חופש גדול!@#$@#

Rioter

New member
חופש גדול!@#$@#

ויאללה תיכון. - קדימה חבר'ה, ספרו! איך עבר עליכם היום? יש תעודות? (אם כן - איך הן? תעתיקו את כל הציונים, קדימה!!) מסיבות סיום? אפטר פארטי? חגיגות? בלאגנים? משהו? תוכניות לחופש? בואו נתחיל בקטן.. תוכניות לשבוע הקרוב?
מבחני קיץ? קורסי קיץ? מחנות קיץ? חו"ל? משהו? תמונות יתקבלו בברכה! תכף אעלה בעצמי..
חופש גדול מדהים לכולם, שמרו על עצמכם ותעשו ח י י ם !!!!

מצטערת לבאס אבל לי אין חופש ...

לחופש שלי אמרתי ביי ביי אחרי שסיימתי את התיכון [לפני 4 שנים]. אבל למי שבחופש אז ... שיהנה

נירושית

New member
חופשששששש!!!D:::::::

*ביקי סליחה מראש על המריחה, זה חופש!!!* תעודה: עברית - 95 [הבטים אישיים 100] ספרות - 95 אנגלית - 75 [הבטים אישיים 85] מטומטמיקה - 65 [ממש לא השקעתי השנה, שנה הבאה נתאמץ קצת] היסטורי - 96 צרפתית [=//] - 25 [ושתבינו, לא נכנסתי לשיעור אחד כל השני שלישים האלה, וזה לא סתם הגזמה או הכללה, ש ו ם שיעור, רבתי עם המורה בצורה קיצונית, החצופה הזאת עוד נותת לי ציוןXD מפגרת!] אומנויות - 90 חנ"ג - 80 [לול!!!D: ] מוט"ב - 92 נושא - 60 [כי שתי השעות השבועיות נופלות על יום חמישי שאני לא נמצאת בבצפר...והיא התעקשה שאני יעשה איזה עבודה מפגרת, אז לא עשיתי,לפחות לא נכשל
] תנ"ך - 90 בסך הכל תעודה חמודה.. אנגלית ומטומטמיקה נשפר מאוד שנה הבאה [מעל 80 שתיהן, זכרו!]

נירושית

New member
יום אחרון+תוכניות../images/Emo3.gif

היום האחרון היה מאגניב ועצוב במיוחד... שייקישי בכתה, זה היה ממש עצוב, כמעט התחלתי גם לבכות. לא נוראD: והיתה את ההצגה שבסוף יצאה ממש מגניבה! למרות הפאשלות
שעתיים אחרי שחזרנו מבצפר [13:00] עלינו כל הנעורים לעין חשק [נו מקום מאגניב, חייבים לעשות שם מפגש פעם.. למרות שעד שתבואו לפה
] ואכלנו על האש והיה מאגניב ביותר! עכשיו חזרתי מהמועדון [נעורים] היינו סתם וזה.. ניצחתי בבליארד
בעוד שישה ימים אני נוסעת להולנד, סביר להניח שלא תשמעו ממני הרבה בשבועיים האלהXD ומ.. יום אחרי שאני חוזרת יש לי טיול ג'יפים יומיים, עם הנעורים של הקיבוץ.. והאמת שרוב החופש שלי מורכב מפעילויות עם הקיבוץ.. וכמובן פגישות עם חברות וכאלה
וזהו.. סכה"כ, ניראלי שהולך להיות חופש אדיר! בתקווה שיצא לי להיפגש איתו הרבה כמובןD: תעשו חיים אנשים! אתם עוד תתגעגעו לחופש הזה

MoRaN SaShA

New member
איזה חופש גדול ואיזה בטיח..........

יש לי בגרות בעוד פחות משעתיים. עוד שבוע יש לי בספרות. ואז אחרי זה במתמטיקה (ב16.7) איזההההההה חופשששששששששש?!?!?!?!?!?!!?!? אבל אחלה של מסיבת סיום הייתה לנו. הייתה מסיבת סיום שכבתית, כיתתית !!
היה ממש כיף

Cheetah Girl

New member
תודה לאל!

אתם לא מבינים איך רציתי לעוף מהבצפר הזה כבר! חרא בצפר! עוברים לתיכון... שם הולך להיות הכי כיף בארץ! אני במגמת תאטרון
ציונים: מתמטיקה- 50 ממש לא השקעתי במחצית... אנגלית-75 הרגשתי שהשקעתי הרבה יותר מ75... ביולוגיה- 85 גם זה לא הכי הגיוני.. סיפור ארוךD: פיזיקה- 80 ספרות- 85 היא עשתה מצווה! קיבלתי בשני מבחנים ציונים גרועים והיא הביאה לי את הציון הזה... לשון- 80 הסטוריה- 95 מ-85 במחצית שעברה עליתי ל-95:) תנ"ך- 95 לא עשינו כלום כל המחצית:// ערבית- 100 מוחאחא. מורשת- 100 חח גם במורשת לא עשינו כלום כל המחצית ספורט- 90 שלח- 90 חח לא, אנחנו לא לומדים שלח... הם אמרו לנו להגיש עבודה על מלחמות ישראל, אז... סה"כ אני מרוצה! האמת שלא היה עצוב כי כולנו רצינו כבר לעוף מהבצפר הזה... אתמול הלכתי עם חברים מהצופים לבאולינג, זה מין מנהג כזה ע"ש בוגר שבט שנפטר... היה כיף:]] עשיתי תוצאות יפות.. 99, 101 ו-113 D: אממ אני מדריכה כיתות ג' בצופים (זה מתחיל מכיתות ד', אבל היתה החלטה לפתוח שכבה של ג') עד המחנה קיץ.. ויש לי חזרות להצגה, טיול קורס מסכם של 5 ימים, ואז מחנה קיץ.. מה שבטוח זה שלא יהיה לי משעמם

Rioter

New member
מאי, להדריך זה הכי שווה בעולם,

המון בהצלחה. :]

../images/Emo45.gif

רציתי לצאת השנה לקורס משצים, ויש בעיות עם המושב הזה אז אני אוכל לצאת רק שנה הבאה >< שנה שלמה הייתי ע"מ והשנה הודיעו לי שאני לא יכולה לצאת לקורס הזה ):

R o n 2 5 6

New member
אחלה תעודה :)

מתמטיקה מאוד מומלץ לשפר,כי זה חשוב(משפט של הורים,אבל נכון...) בהצלחה בהדרכה :)

חופש$%#$^@#$^@#$^

וואי.. היה לי כ"כ כיף אתמול שכל הקטע של החופש הגדול קצת נשכח ממני
אממ... התעודה שלי דיי בסדר חוץ מה-93 במתמטיקה... לא מגיע לי! אני צריכה לקבל יותר
אבל לפחות הגישו אותי על 100 אז אני לא ממש מתייחסת לזה.. וגם בספורט המורה דפקה לי 60 בלי סיבה ועוד המציאה שאני מבריזה משיעורים
אבל הכיף היה אחרי הבצפר... בזכות תפוז [כפרעלייהם
] פגשתי את עפר#@!%!@^!#$^!#$^
בטקס פרסי האקדמיה^^ וואי היה שם כ"כ כיף
הלכתי לשם עם חברות שלי [יותר נכון נסעתי, בכל כלי תחבורה אפשרי... אוטובוס,רכבת ומונית
] בהתחלה שהגענו לאולפני הרצליה ממש נבהלנו כי שמענו מלא צרחות... אבל אז התברר שזה כל המעריצות X: נכנסו לשם ונתנו לנו לעמוד ליד השטיח האדום איפה שמצלמים את כל הסלב נכנסים לטקס או משהו... זה היה ממש פאדיחה
ראיתי מלאמלא שחקנים אבל לא היה אפשר להצטלם איתם או משהו ולא רציתי לקחת חתימות... אבל לפחות יצא לי תמונה עם ענת וקסמן בזכות בן שצילם אותי איתה
[תודה בן
] אחרי איזה שעה בערך שכבר היה ממש חם שם ניסיתי למצוא את חברה שלי שנעלמה ובסוף הסתבר שהיא נכנסה למסיבת קוקטייל [?] ששם היו כל השחקנים לפני שהם נכנסו לטקס.. אז הלכתי איתה לשם ואיך שאני נכנסת אני רואה שם את עפר
ישר הלכתי לדבר איתו וסיפרתי לו גם על הפורום ובסוף גם הצתלמנו
הוא היה כ"כ חמוד
בקיצור הסתובבנו איזה חצי שעה שם והצטלמנו עם כל מיני שחקנים וכולם היו ממש ממש חמודים
אפילו הציעו לנו סושי ירוק ודוחה X: וואיי היה שם כ"כ כיף^^ הלכתי לשם רק כדי לראות את עפר ולא ממש פיתחתי ציפיות כדי לא להתאכזב אחר כך... וכשיצאתי משם לא ממש האמנתי שדיברתי איתו והכל

Rioter

New member
ידועים לי ארבעה ציונים. ../images/Emo2.gif

למרות שלא היו תעודות. תנ"ך - 97 (הכי גבוה בכיתה
) אנגלית - 87, 4-5 יח' מתמטיקה - 90, 5 יח' ערבית - 83 (מבאס לחלוטיייייין, ממש השקעתי..) ויש לי, לדעתי, משהו כמו 4 מאיות: ביולוגיה, פיזיקה, לשון, היסטוריה. (לא וודאי, השערה על סמך ציונים במהלך המחצית)

חופש חופש חופש~

פעם ראשונה שאני יוצאת ב20 לחודש, ולא ב30
אממ אין תעודה אז אין לי ממש מה לכתוב פה. אבל...אני בהקבצה 4-5 במתמטיקה שנה הבאה [D:] וגם העבודת קיץ באנגלית לא נראית כל כך נוראית. תעשו חיים, תשמרו על עצמכם ותחייכוווווווו.

Super Chuly

New member
חופש כיפי לכולם!

תעשו חיים, תהנו המון- ותשמרו על עצמיכם טוב טוב! ליהי :)

למעלה