חוץ מ-booking.com, trivago, hotelscombined ו-kayak

davesh

New member
חוץ מ-booking.com, trivago, hotelscombined ו-kayak

איזה מנועי חיפוש טובים למלונות בצרפת (ואל טורנס)?
האם מישהו יכול להמליץ על מלון טוב?
לא רוצה מלון דירות. רוצה לפחות B&B.

Arnon Ayal

New member
trivago, hotelscombined ו-kayak

בסה"כ מצביעים לbooking, לי לפחות נדיר למצוא שם משהוא שלא מבוקינג.
האמת שהם כולם מאכזבים אותי בזמן האחרון, לא מוצא כמעט כלום בצרביניה למשל.

Arnon Ayal

New member
מתכנן כל כמה ימים בפברואר

לפני שבוע +- אשתי המדהימה שאלה אותי 'למה שלא תארגן לך איזה סופש סקי לפני החופשה המשפחתית בפורים?'
מייד מצאתי טיסה במחיר מצחיק למילאנו ושכנעתי שני חברים לבוא.
בקיצור אנחנו מחפשים חדר ל3 בצרביניה, ומסתבר שאין הרבה שעדיין פנויים, בבוקינג יש מעט מאוד מלונות ולא במיקום טוב, בairbnb עוד יותר גרוע, האתרים האחרים שהוזכרו פה בד"כ מפני לבוקינג ולא מביאים משהוא נוסף.
מחיפוש ידני בגוגל מתברר שיש עוד המון מלונות שלא מופיעים בבוקינג אבל בנתיים לא מצאתי משהוא זול.

skiforce

New member
גרמת לי להיכנס ולחפש... באמת לא קל המצב

מישהו יודע על תחבורה ציבורית/זולה ממילאנו לצ'רביניה? או רכבות או ווטאבר? איפה בכלל מחפשים דבר כזה? בתור יחיד לשכור רכב זה בטח לא כדאי.

בחישוב שעשיתי למטרות שעשוע, יצא לי בערך 1,230 יורו ליחיד לשבוע כולל טיסות מלון סקיפס (ללא צרמט) וציוד - לא כולל העברות. לא להיט, הא?
אגב, מסתבר שאין אינטרספורט בצ'רביניה.

באופן בסיסי אני די ויתרתי על השנה הזאת. אלא אם כן איזה סוכן יעיף אותי עם הצעה מצוינת. בהרכבה עצמית זה בטח כבר לא יקרה עכשיו.

יש הסעות מאורגנות

לפני שנתיים כשהגעתי למילאנו באיזיג'ט, היה ביציאה מהטרמינל אוטובוס שהיה מעלה נוסעים לצ'רוויניה. היו ממהרים לצאת וכשראו אותי יוצא עם ציוד הסקי "חטפו" אותי לאוטובוס. אכזבתי אותם שמחכה לי אוטו בחניון של יורופקאר.
חפש ב j2ski.
תחבורה ציבורית זה בטח סיוט. כמעט בודאות שתצטרך להחליף 3-4 פעמים אוטובוס/רכבת.

skiforce

New member
יש טיפים לחיפוש ב J2SKI?

בעצם אני מחפש טבלאות מחירים ומסלולי נסיעה. באתר הוא מבקש ממני תאריך מדויק וגם שעה מדויקת שבה הטיסה שלי נוחתת/ממריאה. ואז באופן לא מפתיע הוא מוצא לי רק נסיעות פרטיות יקרות מאוד. השאלה היא איך מגיעים לטבלאות של האוטובוסים שיוצאים למשל מג'נבה לכל מיני יעדים. חושב שנתקלתי בזה פעם. לא זוכר איפה. אולי זה היה בכלל משהו של איזיג'ט? איזיבאס, אבל לא למקומות כמו 3 העמקים, אלא למשל למוטייה ושם לעלות על תח"צ ל לה מנוויר וכו'?

תודה.

skiforce

New member
עוד הבהרה/שאלה, סליחה על הבלאגן

כאמור אני גרוע בהרכבה עצמית אבל לא ויתרתי עדיין לגמרי על האפשרות.

בעצם, תמיד ההתלבטות שלי היא עם איזה פרמטר להתחיל את הבדיקה של המרכיבים השונים: טיסה? לינה? העברות? זה מה שמחרפן אותי. כי עד שמצאת מרכיב 1 במחיר טוב, ואת השני במחיר שעוד איכשהו בסדר, הגעת בתאריכים המסוימים הללו למרכיב השלישי ו... נדפקת.

כיוון שאני נוסע לבד לצורך העניין, אני תוהה האם לא הכי חכם להתחיל מההעברות? שם לנעול תאריך ואז לחפש עבורו טיסות ומלון? לא יודע, זה מייאש. סליחה על בלבול המוח. בגלל זה אני טרף קל לכל סוכן וחברת תיירות

אני מכיר את הדילמה

אין ברירה, רק לעבוד במקביל. בימינו הטיסה הפכה ברוב המקרים למרכיב הכי זול. אני בדרך כלל מתחיל מהמלון וכשאני מוצא משהו שמתאים לי, לפני הזמנת המלון, אני פותח חלון נוסף ובודק טיסות. אם אני מוצא טיסות שמתאימות לי, ממשיך עם ההזמנה. הבעיה שלי יותר קשה משלך כי בשנים האחרונות לא הייתה לי שום אפשרות לדעת מתי (ואפילו אם בכלל) אני יכול לנסוע. כך שלרוב לא יכולתי ליהנות מהמחירים האלה של פחות מ 100 € לג'נבה או מילנו. אבל היקרון אותו עקרון. בודקים במקביל לפני שמזמינים. קודם מוצאים מלון ורק עושים בדיקה קצרה לא לחטוף בומבה ממחיר הטיסה.

ההסעה פחות מטרידה אותי כי המחיר שלה קבוע. זה מקסימום יכול להשפיע על בחירת האתר אבל פחות על התאריך.

I Gabe

New member
תלוי אם אתה נעול על אתר מסויים

אם אתה נעול על אתר מסויים אז מתחילים מהמלון. אם לא, אז זה פחות משנה.

שנה שעברה אני אישית התחלתי את כל הנסיעות (לא רק של הסקי) מהטיסות. אחר כך בחרתי מלון לתאריכים שקניתי.

בסקי חשוב מאד כמובן אלמנט השלג אז אני לוקח לפחות שני אתרים ומבטל אחד. כמובן אידיאלי מצב שהאתרים רחוקים זה מזה. למשל אם אני טס למילנו אז לוקח אתר אחד בדולומיטים ואחד באלפים בגבול איטליה צרפת. בכך מגדיל את הסיכוי שלפחות באחד יהיה שלג.

marceloros

Member
מנהל
לא יודע מה עם קודמי

אני הרגשתי שתמיד הבעיה זה הטיסה, פתאום דופקים לך מחירים בשבוע שהחלטת להזמין לו משהו אחר.
אבל מקובל גם לבדוק במקביל, מה שבטוח כדאי לדעת לאן אתה רוצה לנסוע

skiforce

New member
לדעתי הקטנה - לינה יותר משמעותית. והנה למה:

טיסה - יש 2 כיוונים, הלוך וחזור. יש גם כל מיני אופציות: לואו קוסט, קונקשנים, וכו'. אפשר להגיע לאותו יעד באותו תאריך ב 10 דרכים שונות ושעות שונות לפי הצורך.

אבל בלינה - יש בעצם חיוב על כל יום שהייה, שזה לפחות 6-7 ימים (אצלי לפחות 8 כי לא גולש בשבת ומעוניין לפחות ב 6 ימי גלישה). כלומר, כל עלייה במחיר הלינה משפיע יותר על החופשה מאשר עלייה במחיר הטיסה.

לכן כשמוצאים לינה משתלמת, אפשר מקסימום להקריב עוד כמה יורו במחיר הטיסה, כי בסה"כ זה פחות מייקר את החבילה מאשר ייקור במחיר הלינה.
מה גם שכשסוגרים לינה, נגזרת מהמיקום שלה גם הטיסה, ובעצם גם ההעברה. ואז אין סיבה שלא להזמין הרבה מראש והמחיר זול ממילא. ואפשר להגדיל לעשות כמו גבי למשל, שמזמין בשני מקומות שנגישים מג'נבה לדוגמא, עם אפשרות ביטול לפי מצב השלג.

כשעובדים הפוך זה בעייתי יותר, כי יש לכל שדה תעופה מבחר מסוים של אופציות לינה (כלומר עיירות ואתרים קרובים), ואז צריך לשבור את הראש גם על אתר, לינה, ותחבורה לאתר, כשאתה כבר מחוייב לשדה תעופה נתון. כשמחפשים לינה בהתחלה - לא מחויבים עדיין לכלום.
(ושוב: אצלי הסיוט זה ההעברות. אני יכול להסתדר עם הכל ואז לא מוצא העברה וזה מחרב לי את כל התכנון).

זה נשמע לי כל כך פשוט והגיוני עד שסביר להניח שאני טועה כאן במשהו, אז אנא העירו לי בשמחה. אני פה בשביל ללמוד.

אולי זה מוקדם מדי, חכה לסוף אוקטובר, תחילת נובמבר ...

שיתעוררו מתרדמת הקיץ.
כל אחד והשיקולים שלו אבל אני אישית בדקתי ובדקתי ובסופו של דבר תמיד שכרתי אוטו. גם בתקופות כשהייתי ממש לחוץ בכסף. אפילו לאתרים שאליהם יש הסעות טובות.

זכית

סתם הערה כללית, לך זה כבר לא משנה, החל מהשנה יש גם טיסות של ראיין אייר לברגמו לי מילאנו.

למעלה