חופש גדול!@#$@#

DoRiNuS sMiNiA

New member
משתלם להיות חרשן ../images/Emo3.gif

[חרשנית עאלק
] באנגלית אני בהקבצה המוגברת [שזה הכי טובים] ובמתמטיקה אני בהקבצה א'. [שמתבססת על אותו עיקרון.]
ספרות-95
לשון-90
מורשת-[יאכס] 100
גיאוגרפיה-85
מתמטיקה-אין!D: [המורה בעיצומים ><]
אנגלית-82
ערבית-93
מדעים-62 [סכסוך לא קטן עם המורה הביא לתוצאה הזאת.]
חנ"ג-90 D:
מחול-100
תיאטרון-86 [גם סכסוך לא קטן ><] איזה כיף זה לסיים את הלימודים ב-20,היום במקרה עברתי ליד היסודי שלי וחיוך מרושע עלה לי על הפנים

../images/Emo7.gif

שוב אין תעודת הצטיינותתתתתתתתתתתתתתת ! אעע ,זה כ"כ לא פייר . *וזיו, תיזהר להגיד משהו בנושא XD* - ולתעודה
אין לי כח להעתיק הכל אז פשוט סרקתי
.. אני לא כ"כ מרוצה ממנה, ממוצע שנתי 90.3 ממוצע של המחצית הזאת 91 - והתכניות שלי לשבוע : מחר מסיבה לחברה, בראשל"צ .. לא בטוח שאני אלך S: יום שבת בחיפה .. יום ראשון עם אמא שלי, נלך להסתובב איפשהו
יום שני מפגשפורום +מסיבה של הכיתה בבריכה יום רביעי אני אלך לקניון עם חברה וזהו, לשבוע הזה [; חופש מהנה, עם המוון כייף, נצלו כל רגע . ו..תהנוו

אמממ,

המורה נפצעה ברגל , לא יכלה להמשיך ללמד ולא הביאו מורה חדשה כל המחצית :) אז כל הבנות שלמדו אצלה לא קיבלו ציון ~

Rioter

New member
אאוץ'.

אבל נשמע כיפי-משהו מחצית שלמה בלי שיעורי ספורט

ממתי אני אבא'לה ?

מילא אמא'לה
כי חשבתי שתעודות זה דבר קצת אישי שלא צריכים להראות לכולם ... לפחות ככה אמרו לי

נירושית

New member
XDDDDDDDDDD

תעודות?! אישי?!
סתםסתם. מאורה הכל ברוח טובה
כל אחד וההרגשה שלו לגבי התעודה

Rioter

New member
../images/Emo12.gif מה פתאום אישי.

ועוד עם ציונים כמו של ריחן, פלא שהיא אצה רצה להראות?!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifלא קיבלתי תעודות~!!!

האא~!!!! רוב המורים שלנו בארגון אז הבית ספר הולך עם הארגון אז אין לנו תעודות~!!!!!!!!! עשינו בכיתה ארוחת בוקר
המחנך שלנו, שהצטרף רק השנה לבית ספר, יהיה שנה הבאה (בנוסף לזה שהוא עדיין יהיה המחנך שלנו) מנהל הבית~!!!! בחופש יש לי כמה תוכניות: לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 1,לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 2, לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 3, לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 4, לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 5, לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 6, לישון, לישון, לישון, לישון, לישון, לקרוא הארי פוטר 7(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביולי חבר שלי שגר באמריקה (לארבע שנים כי אבא שלו עובד במשרד החוץ) בא לבקר
ובאוגוסט אני נוסע לניו יורק~!!! טיול בר מצווה~!!!! אה וכנראה שבסביבות ה20 ליולי עד אוגוסט+ אני אעלם כי אני אצלול לתוך הארי פוטר 7(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!! ולזה, קוראים חפירה!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifואגב...

כל הפעמים שאני קורא הארי פוטר זה באנגלית

למעלה