חופש...

cסופסופ

New member
וואו, המון דברים../images/Emo70.gif

לבלות המון עם חברות שלי, לטייל המון בעז"ה קורס צילום מקצועי, ועוד כמה דברים שאם הם יצאו לפועל אני יהיה בן אדם מאושר

elivnat

New member
התכנונים שלי:בעזרתי ובעזרתו../images/Emo70.gif

אני רוצה בע"ה: -לעבוד. -להתחיל ללמוד נהיגה. -לקנות בגדים וכל זה לחתונה של אחי. -לקנות עדשות מגע!!! לזה אני הכי מחכה
-לבוא למפגש פורום
-ליסוע לירושלים כמה פעמים.. -לבקר את המשפחה בקריית גת (נעמה...
) -ללכת לים כמה פעמים במהלך החופש (לחוף נפרד) עם חברות.. -לטייל בארץ.. -לאסוף פחיות, בקבוקים וכו' בשביל ההכתרה שלנו שנה הבאה בע"ה.. חופש מהנה

אממ

- בריכה (איך לא!?!?!) - להתבטל, והמון! - ללכת לקניות עם חברות - ללכת ללונה פארק עם חברות -לנסוע לאחותי לפחות לשבוע בלי נדר -לנסוע לבני דודים שלי - לטייל ואני מחפשת עבודה, אז אני מקווה שאני אמצא... ו... בינתיים זהו.. תמיד יש עוד דברים בחופש עצמו..

tamarhp

New member
מהחבובות?

אני אי"ה אתחיל את חיי החדשים כנשואה, אסיים שנת שירות (אין לי חופש גדול...) ואתכונן לשנת הלימודים באונ' :)

היי, אגב...

את במקרה מכירה את תמר טאוב? [אם הבנתי נכון את סיון - שאגב שני את אולי מכירה גם אותה? - היא שותפה בדירה שלך?]

אמממ...............

(נהייתי ציפור לילה.......) אוקיי, בגרות במתמטיקה בעזרת ה`, צו ראשון, ולהתכונן לשנה מעייפת כלכך עד שאני הולך לישון ברובה... איזה חיים מקסימים מחכים לי... הא, וכנראה שאני אהיה בעזרת ה אחראי מחשבים אז מה שאומר שאני אהיה נגיש לאינטרנט במחשב 29 שעות ביממה....... ואני אכן אנצל את זה....

talula39

New member
מה זה אומר להתכונן לשנה מעייפת?!

יענו לישון?! כי אביעד אני חייבת לספר לך שזה מה שאתה עושה רוב החיים שלך חתיכת סטלן!!!! ואפשר לחשוב שעכשיו אתה לא נגיש לאינטרנט בכלל... קיצר לך לך לישון...

talula39

New member
נוית..חחח

אני קוראת ולא מבינה מה אמרתי לא בסדר..וקוראת שוב ושוב..חחח

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif בואי נגיד ש..

לא אהבתי את הטון שלך.
מוטציה, מוטציה, מוטציה.. ולא רק לבן מבריק.
אעעע תביני כבר!!!

אמממ

לישון אני לא ישן תמיד. אני מידי פעם ער, מה שלא יהיה שנה הבאה. והתכוונתי לאינטרנט של מחשב. אז יאללה, לכי לכי לישון את.......

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif רגע רגע..

שנה מעייפת?! ילד, אתה ש-מ-י-נ-י-ס-ט! חשבתי שאלה הולכים להיות החיים הטובים!!!

מעייף להיות שמיניסט...

זאת אחריות כלכך רצינית. לחנך את החמשושונים, לעשות השבעה, הכתרה, אז אני חושב שאני אצטרך לישון קצת בשנה הזאת... אחחח רק המחשבה מעייפת אותי.......

למעלה