חופש...

פרפר8

New member
חופש...

לאחר שפחות או יותר סיימנו את מבחנינו/בגרויותנו לשנת תשס"ו (אין צורך שכל אחד יפרט מה הוא סיים ומה הוא לא..) אפשר להתחיל להתכונן לחופש אז ככה... מה אתם עושים בחופש? חוץ מעבודות למינהם.. יש איזה משו מעניין לספר.... ולסיום: צ'קלקלקה בום.

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif צ'קלקלקה בום?!

טוב.. בע"ה אנחנו עומדות להיכנס להדרכה בחופש, אבל לפני זה יש סמינריון הדרכה (יומיים בלעדיכם!!!
).. ויש מחנה סיירים, ובטח עוד כל מיני כאלה.. בתכנון שלי גם לצאת לסופרלנד, ככה שיהיה לי ממש חביב..
ואם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לקבל אותם!

talula39

New member
תגידי את הולכת לקיטנה?

אמרתי לגלי שאולי אני אהיה במש"צים או משהו באותו זמן..אז היא אמרה לי טוב את יכולה להתנדב מתי שאת יכולה...אז אמרתי לה שבכל מקרה זה בהתנדבות...והיא אמרה שמכיתה י"א משלמים..איזה חוצפה!!! ולנו עוד יש ותק וסבלנו גם שנה שעברה ועוד עם החניכות שלנו..טראומה לכל החיים יש לי...

אל תלכו לזה.

אחרי מה שהם עשו שנה שעברה לא מגיע להם בכלל שתיהיה לכם בכלל קייטנה.. הם פשוט סנובים גועל נפש...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif אבל השנה

יפעת מרכזת את הקייטנה, יניב כבר לא במקום בלב, וחוץ מזה שהוא מתחתן..

תכל'ס אין מה לעשות

אבל סמכו על אולמרט שיעשה לנו הרפתקאות כמו גוש קטיף =\ שבט נצח- תצאו לסיירים! זה א-ד-י-ר!

מבטיח שאני לא יודע איך היא יודעת...

אממ יש הרבה דברים לעבוד בקייטנה ולהרויח ג'ובות לצאת ל24,978,590 טיולים עם חברים (ועוד כל מיני אנשים קרובים) בצפון להתפלח אולי למחנה סיירים לצאת בתור צוות יער לאיזה מחנה (הרא"ה, מעפילים נראה כבר...) לעשות מפגש פורום ועוד כל מיני...

shronet

New member
מממ... יש הרבה...

אז ככה: קודם כל והכי חשוב- לצאת למחנ"ה הרא"ה =] המדריכות השוות שלנו מארגנות לנו שבוע עבודה בקיבוץ בגוש עציון... יהיה מגניבבבבב... כמה ימים אצל אחותי בירושלים כמה ימים אצל סבא בקיבוץ כמה ימים אצל הבני- דודים בדולב ובימים שאני בכל זאת אהיה בבית, אני מתכוונת להתנחל בסניף... בעז"ה, אנחנו עושים לו מבצע שיפצור כללי, אז יש הרבה עבודה =] ועוד כל מיני...

הכלטובה

New member
טוב אז ככה..

בקיץ הזה..לעשות קייקים...להתנחל בכל הארץ אצל חברות...חחחחחחח.. לפעול הרבה בבני עקיבא.. ללכת לסמנריון גבה.. לבוא למפגש פורום סופסוף.. ועוד נראה..

ואי.

בפסח של שנה שעברה הלכנו לטיול סניפי ועשינו רפטינג בנהר הירדן...שזה לא בדיוק קייקים אבל זה די דומה. בקיצור, זה הדבר הכי שולט ושווה בכל הארץ, לא נראלי שצחקתי ככה אי פעם בחיים שלי...ואי תהני המון

HoDaYa 123

New member
יוווווווווווווווו

גמלי יש בני דודים בדולב!!!! מה השם משפחה שלהם?!?!

ש ו ר ש י

New member
אהמ.. ../images/Emo119.gif

דודים סניף מחנה סניף סבתא סניף עבודה (אצל אבא) סניף אההה.. וגם סניף!

למעלה