חופש , אה?

חופש!!!!!!!!!!!!

מיום ראשון הבא קורס בבלט הישראלי-3 שבועות!! פסטיבל כרמיאל ואדון אופיר...על ההתעלמות שלך ממני ביום חמישי לפני שבוע(נראה לי) שהייתה בתלמה ובשיעור שלכם...אני לא סולחת!!!

סליחה??!?!?

ישבתי בשיעור שסיקי ניכנסה לראות את הקטעים שלכם.... אהבתי את שחכם יותר מהקבוצה השנייה...בדיוק אני וענת דיברנו על זה אתמול

Pirate Captain

New member
יופי שישבת ולא הסתכלת אלי פעם אחת ח

חח היו שלוש קבוצות חח

מי אמר שלא הסתכלתי עלייך????

והיו 2 קבוצות לפחות שאני ראיתי... ראיתי את הקטע של ושל ענת ועוד שניים ואת הקטע של ירדן ויאיר

אנייייי

מתכוונת לרקוד הרבה החופש..... אני נוסעת קודם כל עם הלהקה לכרמיאל, ואחר כך לסקוטלנד... שנה שעברה, טסנו לברצלונה ובימים שלפני כל הזמן היו לנו חזרות.. כל יום.. וגם יש לי עדיין שיעורי קלאסי עד סוף יולי..!!!!

אממ

אני אלך לאיזה 2-3-4 קורסים
כמה שיצא, יש לי כרגע 2 שהם 100%. אני טסה לטורקיה ויש לי עבודה במתמטיקה ואני רוצה לעשות הרבה שופינג=)

NeTa MuFlEtA

New member
יהי^^ חופש נעים ../images/Emo24.gif

ב11.7- מופע סופשנה. אני מתכוונת לקחת באוגוסט מלא שיעורים בסטודיו בי, כדי להמשיך לרקוד.. נמממ.. חוצמזה? הדברים הרגילים.P: עם החבר
, ים בעיקר, ניצנים, הופעות, מסיבות וכאלה.

L U Z I A

New member
חופש../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

חזרתי מהמופע סיום
היה מדהים!
נגמר כ"כ מהר
בחופש אני מתכננת לקחת את הקורס המלא בביכורי העיתים... אבל זה עוד לא סגור
ויש לי מחנה קיץ ב20-24/7, ובאוגוט אני נוסעת לאילת ולצימר בצפון
ואני בונה לעצמי "מיני סטודיו" בבית- אני כנראה אשים בר ומראות ואוכל להתאמן גם באוגוסט! אני מקווה שזה יהיה מוכן עד אז כי בינתיים זה לא מתקדם

balletdancer

New member
גם אנייייי:)

לי יש חופש סוף סוף נגמרו הבגרויות אבא שלי קנה לי בר, ורק צריך להתקין אותו:) ככה שאני גם כמוך אוכל להתאמן.... את נוסעת גם לביכורי העתים ? דברי איתי במסר אני שולחת.. תודה

אפשר לקנות באר כמעט בכל מקום!

זה פשוט סוג של מוט...ומתקינים אותו על הקיר... גם אני מחפשת עכשיו אחד טוב...מצידי שיהיה באמצע החדר אפילו

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifיש לי ידידה, עשירה מאוד,

שחש לה בבית חדר אחד שלם שהכל לבלט. כאילו, יש שמה בר, ומראות, וכל מיני מתקנים [של פילטיס] שעוזרים לבלט מאוווד.. והכל ורדרד כזה בלטי, ויש שמה פסנתר לנגן ת'מוסיקה של הבלט.. מאוד נחמד!

balletdancer

New member
זה הכי קטלני באר:)

אצלנו באילת זה עולה כולה 200 שקל , ועוד כל מיני ברגים חמישים. 250שקל ויש לי סטודיו קטן ולי בביתיש מרתף שיש בו את המחשב, וספות כאלו משהו נחמד אז הקיר ארוך , אז מולו אני שמה מראות וזה.. אם תהיו באילת.. מוזמנות:)

למעלה