חופש מתסכל =\

הקטר הרוסי נעצר לצליליו של מוצארט

לוקומוטיב מוסקבה מפסידה 1:0 לראפיד וינה ונושרת לגביע התנחומים, הלא הוא גביע אופ"א.

כורי הפחם מדונייצק ינסו היום להדהים

את קבוצת המהגרים של מילאנו, או לפחות להחזיר קצת מכבודה האבוד לאחר ההפסד הביתי 0:2. שאחטיור גם היא בדרך לגביע אופ"א..

Janem

New member
היה זה יום סגריר והקבוצה הפסידה

הוא היה מטורף אמר פוליטיקאי משופשף נרצחו עשרות אנשים כך סיים קריין הטלויזיה נקווה שיהיה שקט ועכשיו פרסומות מעל אורות ניאון מעל קירות בטון אני רואה מלאך והוא אומר לי קח את שנות ה90... קיצר, בחורה אחת מוצצת לחבר שלה והוא גומר לה בפה. "אתה לא ג'נטלמן", אומרת הבחורה. הבחור שואל אותה, "למה?" "אם היית ג'נטלמן", היא אומרת, "לא היית גומר לי בפה." "תסלחי לי מאד אבל את לא ליידי", אומר הבחור. היא שואלת, "למה?" "כי אם היית ליידי", מספר הבחור, "לא היית מדברת בפה מלא."

SpyKid

New member
כן, הוא אכן נכנס בעובי הקורה...

[לומדי הפסיכו' יבינו
]

AeroSlash

New member
ואי... כמה אני מסכימה עם זה...

אני תוהה אם יגיע יום וישראל תפסיק ללקק לאמריקה...

Janem

New member
הרגה אותי ההתנתקות הזאת...

זה תאטרון... מתנחל: נאצים!!! איך אתם עושים את זה!!! צבא הגירוש הפרטי של שרון!!!! חייל: *שותק* (מפגין רגישות) *מנסה לחבק ת'מתנחל* מתנחל: מתחיל לבכות, ולמלמל: שמע ישראל, שמע ישראל, ה' הוא המלך... חייל: *בוכה* (מפגין רגישות) אחר כך הם אוכלים במק'דונלדס של ההתנחלות עם התקשורת. ואז סצנה ב'-הגירוש. החייל עובר למוד של נחישות ומגרש את המתנחל... המתנחל יענו בשוק, מקלל וכו'... נראה לי שילמו להם רק על רמת המשחק...

אל תתפסי אותי במילה

אבל יש לי תחושת בטן וניחוש מושכל ביותר שאם זה לא מחר (אז מחרתיים.. חח סתם), אז כמעט באופן וודאי ביום א'. יש ציונים כבר מסוף השבוע שעבר, ואתמול אתר משרד החינוך הושבת, אז יש מצב שמדובר בהשבתה למען פרסום הציונים. :)

למעלה