חופש

Lir האחת

New member
חופש../images/Emo99.gif

חזרתי היום מסופ"ש כיפי באילת. היה ממש כיף
כבר שכחתי מה זה להיות בחופשה
חזרתי עם תובנה, אני אשתף אתכם בהמשך
הנה תמונות

Lir האחת

New member
קיצר!

הגיע הזמן לרשום
היה שרשור לא מזמן על חברים טובים - כשותפים לדירה. הסכמתי באופן כללי עם הטענה, שזה לא בהכרח טוב שחברים טובים יעברו לגור יחד. יחד עם זאת, כשחשבתי על עצמי עם חבריי הקרובים, לא דמיינתי מצב שבו אני לא אסתדר איתם כשותפים. עד ש.. הידיד הכי טוב שלי, שעבר לגור באילת, אירח אותי הסופ"ש בביתו. היה לי סופ"ש מקסים
. היה לי כיף לראות אותו. אבל הבנתי מהיומיים האלה, שאם היינו עוברים לגור יחד, כל כך לא היינו מסתדרים. החברות הייתה פשוט נהרסת. וזה הפתיע אותי מאוד. כי הוא אחד האנשים הכי קרובים אליי, ויש לנו קשר ממש טוב. למדתי מזה, המון
כמובן שאני יכולה לקחת את זה להקשרים אחרים... כגון זוגיות. בני זוג שעוברים לגור יחד, ועם כל האהבה שיכולה להיות ביניהם, זה לא בהכרח יעבוד ברגע שהם יעברו לגור יחד. והתובנה השניה, הלא פחות חשובה, שאין מצב שאני עוברת לאילת!
(כן...המחשבה הזאת עברה אצלי לפני כמה זמן
)

PianoGirl20

New member
באמת?.... ספרי, שתפי!

מה בדיוק היה שם שגרם לך להבין את התובנות האלה?. (את מוזמנת גם במסנג'ר/טלפון..)

RVD18

New member
כיף../images/Emo9.gif

שמח שנהנית
ובקשר לתובנה, תמיד חשבתי שאם מתקרבים יותר מדי זה יכול להיות לא טוב. כל דבר בהגזמה זה לא טוב. אני אף פעם לא אהבתי להתנחל בבתים של חברים, סתם דוגמא.

Lir האחת

New member
ממ

אני גם כמוך, לא אוהבת להתנחל ליותר מידי זמן.. זה מתחיל להרגיש לא נוח. אבל בכל מקרה, היה ממש כיף..הייתי זקוקה לזה..מאוד!

פוף! אני גם רוצה אילת!

ולאבא יש נופש מהעבודה, עוד חודש. שבוע בקלאב -מד. הכל כלול.חינמוס.. אבל בטח עד אז נחזור ללמוד. ויהיהו השלמות ופוף... טוב נו...

Lir האחת

New member
זה באמת כיף

צריך מידי פעם לצאת לאיזה חופש..אפילו קצרצר. חוזרים עם כוחות ואנרגיה מחודשים

עכשיו אני בכלל בונה על סיני.

מאוד אופטימי, במצב המדיני שלנו. אבל יש לי ביצים מברזל. אני לא מפחדת לנסוע לשם. מטומטמת? כנראה שכן. אבל רוצה בכ"ז..

כבשה200

New member
חזרתי מסופ"ש מטורף + חתונה של החברה הכי טובה

היה מדהים!!!!!!!! כל כך קשה לחזור לעבודה איזה מפחיד שכולם מתחילים להתחתן פתאום הא?

Lir האחת

New member
אפרופו חתונות,

בת דודה שלי מתחתנת היום
אני אוהבת חתונות... הדבר היחידי שאני לא הכי אוהבת בהן (בלשון המעטה
), זה את ה"בקרוב אצלך" הזה

למעלה