חופשת חג שבועות לחברי הפורום שלום החל מיום ד' אהיה בחופשה מקווה להשתמע לאחר החג בברכה ד"ר יניב
D Dr Yaniv New member 4/6/03 #1 חופשת חג שבועות לחברי הפורום שלום החל מיום ד' אהיה בחופשה מקווה להשתמע לאחר החג בברכה ד"ר יניב
י יודעי דבר New member 7/6/03 #2 האם הפורום נסגר או לא שלום דר הפורום נסגר פורמלית או לא מה קורה ? י.ד
D Dr Yaniv New member 8/6/03 #3 ליודעי דבר רשמית נסגר ואכן אין אליו יותר קישור מדף הקהילות אולי תסביר לי אתה בבקשה איך מגיעים לפורום אני בכל מקרה בודק אם יש שאלות חדשות ועונה כמיטב יכולתי בהקדם שמתאפשר לי בברכה ד"ר יניב
ליודעי דבר רשמית נסגר ואכן אין אליו יותר קישור מדף הקהילות אולי תסביר לי אתה בבקשה איך מגיעים לפורום אני בכל מקרה בודק אם יש שאלות חדשות ועונה כמיטב יכולתי בהקדם שמתאפשר לי בברכה ד"ר יניב
T tevagil New member 9/6/03 #4 האתר הם רק הסירו את הקישור אבל השאירו את האתר. כך שמי שהקישור מוגדר אצלו במועדפים זה עדיין עובד. כלומר זה רק למשתמשים ותיקים.
האתר הם רק הסירו את הקישור אבל השאירו את האתר. כך שמי שהקישור מוגדר אצלו במועדפים זה עדיין עובד. כלומר זה רק למשתמשים ותיקים.