חופש$%#$^@#$^@#$^
וואי.. היה לי כ"כ כיף אתמול שכל הקטע של החופש הגדול קצת נשכח ממני
אממ... התעודה שלי דיי בסדר חוץ מה-93 במתמטיקה... לא מגיע לי! אני צריכה לקבל יותר
אבל לפחות הגישו אותי על 100 אז אני לא ממש מתייחסת לזה.. וגם בספורט המורה דפקה לי 60 בלי סיבה ועוד המציאה שאני מבריזה משיעורים
אבל הכיף היה אחרי הבצפר... בזכות תפוז [כפרעלייהם
] פגשתי את עפר#@!%!@^!#$^!#$^
בטקס פרסי האקדמיה^^ וואי היה שם כ"כ כיף
הלכתי לשם עם חברות שלי [יותר נכון נסעתי, בכל כלי תחבורה אפשרי... אוטובוס,רכבת ומונית
] בהתחלה שהגענו לאולפני הרצליה ממש נבהלנו כי שמענו מלא צרחות... אבל אז התברר שזה כל המעריצות X: נכנסו לשם ונתנו לנו לעמוד ליד השטיח האדום איפה שמצלמים את כל הסלב נכנסים לטקס או משהו... זה היה ממש פאדיחה
ראיתי מלאמלא שחקנים אבל לא היה אפשר להצטלם איתם או משהו ולא רציתי לקחת חתימות... אבל לפחות יצא לי תמונה עם ענת וקסמן בזכות בן שצילם אותי איתה
[תודה בן
] אחרי איזה שעה בערך שכבר היה ממש חם שם ניסיתי למצוא את חברה שלי שנעלמה ובסוף הסתבר שהיא נכנסה למסיבת קוקטייל [?] ששם היו כל השחקנים לפני שהם נכנסו לטקס.. אז הלכתי איתה לשם ואיך שאני נכנסת אני רואה שם את עפר
ישר הלכתי לדבר איתו וסיפרתי לו גם על הפורום ובסוף גם הצתלמנו
הוא היה כ"כ חמוד
בקיצור הסתובבנו איזה חצי שעה שם והצטלמנו עם כל מיני שחקנים וכולם היו ממש ממש חמודים
אפילו הציעו לנו סושי ירוק ודוחה X: וואיי היה שם כ"כ כיף^^ הלכתי לשם רק כדי לראות את עפר ולא ממש פיתחתי ציפיות כדי לא להתאכזב אחר כך... וכשיצאתי משם לא ממש האמנתי שדיברתי איתו והכל