חוצפה ישראלית

• פותח הנושא lulit
  • פורסם בתאריך
זה לא פתיחות, זה מה שהדור הזה צריך

עברו הימים כבר בזמני שאישה ניכנסת לחופתה בתולה. אני למשל לא נישאתי מעולם. ביתי הראשונה נולדה כשהייתי בגיל 18 ו-3 חודשים, והבן כשהייתי בת 21.

lulit

New member
אני מסירה בפנייך את הכובע

את כל -כך צודקת. זה הוויכוח שהיה לי פה למעלה. בתך הייתה מספיק פתוחה איתך (ואת איתה). לצערי, לא בכל המשפחות זה כך, ולכן לעיתים נוצרת תסבוכת של מידע שגוי או חוסר מידע. חזקי ואמצי נורית!

זה בעיקר לשכבות סוציואקונומיות נמוכ

נמוכות, שלא יכולות להרשות לעצמן אמצעי מניעה, וראו כי רבים הפסקות ההריונות אצל שכבות סוציואקונומיות נמוכות, בהעדר כסף לאמצעי מניעה, ושם זה עיקר קיום יחסי מין בקרב הנוער.

lulit

New member
על איזה מידע אתה מתבסס??

בני נוער בשכבות נמוכות מקיימים יחסים יותר?? איזה קשקוש.. אני מצטערת לנפץ לך את הבועה, אבל מהמקום שממנו אני מגיעה שמעתי לא פעם על ילדי שמנת בני 13 שמקיימי םיחסים. ואם כבר לספסד, אז שיספסדו קונדדומים. קונדומים לפחות בטוחים במניעה של הדבקות בכל מיני מחלות.

lulit

New member
אולי לא הבנתי נכון, מתנצלת

אבל בוא ואשאל אותך שאלה אחרת - מה אחרי גיל 20?

אחרי גיל 20, שכל בת תדאג לעצמה.

אגב: גם החר"פ דואג לאמצעי מניעה לחיילות.

lulit

New member
בזמני לא דאגו.

קניתי גלולות במחיר מלא. מה ז"א? ואם אין לה כסף לאכול? אם רק היא דואגת לעצמה? אחרי שיפסיק הסבסוד מה היא תעשה? תכנס להריון?

ToryMaster

New member
מה הקשר?

אני לא אאפשר לבן הזוג שלי לממן לי גלולות, אף פעם.

ToryMaster

New member
יש לי אפשרות?

אימא שלי מממנת לי, זה לא מעיד על זה שאין לי הרבה אפשרות? אנשים, תלמדו להשתמש בסימני פיסוק כמו שצריך, בבקשה.

yaaraher

New member
../images/Emo32.gif הפרסומת לפוסטינור

מה דעתכן? אותי היא קצת עצבנה כי הם כותבים שם משהו לגבי שיטת "הימים הבטוחים" שזה שטויות! למה להכניס לפרסומת מידע שגוי?

למעלה