקוד עימם. לפלרטט עם בת הזוג תוך שימוש נרחב של דיבור עם הידיים להצמיד אליהם את בת הזוג הרבה מעבר למה שנדרש בריקוד ולשלוח ידיים למקומות אסורים ועוד. היות ולא ניתן להרחיק אותם מאולמות ריקודי עם, אני מצדיק כל תגובה של בת זוג שנקלעה למפגש מסוג זה. ניתן להודות לבת זוג שנהנית לרקוד עימה במילות תודה ולחיצת יד מנומסת. אין אפשרות להנפיק "תעודת יושר" לגברים שבאים אך ורק לרקוד, אך אנו באמת הרוב ואל תתנו למיעוט להשפיע עליכן.

No name for now

New member
תעודת יושר עדיין אין

אבל אני דואגת להזהיר את החברות שלי מהמצמידים/ממששים/מנשקים למיניהם, אני מאוד מקווה שגם בנות אחרות עושות את אותו הדבר (אם לא, אז יאללה!) וכך יהיו הרבה פחות קורבנות

סינגרלה

New member
מצער מה שקרה לך...

אך אל תבטלי את כולם, עזרא צודק לא כל אחד חוצפן כמוהו, תמשיכי לרקוד ריקודי זוגות ללא חשש וחשדנות, כי ישנם עוד הרבה רוקדים מקסימים המכבדים את בנות זוגם לריקוד.

יעלה66

New member
"תזרקי אותו"

כדברי ורדה ז'קונט. יחד עם זאת - ברגע שראית שהוא מתקרב, מדוע לא הדפת אותו???!

ציון2

New member
סך הכל נשיקה "אבהית"...תרגעו...

הוא רצה לנשקך על לחייך אבל כנראה זזת והנשיקה עברה לפה.... אם את מרגישה נפגעת את חייבת להגיש נגדו תלונה על הטרדה מינית,או פשוט לעבור הלאה....אם הסכמת לרקוד איתו בגילו "המופלג" לקחת על עצמך סיכון. הפכת עכבר לפיל....

ציון2, ידידי!

אפילו לא כבדיחה!!! ממש ממש לא! מסרים כמו שלך מרמזים למי שמעצוריו קלים, שאולי זה לא כל כך נורא! אנו, קהילת הרוקדים, מסתייגים מפעולה זו בכל לשון של הסתייגות וגינוי! אין כאן "אבל" ולא "אולי" ולא שום תרוץ! פשוט לא רבתי!

ציון2

New member
אוי לצביעות!!!

לכל המתחסדים למיניהם ,בריקודי העם מתרחשים דברים הרבה יותר "חמורים"(בגידות,גירושים,וכד') מאשר נשיקה עלובה, שיתכן כי נעשתה כהוקרת תודה לגבר שהגברת האלמונית הסכימה לרקוד עימו,היום בעולמנו המתירני נשיקה בין אנשים שהכירו זמן קצרצר הפכה לנורמה מקובלת. "הזעזוע" של אנשי הפורום הוא צביעות לשמה. איני תומך במעשה אני בוודאי לא הייתי מגיע לסיטואציה כזו ,אבל חבר'ה די לצביעות להפוך את הנושא לשיחת היום באמת... במקום להעסיק את הפורום עדיף היה שפשוט תגישי נגד העבריין תלונה במשטרה. ואני מתכוון לכך ברצינות הגמורה!!

הוקרת תודה??? אז בפעם הבאה

שהמוכר בחנות ירצה להודות לי שקניתי בחנותו הוא ינשק אותי? מה זו השטות הזו? זו הדרך היחידה ומעוררת הרחמים של חרמן מזדקן להגיע בדרך כלשהי לאשה.

ציון2

New member
אכן כן ..הצדק עימך

ראיתי בהרקדות שונות "חרמנים מזדקנים" שכאלה מתעלקים על צעירות בנות 18 20, ללא התנגדות מצידן, השאלה היא מה לצעירות כאלה לחפש עם אותם סוטים???? צריך שניים לטנגו.... במקרה ראיתי מחזה שכזה באחד מחוגיו של אייל עוזרי, ואף אחד לא ראה בכך משהו חריג אני נגעלתי יותר מהבחורה, שהסכימה להשתתף בסיטואציה הזו. פתאום כולם צדיקים בסדום.... עצתי לאותה גברת אלמונית בחרי לך גבר בגילך , ואז בוודאי לא תיקלעי לטראומות שכאלה בשנית.

ציון יקירי!

אין כאן כל קשר לגיל! יש כאן מעשה שבעליל נראה כ"מעשה בכפייה". מה שאנשים עושים בהסכמה, במוצנע או בפרהסיה, אינו קשור למעשה שנעשה ללא הסכמה ואשר חורג מהנורמה המקובלת (למרות שאתה טוען שזה מקובל). מצד אחד אתה ממליץ לה ללכת למשטרה ומצד שני אתה שואל "על מה הצעקה". האינך חש בסתירה?

העובדה שבחורה צעירה מסכימה

לרקוד עם גבר מבוגר, לא נותנת לו שום לגיטימציה למשש אותה או לעשות שום דבר אחר מעבר לריקוד! אין שום סיבה שבחורה צעירה תסרב לרקוד עם גבר מבוגר, ואם אתה סבור אחרת, אתה טועה.

ציון - לא הבנת ת'נקודה

לא מדובר פה על סטוצים, התמזמזויות או בגידות... מדובר על חדירה לפרטיות של אדם { במקרה זה למקום שלכל הדעות מוגדר כאינטימי} שלא נתן הסכמה מפורשת לכך. הדברים שתיארת הם הם בגד חדירה ברשות!!!

ציון2

New member
אותי מזעזע יותר

כאשר אני שומע על זוג חברים טובים שהתגרשו בגלל "סטוץ" בריקודי עם מאשר המקרה הנ"ל שה"דיון" בו הפך כבר לבדיחה עלובה...

קסם1964

New member
מה הקשר?

אנשים שמתפתים לסטוצים בריקודי עם או בכל מקום אחר מחפשים את זה, אחרת לא היו מתפתים. במקום לבנות בבית הם בורחים לאשליות. אין שום קשר לחוצפה המחליאה של אותו גבר שמנצל נחמדות ו"חוטף" נשיקה.. אנשים קטנים עושים את זה, וקטנים יותר לא נחרדים מהרעיון...

ציון , אתה טועה בגדול.לא כל אדם

בנוי בצורה כזאת שהוא רץ להתלונן במשטרה, גם אם נעשה לו עוול. לא כל בן אדם מסוגל לנפנף אדם אחר, ובטח לא כל בן אדם מסוגל לדחוף אדם אחר, במיוחד אדם שהוא בעל סגולות מיוחד במינו כמו האלמונית שלנו.

למעלה