חוצפה ישראלית

חוצפה ישראלית

אני חוזרת עכשיו מעוד הרקדת נוסטלגיה מוצלחת של אייל עוזרי. אייל דואג לגוון ולחדש את הרפרטואר. רציתי לשתף אתכם, בחוויה טראומטית, שחוויתי הערב. הזמין אותי לריקודי הזוגות גבר (יכול להיות אבא שלי), שעושה רושם של טיפוס חביב ונעים הליכות. בסיום ההרקדה הוא הודה לי, ו...נתן לי נשיקה על הפה (פיכס). אני נרתעתי, אולם יכולתי לחוש את רפרוף שפתיו על שפתי. נותרתי המומה, כועסת ופגועה. אני פונה אליכם, גברים, עצם העובדה שאנו רוקדות איתכם, לא נותנת לכם לגיטימציה לעשות את כל העולה על רוחכם. את הפנטזיות שלכם תשמרו לעצמכם, אלא אם כן קיבלתם רשות, מבת הזוג, לממש אותן. אני עם אותו בחור רקדתי 3 פעמים: פעם ראשונה, פעם שנייה ופעם אחת יותר מידי!!!

Mega7

New member
לא חשוב מיהו

ומהו גילו...הוא היה צריך לקבל סימן של חמש אצבעות על לחיו..

צר לי שזה קרה

יש גם אחרים,סטירה הייתה יכולה להיות תגובה הולמת. ואם לא לצעוק עליו קבל עם ועדה ולתת לו להבין שעשה מעשה שלא יעשה. תתנחמי בעובדה שהרב המוחלט שונים וטובים.

אבישג10

New member
אכן חוצפה

גם לי קרה שגברים שאני רוקדת איתם חשבו שאני צריכה להפגין כלפיהם חיבה מעבר לריקוד. זה מרגיז ומתסכל, הרי אנו באים לרקוד, לא להתמזמז...(רובנו לפחות...) קרה שהבהרתי למישהו פעם (אחרי שנאבקתי איתו תוך כדי ריקוד כדי להדוף את הידיים שלו, שלא נגעו במקומות הנכונים) למה אני לא רוצה לרקוד איתו יותר, וזה ממש לא הפריע לו לנסות להזמין אותי שוב ושוב. למרות שהסברתי לו בצורה חד-משמעית שהחברות שלי הסתכלו מהצד וראו אותי נלחמת בידיו המשוטטות, הוא ממש לא הבין למה אני מתכוונת, וטען שהוא הרגיש שנהניתי לרקוד איתו!!! ויש את אלה שאם רקדת איתם פעם או יותר, והיה נחמד, את צריכה לקבל אותם בחיבוקים ונשיקות להבא, אחרת זה לא פגישה... מה??? גברים, באמת - אינטימיות שמורה לחבר\בעל\מאהב.. לא לכל אחד. תחשבו על זה.... אתם מביכים!!!!

ואני רקדתי עם אחד, שבסוף ההרקדה

אמר לי:" היה נעים .....לחבק אותך"
ואני חשבתי שרקדנו-לא התחבקנו!

אבישג10

New member
חשבת שרקדתם??...

הוא חשב אחרת... וההוא שלי, החרמן, חשב שהתמזמזנו...

אלמונית. זה היה בלחי ונגע קצת

בשפתיים, כנראה בלי כוונה. הבהרה לחברי הפורום,זה לא אני.

No name for now

New member
אני מציעה

שעד שתעבור את החוויה המפוקפקת בעצמך לא תנתח מה בדיוק התרחש בתור אחת שעברה חוויה דומה, גועל נפש זו הגדרה עדינה לנסיונות האלה דרך אגב, אותו נשקן ניסה לפני כמה שבועות שוב "לפתח איתי שיחה" בזמן ששוחחתי עם ידיד אני בשיא הגועליות שגייסתי (האמת שלא היה קשה) ניסיתי לנפנף אותו והוא שאל "למה את לא נחמדה אליי?" אז הסברתי לו והוא ברח

aviva51

New member
מעניין אם....היה צעיר חתיך....היית

מגיבה בכזאת חומרה?..סתתתם.

עזרא עם כל הכבוד , אני חושב שהיא

קיבלה את הנשיקה ולא אתה כך שאי אפשר להתווכח עם דבריה. אלמונית יקרה...אני מקווה שהמקרה ישכח כמה שיותר מהר. התאור שלך גרם לי לצמרמורת (לא מהנעימות שבהן )"אני נרתעתי, אולם יכולתי לחוש את רפרוף שפתיו על שפתי".

אורן.בכל מקרה. האלמונית היא היא

אחת הבחורות המקסימות והחינניות שהיכרתי ופגשתי בחיי. היא הדוגמא היפה ביותר שמייצגת את ארץ ישראל היפה, קשה היה שלא להתפתות ןלעשות את מה שעשה, למרות שזאת חוצפה גדולה מצידו. אני כמובן לא מסכים עם המעשה הזה, ובודאי שכל אדם אחראי צריך להיות זהיר במעשים כאלה, בטח גם לא נשיקה על הלחי. אדם נורמלי צריך לחשוב ולהיות בטוח במעשיו שהשני מוכן לקבל את המעשה ולא לעשות מה שהוא חושב ומרגיש ומה שטוב לו. בכל מקרה ההפסד הוא שלו, כי בפעם הבאה, היא תצטרך לסרב להזמנה שלו הרי הוא לא ידיד שלה ובודאי לא חבר שלה. לא כל אחד חוצפן כמוהו ובטח לא אני הביישן מטבעי.

A Bi

New member
אלמונית היקרה

פשוט מזעזע. אין לי מילים. ליבי, ליבי איתך

למעלה