חופש...

נועה...

בס"ד איפה את חיה??? חיחיחיחי באיזור שלך אין כזה דבר טרמפים???
חהההההההה יש עכשו אפילו אתר של טרמפיסטים/טרמפים.... אדיר!

תאתמת נראה כבר...

אבל אי אפשר להתעלם מהבעיה שהם גדולים מדי וזה סתם באסה כזה

המתוח

New member
איכס... מי שם על אחיה?!

סתם נועה, רק רציתי לומר תודה על ההודעה..

חחחחחחח איזה חמודה

אם לא יהיה בא לך לצאת למסלול (וזה עלול לקרות אפילו אם את חולת מסלולים) בואי אלי אני אסדר לך כבר פתק מהמרפאה...

RESTO

New member
אז ככה...

לעבוד לעבוד ולעבוד...(3 לילות בשבוע ...) לטייל עם איזה חבר מפעם בגולן. לטייל עם חברים מעכשו. להשתדל לעזור בקיטנה שהסניף מארגן... ללכת להופעות! ללכת להופעות של הדג נחש.. כל מיני פסטיבלים ... ובעיקר להנות!!!

מעניין אותי לקרוא את מה שאכתוב

בסוף החופש, ולראות מה באמת יצא מכל זה
בע"ה! >>צפוןןןןןן והרבה (יש אנשים שמתנדבים לארח אותי בביתם?
) >>טיולים בגולן ובגליל >>כנרת >>לחרוש על רחובות ירושלים >>לחרוש על רחובות תלאביב >>סמנריון שירות לאומי פה בנתניה! חח שכונה :p >>יםםםםםםם (יש אחלה ים נפרד בנתניה! בנות אתן מוזמנות אליי:p) >>שחנש"ים עם אנשים חשובים >>סוג-של מסיבת פרידה לבת דודה שלי שהולכת לשירות לאומי בחו"ל בסוף אוגוסט >>יומולדת לחברה הכי טובה שלי >>יומולדת שלי! >>ללמוד שפה כלשהי- עדיין לא החלטתי איזה... >>לצבוע את החדר שלי ולעשות אותו יותר נורמלי וחתיך >>לקנות כלמיני דברים לשנה הבאה (יוו כמה אני מחכה כבר...) >>להתנחל אצל חברה בקריית ים >>אולי לבקר בתפוח >>לעשות משהו לחניכים בסניף שלי..עוד לא החלטתי מה, אבל החלטתי שאני חייבת >>למצוא עבודה בעזרת השםםםם >>לעבוד :] >>להתנדב איפשהו..מישהו מכיר מקומות ד"א שאפשר להתנדב בהם? כן אני יודעת שיש מיליון אבל יש ככ הרבה שאני לא מוצאת תצמי..

ואי לא חשבתי על זה, זה נשמע

תותח לגמרי, אבל לא נראלי שאני יכולה לבוא עם עצמי להתנדב..צריך קבוצות, לא? אם יש לך עוד פרטים אני אשמח אם תמסרשי לי

את רוצה להתנדב באילת?!?! כדאי לך!!!

אין לנו בנות שישטפו כלים..... ואנחנו נרשה לך לישון אצל השכנים..... אני ממליץ בחום! וגם האצבעות המסכנות שלי ששוטפות כלים......

אוקיי..

אז החופש שלי הזה יהי מלא בדיוק (אולי קצת יותר) כמו שנה שעברה... אז ככה אחרי הבגרות האחרונה בטז' תמוז. מתחיל החופש האמיתי!! לחרוש את הים!! ושוב לחרוש את הים!! לעבוד בעבודה שידיד סידר לי משהו מטורף. לצאת לחרוש את הארץ עם ידידים וחברות. לצאת בתור מדריכה למחנה סיירים. ותאמינו לי שאני ימצא עוד הרבה מה לעשות.... אז שיהיה לכם אחלה חופששששש

למעלה