חופשת סקי ראשונה

z x 7 r

New member
אתה בן 18, כמו שכתוב בכרטיס? יש עוד אופציה שלא הוזכרה כאן

מועדון ה UCPA בצרפת.
למרות שיש כאלה שלא אוהבים את הצרפתים\הדרכה בצרפת\מה שלא יהיה:

יש מועדון לקידום ספורט בצרפת, מלכ"ר, שנקרא UCPA - יש להם מעין אכסניות בכל מיני אתרים עם חדרים מ 2 עד 6 אנשים, עם ציוד וסקי פס כלולים, עם הדרכה לחצי יום או ליום מלא, 3 ארוחות מפוצצות ביום. מה שנשאר לארגן לבד זה טיסה והעברה.
אני נסעתי לא מעט ל UCPA - והיה מגניב לגמרי, האווירה שונה - לא בתי מלון, אלא כולם צעירים, ממדינות שונות גם. אם תרצה - אפרט יותר איך זה הולך.
זה יוצא לפעמים ממש זול (אם אתה משיג טיסה זולה אז יכול לצאת באזור ה 800-900 יורו - תלוי בזמינות ובטיסות).

Cמן רשום

New member
אני התחלתי עם הרכבה עצמית קרוב לשדות תעופה

עכשיו כשיש לי קצת יותר ניסיון, אני מאמין שזאת הייתה הדרך הנכונה. הדרך היחידה ללמוד איך העבק עובד היא לחקור ולגלות בעצמך. כשאתה קונה חבילה מוכנה, מישהו אחר מקבל את ההחלטות עבורך ואתה לא לומד כלום.

לדעתי הכי טוב לקחת טיסות למינכן ומלון בטירול יחסית קרוב למינכן, למשל בקיצביהל. אגב, יש לך אופציות גם בגרמניה, למשל בגארמיש-פארטנקיכן. זה בערך שעה-שעה וחצי מנמה"ת, אתר קומפקטי וחביב ובי"ס לסקי מעולה ולא יקר.

טיסות חפש באתרי החברות הרלוונטיות, לופטהנזה, אל על או טרנסאוויה. מדי פעם גם לישראייר ולארקיע יש טיסות ישירות למינכן. מלון תזמין בבוקינג.קום. גם המלונות הפשוטים ביותר נקיים ונעימים. אם בחרת בגארמיש, שיעורי סקי תזמין באינטרנט באתר בית הספר GAP Hausberg Skischule. אתה יכול לשכור מהם ציוד אבל יש מקומות יותר זולים במרכז העיר. בדוק עם המלון כי לרובם יש הסכמים עם חנויות השכרה ותקבל הנחה. סקיפס תקנה בקופות או במלון, אין שום הנחה לקנות מראש.

למעלה