חופשת סקי לבר מצווה

• פותח הנושא DG75
  • פורסם בתאריך

2 איזי

New member
הם ימותו מחום החליפת סקי בסקי גילבוע...

לא צריך חליפה בשביל לגלוש על שטיח
מה גם שזה יכול ליצור אצלו את ההפך הגמור. סקי על שטיח שכזה זה לא כמו סקי על שלג...

DG75

New member
תודה לכולם על העזרה

והעצות ! כבר התחלנו לבדוק אופציות ברצינות ! .

לגבי קלאב מד, דווקא נראה לי רעיון טוב! אתם מכיר משהו בעל שם טוב?

דרך עוד משהו שקסם לי מאוד, אבל יקר יותר ( נתקלתי בו בחוברות של חברת נסיעות) זה שבוע עם מזחלות כלבים בלפלנד :) ! אהבתי את הרעיון מאוד

תודה

anni30

New member
איפה אפשר להשכיר באזוא נתניה?

אשמח להמלצה להכשרת בגדי סקי לכל המשפחה גם לילדים, באזור נתניה.

בוב מור

New member
בשנה שעברה לקחתי את הבן שלי לטיול סקי בר מצוה

זה היה מדהים!
תכננתי הכל. לקחתי אותו ל-3 ימי סקי בזרמאט(שוייץ) ואחכ המשכנו לברצלונה ל-3 ימים נוספים למשחק של ברסה בכדורגל בקמפ נואו + טיול אינטנסיבי בעיר בעזרת אופניים חשמליות.
קראתי את השרשור כולו ואכן קיבלת הרבה מאוד המלצות טובות. לכן אוסיף רק את מה שרלוונטי לדעתי.
בעניין ההפתעה- אני לא הפתעתי את הבן שלי אבל אתה בהחלט יכול להגיד לו שאתה מתכנן לקחת אותו השנה לחרמון כדי לעשות סקי השנה ולכן אתה רוצה לעשות הכנות שונות כמו ביגוד .
מאחר ושניכם נוסעים בפעם הראשונה אני מאוד ממליץ לעשות קורס בסימולטור סקי כאן בארץ. זה מאוד משפר את עקומת הלמידה הראשונית ומלמד להפעיל את השרירים הנכונים. (תרשום בגוגל "סקימולטור" ומצא את הסניף הקרוב למקום מגוריכם). גם זה יוכל להיות במסגרת הסיפור של "ההכנה החרמון".
למרות האימון בסקימולטור כדאי לבדוק באתר שתבחר את האופציה של שיעור סקי פרטי לשניכם ביומיים הראשונים. גם זה עדיף בהרבה לצורך שיפור עקומת הלמידה לעומת שיעורים קבוצתיים שמתנהלים מאוד בעצלתיים למתחילים. במקרה שלי אני גולש טוב והבן שלי היה מתחיל בשנה שעברה. עם המדריך הפרטי הוא התחיל לגלוש ביום הראשון וכמו גדול כבר ביום השני!
בפאן החברתי אכן יכול להיות יתרון אם מצטרף עוד זוג של אב ובן עם אותה מטרה.
לגבי ההמלצה על קלאב מד. זה מאוד מומלץ במיוחד במקומות שבהם יש גם קבוצות גלישה לנערים. (האם הוא דובר אנגלית?)הוא מהר מאוד ימצא שם חברים. מעוז כאן בטוח יוכל להמליץ לך . הטוב בכך הוא שביום גולשים בנפרד מלבד היומיים הראשונים עם הדרכה פרטית ובערב מטיילים ומבלים ביחד.
הקלאב הכי מתאים לעניין הזה לדעתי הוא אבוריאג' בצרפת . המיוחד במקום שהכפר עצמו בו נמצא הקלאב הוא מאוד יפה.
אני כותב וכבר מתרגש בשבילכם...
אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות כאן.

למעלה