חופש על חשבון המערכת

How I Disappear

New member
חופש על חשבון המערכת

אח שלי מתחתן עוד שבועיים וכאשר שאלתי היום את השלישה ביחידה שלי אם אני מקבל חופש על חשבון המערכת היא אמרה לי שממש לא אלא שאני צריך לחתום על זה חופש
ואף הוסיפה שכשהיא התחתנה, לא הביאו לה על חשבון המערכת אלא היא חתמה כרגיל.

העניין נשמע לי קצת מוזר כי לפי מה שהבנתי אם יש לי אירוע מקרבה ראשונה, מגיע לי יום חופשה אחד על חשבון המערכת. האם זה נכון/לא נכון ?
ובמקרה שזה נכון ובאמת מגיע לי, למי אני אמור לפנות כדי להסדיר את העניין הזה כאשר השלישה בעצמה לא בקיאה בנושא ?

רב תודות.

אושי231

New member
אני גם מכירה שמגיע יום חופשה אחד

לחתונה של דרגת קרבה ראשונה.
עוד מעט תגיע שקד משק"ית הת"ש של הפורום ותעניק לנו מהידע שלה

תבקש מהשלישה שלך

שתחזור לעשות השלמות בבה"ד 1 ולשנן את חוקי מטכ"ל- כי בעקרון כן מגיעה לך חופשה של 24 שעות לרגל אירוע של קרוב משפחה מדרגה ראשונה.
תגיד לה גם שלא תבלבל במוח, אין לזה שום קשר לחתונה שלה.

סליחה סליחה

אחרי עוד בדיקה, אני חייב לציין שהיא באמת צודקת לגבי העובדה שזה אמור לבוא על חשבון יום חופש שלך.

כנראה יש לי איזה זעם מודחק על שלישים

אם ישר תקפתי אותה ככה...
אבל היא עדיין חוצפנית! (בגלל שהיא שלישה!)

אושי231

New member
לגמרי מודחק... לכן הפורום החליט לממן לך מכספו

שק איגרוף+ קורס הוצאות אגרסיות

antreprize

New member
נצל"ש - מתי מתחיל יום חופש?

ביחידה שלי הוחלט לאחרונה שחיילים שיוצאים בבוקר (בהסעה הראשונה שמגיעה, בין 9 ל10) יחתמו על יום חופש. הבסיס שלנו נמצא במקום מרוחק, ורוב החיילים יגיעו הבייתה אחרי הצהריים גם אם יצאו בשעה כזאת. זה תקין?

antreprize

New member
סתם יציאה הביתה.

הייתי קצת לא ברור - התכוונתי בעיקר לימי חמישי. אצלנו הרוב יוצאים עם ההסעה השנייה, שיוצאת בערך ב12-13, ועכשיו מי שייצא קודם יחתום על יום חופש. אבל גם באופן כללי - עד עכשיו היה מקובל שאם יוצאים ביום מסוים אז רק הימים הבאים אחריו נחשבים לימי חופש, ואילו עכשיו אם יוצאים בבוקר אז יום היציאה נחשב גם הוא ליום חופש.

די בצדק,

למה שאנשים ייצאו מהבסיס ביום חמישי בבוקר? יום חמישי הוא יום לכל דבר, אין סיבה שאנשים ייצאו בו בבוקר הביתה.

למעלה