חוצפה בירושלים

edna12

New member
חוצפה בירושלים

לא רק שכמו כל הסטודנטים נגזר עלינו הסמסטר לשלם יותר ולקבל פחות, יש בירושליים מצב ממש מרגיז: הגן הטכנולוגי, בו מתקיימים השיעורים הוא אזור תעשייה ענק ומלא חניה אך לא מאפשרים לסטודנטים להכנס עם רכבים. הסטודנטים נאלצים לחנות בחוץ, שם ממתינים להם פקחי העירייה ונותנים דוחות!!! פשוט חוצפה לשמה.

Fingertip

New member
באמת?

אני זוכר שנסעתי לשם למסור איזו חבילה ונתנו לי להכנס בלי בעיה... אהד.

מה נסגר איתך???????????????../images/Emo88.gif

אנחנו מעלים בעיות , ופתאום משום מקום אתה צץ -אם תשים לב - אתה כאן המיעוט! הוא בסך הכל העלה בעיה , ואם הוא העלה אותה , כנראה שהיא נכונה!!!!! זה שלך נתנו להכנס לשם, אבל הרוב צריכים לחנות בחוץ ולקבל דוחות- זה לא תקין!!!!!!!!!- גם אם לך כן נתנו להכנס !

Fingertip

New member
הלו!

מה אתה מתעצבן! הייתי שם בסך הכל פעם אחת ול-20 דקות גג. אני לא יודע כלום על המקום הזה. בסה"כ ציינתי את מה שאני כן יודע: הלכתי לשם פעם בשביל למסור חבילה ונתנו לי להכנס בלי שום בעיה. מה אתה מתחרפן? אהד.

mole

New member
פעם איפשרו אבל הסטודנטים דפקו הכל

בשנתיים הראשונות ניתן היה לקבל תו חניה פנימי. אבל... הגבילו את החניה לאיזורים מסויימים. מה עשו הסטודנטים ??? חנו במקומות שמורים של חברות היי-טק בחניונים שנרכשו בכסף טוב. תוך זמן קצר העיפו את כולנו החוצה. זה מה שקורה כשנותנים לך אצבע ואתה תובע את כל היד. נכון לעכשיו, העירייה החלה לתת דוחו"ת חניה לחונים על אי התנועה בחוץ. הפתרון - חונים בחניה של הקניון. הבעיה - צריך להגיע 25 דקות מוקדם כדי להמתין לבדיקה בטחונית וכן ללכת ברגל עד הגן הטכנולוגי.

למעלה