חופשות חגי תשרי

טלטוש, צריך לא לשכוח שלא המורות קובעות לעצמן

את החגים והחופשות. בניגוד לאנשי הייטק למיניהם למשל שיכולים לבחור מתי לקחת את ימי החופש שלהם, ימי החופש של המורים מוכתבים מן המעסיק שלהם - משרד החינוך ואם יש לנו כהורים ביקורת על כך, לא המורים באופן אישי הן הכתובת לביקורת הזו.

טלטוש

New member
מותר לתהות על למה לא עובדים בערב חג?

אז תהיתי. עד שפתחו עלי את הפה, לא האשמתי את המורות אלא תהיתי על מערכת החינוך בכללותה. בכל מקרה אם לי יש תלונות על מקום העבודה שלי, אני מתלוננת או מחליפה מקצוע, לא צועקת על ה"לקוח" שלי. בוודאי לא אם התפקיד הוא מתן שירות.

טלטוש

New member
מותר לתהות על למה לא עובדים בערב חג?

אז תהיתי. עד שפתחו עלי את הפה, לא האשמתי את המורות אלא תהיתי על מערכת החינוך בכללותה. בכל מקרה אם לי יש תלונות על מקום העבודה שלי, אני מתלוננת או מחליפה מקצוע, לא צועקת על ה"לקוח" שלי. בוודאי לא אם התפקיד הוא מתן שירות.

אלינקה

New member
גם אני לא עובדת ערב חג

הספריה סגורה בערבי חג ומנקים לנו מזה חצי יום חופש בסוכות ובפסח אני כן עובדת אבל רק בבקר עד 14

טלטוש

New member
אני מבינה שמדובר במשהו שהוא כלל משקי

ולא מקומי רק למערכת החינוך.

ומזכירות לא? למה הן יכולות לעבוד בערב

חג ואתן לא? ומוכרות בחנויות? ורופאות? ונהגות אוטובוס? ושלא נדבר על שבוע ההכנות לפני פסח ש"אתן צריכות להכין את החג". הייתי מצפה לתשובה שונה לחלוטין ממורה.

אני מבקשת לא לגרור את הדיון לפסים אישיים...

בואו נסכם שאכן ההורים מרגישים שיש יותר מדי ימי חופש, והמורים מרגישים שאין מספיק ימי חופש, כמו שמרגישים עובדים בכל מקצוע אחר (הרי תמיד היה עוזר עוד חצי יום חופש פה או חצי יום חופש שם, לא?)

מחשבות

New member
התפוז שום מכסה את התחת שלו? שוב את

צריכה להזהיר בקשר לפסים האישיים? הרי ברור שרכבת קלה לא תצא מזה. ימי החופש בישראל הם פחות או יותר כמקובל בעולם. הפרדוקס הוא, שדווקא במדינה בהם יש ימי חופש מועטים, שם דווקא הרמה גבוהה. מאחר והישראלים הם האויב הגרוע ביותר של עצמם, לא פלא שבוסים לא מתחשבים בהורים ולא מבינים שאם הילדים בבית, ההורים פשוט מתחרפנים.

שמי לא תפוז אלא שרון, נעים מאוד ../images/Emo8.gif

ולקרוא תגובות כמו שהתחילו להיות בשרשור הזה (ואני לא אצטט אותן שוב) זה פשוט לא נעים ולא מקדם את הדיון לשום מקום (או באנלוגיה שלך, אם רכבת קלה כן תצא מזה היא תסע במעגלים) וזו הסיבה היחידה לבקשה שלי (ואת זה אני דווקא כן אצטט: "אני מבקשת לא לגרור...)

../images/Emo26.gif אני עם השירשור הזה או כל שירשור אחר

שיירד לרמה כזו סיימתי. הודעות שיפגעו בגולשים אחרים או שיעסקו שוב ושוב באותו עניין גם בשירשורים שאינם קשורים כלל תמחקנה.

מחשבות

New member
וזו תהיה כמובן תחילת הדרדרות הפורום

וחזרתו להיות פורום להיות הורים.

למעלה