חופש...

../images/emo13.gif

יש! קיבלתי מחמאה...

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif לא. לרדת. על..

חמשושים
ואני עוד מגינה עליך לפעמים.. חוצפה..

דוגרי אני-

שיא הספונטנית..אני לא מתכננת מראש.. שנה שעברה לא היה יום אחד שישבתי בבית! יש כמה דברים שאני יודעת שאני בטוח אעשה.. +3 ימים כנרת עם חברות +נסיעה לדרום עם חברות +נסיעה לדרום עם המשפחה +ים +חתונה של המדריכה שלי (שהייתה לי) +פסטיבל הכליזמרים!!!!! +עוד פסטיבלים ועוד פול נסיעות ודברים כאלה... לא עולה לי עכשיו..

איזה חייתית את! כל הכבוד!

הבנות מהשבט שלי לא יודעות מזה לצאת לטיולים בצפון לא יודע מה הקטע שלהם אבל הם אפילו לא רוצות לצאת איתנו לטיול

מממ אני רוצה להתפלח לאיזה יום

אבל אין לי עם מי וחוץ מזה- איך מתפלחים למחנה נודד של ארבע ימים?

חח הלוואי ויכולתי לצאת כמו נועה

אם הבנים העלובים מהשבט שלי לא היו מתנהגים כמו ילדים בני 14 ליד הבנות של נצח של הסניף שלי הייתי יכול לצאת אפילו שיש לי בעיה קלה עם שבט נצח הייתי מת לצאת לסיירים הכי סטלה בארץ וזה גם 6 ימים במקום נגיד 4 של הרא"ה

כן אבל מה אני יבוא לבד?

זה הכי עלוב בארץ אין לי קשר טוב עם משהו מנצח אצלנו אפילו עם המדריכים זה לא משהו

תעני לי את...

מה אני יעשה במחנה שכל החניכים שבו הם בכיתה ט' זה לא אומר שאין לי דיבור איתם כי אחרי הכל חלק מהם יותר גדולים ממני (אבל הם לא יודעים את זה) ואני לא מכיר אף מדריכ/ה משם ככה שזה יהיה בדד אני אולי מכיר משם אותך ואת איילת שלפי מה שהבנתי אתם יוצאות למחנה הזה וחוץ מזה לא יצאו מהסניף שלי למחנה סיירים כי הקומונרית שלי חושבת שיש לי ולחברים שלי חולשה לבנות מנצח ושבגלל החולשה הזאת אנחנו מראים דוגמא רעה להן דוגרי אני חושב שזה נכון אבל ת'כלס אני בטוח שאני וחבר שלי יכולים לצאת כי גם ככה אנחנו לא סובלים את רוב נצח אצלנו אז ככה שאין מה להגרר או לעשות דוגמא רעה אבל דוגרי בשביל מה אני בא למחנה סיירים אם לא לחוויה אז מי בכלל מסתכל על הבנות? (יהיו כאן כמה שיגידו שאני קצת
אבל דוגרי לא בשביל זה אני בא לסיירים)

תראה

אולי לחברים שלך יש "חולשה" לבנות משבט נצח... אז תסביר לקומ' שלך שאולי זה נכון אבל לא לגביך!! תגיד לה שבנות בכתה ט' לא מעניינות אותך! חוץ מזה שמה אתה מדבר על בנות מנצח... יהיו שם צות יער בגיל שלך....חחח סתם אבל באמת יהיו שם פול חבר'ה בגיל שלך! זה שיא הכייף! אבל אם הסניף שלך לא יוצא אז אין לך הסעה למחנה...

למעלה