ועכשיו לגבי הרשימת תיקונים:
הרשימה מחולקת לפי מדורים - כי זה הסדר שלי, בכל מדור יש את הדברים שאני משייך אליו את הפריטים. למה זה לא יותר מסודר? כזאת קיבלתי ורק הכנסתי והורדתי את הפריטים שאני משתמש בהם - לא שיניתי את הסדר שנים.
1. גרביים עבות - אני משתמש בגרבי סקי בלבד, חבר שנים גלש עם גרבי צבא - היה לו נוח ולא התלונן (היה בקבע אז נשארו לו מלא).
2. חולצות טרמיות: כשאני גולש שבת-שבת, שבוע, אני לוקח 6 חולצות - כי לשים חולצה שהזעתי בה - אותי מגעיל. באותה מידה מכנס טרמי - לא מגעיל כל יומיים להחליף, מאותה סיבה דומה שלעבודה רוב האנשים מחליפים חולצות כל יום, ומכנס פעם בשבוע או 3 ימים (ג'ינס נגיד - לא מכיר אחד שמחליף ג'ינסים כל יום).
לגבי תרופות - מלבד לאופטלגין וכדורים נגד שיעול שיש לי תמיד בבית, אין לי שום תרופה. לא חליתי בכלום, ולקחת תרופות ללא מרשם אני לא אעשה כזה דבר. מי שצריך - ברור שיקח, ושירשום גם ברשימה שלא ישכח. לאחרונה הוספתי פלסטירים וזה די שימושי (חתכים בהכנת אוכל, יבלות, סתם להדביק משהו).
מה זה אוטריבין?
לגבי אקמול צינון יום ולילה - גיליתי לפני כמה שנים בסופר פארם משהו שהם קוראים לו פראמול יום ולילה, באריזה כחולה (יש גם סגולה, נראה לי הבדלים בין איזה סוג שיעול יש, יבש או רטוב) - הכדורים האלה ממש מגניבים, כי אם נגיד התחלת להשתעל ערב אחד - אתה לוקח כדור, הופ, וכאילו לא היה כלום לכמה שעות. ממש מציל חופשות הדבר הזה.