חופש מתסכל =\

SpyKid

New member
היכנסי ל-

meyda.education.gov.il ויש שם קישור לציונים [כשיש אותם]
אגב, שאלה לולן [או למסיימי י"ב אחרים] - אתם לא מקבלים את התעודת בגרות בבי"ס או משהו..?

SpyKid

New member
יאאאאאאאאיייייייי (:)

אוף, זה מפחיד
אני לא רוצה לעשות פיזיקה-כימיה שוב
!

Janem

New member
אההההההההההה!!!!

בדיחה ישנה ישנה עד כדי חידוש: אחד התעורר בוקר אחד ושמע רעש מבחוץ. הביט דרך החלון וראה גורילה על העץ. מיד התקשר ללוכד גורילות מקצועי, וזה הגיע תוך שתי דקות, כשבידיו אקדח ורשת, ולידו כלב רוטווילר ענק. לא בזבז הלוכד רגע, הושיט לבחור את האקדח ואמר: "תחזיק בבקשה". "רגע", אמר הבחור, "איך תוריד את הגורילה מהעץ?" "פשוט מאוד, אני עולה על העץ, דוחף את הגורילה למטה, ואיך שהיא נופלת הרוטווילר תופס אותה בביצים עד שאני יורד ומכניס אותה לרשת". "אז מה אני עושה עם האקדח?" "אה, כן! אם אני נופל ראשון, אתה יורה ברוטווילר." עוד אחת: שולחן רוסי: 6 פחיות בירה באלטיקה ארגז וודקה אבסולוט נקניק וכלב... שאלה: למה הנקניק? תשובה: הכלב צריך לאכול משו... עוד: איך מטביעים ניגר? -מפנצ'רים לו ת'שפתיים... ועוד: אבא של בחור הומו החליט לקחת אותו לרופא. אחרי בדיקה קצרה אמר הרופא לבחור ההומו, "בשביל להפסיק להיות הומו, אתה צריך לאכול 3 שזיפים, לשתות 4 כוסות מים, בננה מיובשת, אבטיח, שסק, בצל והרבה כרוב - את כל זה 3 פעמים ביום - כל יום!" "אבל דוקטור", אמר הבחור ההומו, "אם אני אקח את כל זה ועוד 3 פעמים ביום אני כל היום אהיה בשירותים ואשלשל." "טוב מאד", אמר לו הרופא, "ככה תבין בשביל מה יש תחת..." זהו להיום... .))

../images/Emo6.gif הראשונה הרגה אותיייייי!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

SpyKid

New member
אולי הוא כותב מהמתים...

זה מה שקורה לאדם שירד בור או שבק חיים לכל חי...

SpyKid

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עכשיו כשאתה אומר זה באמת נראה ככה..

Janem

New member
ועתה, שריף, מגדולי הזמר הדרוזי

בבית ג'אן, ישיר לנו בשידור ישיר מהכלא, את להיטו מגיל 11: בסבוסה... קבלו אותו!!!!!!!!!!!!![ שריף: תודה רבע. זה בעם רז'אונה ז'ה אני מופיע מאז'שאני בכלא, וזה די מז'ביר אותי, אין כאן כבוד... זה לא כבוד... טוב, אני ז'ר: סוכר יא סוכר, בסבוסה ע ע ע אבא ז'לך מעלה עשןןן אוהב אותךךך יא בסבוסה אז למה את כל כל קז'ה פזמון: בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (טם טם) אני רק בן אדםםםם יאללה בסבוסה סוכרררר בלילה היא רוקע'דעעעעת אב בעם לא מתעייפ'עעעעע'ת רוצה אותה איתי האאאא עע כמה יפות עיניה עעעע והיא עוד לא יודעת ז'ה אני אוהב אותה בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (דיז') בסבוסה די (טם טם) אני רק בן אדםםםם יאללה בסבוסה סוכרררר מילון עברי דרוזי: בסבוסה=פספוסה ז'ה=ש.. ז'לך=שלך... בעם=פעם אב=אף קיצר, פ=ב, ש=ז'. ואם אתם באמת חושבים שזו בדיחה, הזמר הזה קיים באמת, והוא בכלא. תורידו מקאזה: שריף-בסבוסה /פספוסה. חחחחחחחחחח

למעלה