חופש , אה?

Pirate Captain

New member
חופש , אה?

אני מניח שרובכם בחטיבה ולכולם יש חופש אז, מה אתם עושים,תעשו בחופש? נתנו לכם מטלות מבית ספר? אתם תרקדו בחופש? הייתה לכם הופעת סוף שנה? העיקר שתנצלו את החופש ותרגישו שהחופש עבר כל כך מהר והיה מעולהה

yaeltal12

New member
לי עוד אין חופש..!

רק עוד שבוע =[ אני עולה לח'...
יש לי הופעה רק בסוף יולי... אז אני ארקוד כל החודש הראשון ואחרי זה אני בחו"ל.. ונתנו לי מלאאא משימות מבית הספר.. מדעים, אלגברה, גיאומטריה, ערבית, חונכות.. ממש הגזימו.. כולה ח' מה קרה? חופש נעים לכולם..!

prophecy girl

New member
חופש ^^../images/Emo21.gif

האהאאה סיימנו עם הבגרות בלשון ^_______^ ההופעה שלי ב25 ליולי, אז אני ארקוד עד אז.. וגם עד למחנה קיץ יש הרבה הרבה צופים.. ב27 אני נוסעת לניו יורק.. וכשאני אחזור אני מתכננת להתבטט כמו שלא התבטטתי בחיים! נתנו לנו עבודה רק במתמטיקה כי יש מבחן בחודש הראשון של שנה הבאה..

prophecy girl

New member
יאפ...../images/Emo21.gif

בדקתי בתשובות ולא מצאתי אף טעות ^^ אבל הם בטח יורידו לי נקודות על דברים מטומטמים..

דנה EF

New member
חופש!

הופעה הייתה כבר.. לגבי לרקוד בחופש, נראה.. מחנה קיץ 5 ימים.. כ"כ הרבה חוברות עבודה לקיץ! (בהבעה 75 עמודים) =[

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifחוווווווווופש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתמול יצאתי לחופש רשמיתתת.. אין לי מטלות תודה לאל מבית ספררר! עברתי את השנה חד וחלק
אני לא חושבת שאני ארקוד בחופש מה שלא טוווב.. וזהווו

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifהא כן,

אני נוסעת לפרווווו קולולולוולולו

dancer14

New member
אני..

אממ ב5 ביולי יש לי הופעת סוף שנה מהסטודיו וב23 ביולי אני טס לקורס בניו יורק של 3 שבועות....

dancemati

New member
גם אני טסה לניו יורק כדי לרקוד

אבל אין לי ממש קורס אלא פשוט שיעורים פתוחים

yagn

New member
לאיזה קורס אתה טס??

אני טסה גם לארהב... ואני אהיה שבועיים בבוסטון שם אני יעשה שיעורים פתוחים וגם שבוע בניויורק כנ"ל.. חיפשתי מזמן קורסים אבל לכל הטובים היה צריך אודישנים ולא הייתי בעניין של לצלם וידיאו ולשלוח..

dancemati

New member
אני בדיוק כמוך

רק כל הזמן בני יורק ואחרתי את כל מועדי השליחה

dancer14

New member
תשובה.

אני טס לamerican academy of ballet קיבלתי לשמה מלגה. במשך 3 שבועות

yagn

New member
יפההה לך!!

מלגה!!!! איך קיבלת? שלחת וידיאו??? בן כמה אתה איפה את רוקד?

dancer14

New member
תשובה2

לא שלחתי וידאו... כל שנה נערך בארץ אודישן לקבלת מלגות לקורס קיץ בניו יורק...(american academy of ballet) וזכיתי במלגה זכו איתי עוד 5 ילדים מהארץ... אני בן 15 וחצי ואני רוקד אצל מרים קופמן

yagn

New member
אה

זה מלגה מהארץ... איזה כיף לך! טוב תעשה חיים

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

בחופש לא תיכננתי הרבה.. ללכת לקורס קיץ של תלמה ילין[מקווה
] ללכת לים להיפגש עם חברים וכאלה דברים.. לא נתנו לי עבודות לחופש אבל שבוע לפני תחילת הלימודים יש לי קורס קיץ של מתמטיקה
והופעה כבר היתה לי והיו כמה..של המתנ"ס, של המגמה וגם של איזה סדנת תיאטרון מחול במסגרת המגמה ובכולם נהנתי מאודד

אממ אזז../images/Emo110.gif

ב2.7 ישלי הופעת סופשנהה.. ב3-8 קורסם מסכםם 13-21 מחנ"ק ב20 אני נוסעת לכרמיאל.. ומאז אממ הופעות ים וחברותת:]] יהיה כיףףף

Swan ninetynine

New member
מחר !../images/Emo109.gif

יש לי הופעה מחר
!!! האאאאאאא ! אה, ואני הולכת לרקוד כל החופש

Nעיין

New member
בהצלחה!!!

מסיבת סיום (תיכון) ביום חמישי....אני רוקדת בשישה ריקודים 20/7 כרמיאל 24/7 הופעת סוף שנה של הסטודיו מחפשת עבודה.... מתגייסת בפברואר

למעלה