חופשות חגי תשרי

גאליה

New member
חופשות חגי תשרי

אשמח לקבל פירוט של חופשות חגי תשרי מבתי הספר - החל מחופשת ראש השנה וכלה בסוכות, מתי מתחיל החופש של כל חג ומתי מסתיים. תודה.

לא ראיתי כתוב

אבל- ראש השנה- כט באלול-ב בתשרי. יום כפור- ט-י בתשרי. סוכות- יד-כג בתשרי. הכל ועד בכלל.

smailytal

New member
אנחנו מקבלים חודשי

לגבי לוח חגים ולכול החודש ראש השנה חופש מתאריך 29/9/08 ועד 1/10/08 חוזרים יום חמישי ללימודים לגבי שאר החגים שאני יהיה בבית אני יוכל לרשום לך לכל החגים של כל השנה שנה טובה טלי

טלטוש

New member
צריכה תרגום פשוט

יום שני, ערב ראש השנה, יש חופש? ואם כן, למה זה לא כמו כל יום שישי שבו לומדים?

פרח50

New member
תתחילי להתרגל

כל ערב חג ואיסרו חג וגשרים למינהם--חופש!!!!!!

מחשבות

New member
כי יום שישי זה לא ערב חג. למה יש שאלה כזו כל

שנה? זה משתנה משנה לשנה?

טלטוש

New member
ומה ההבדל?

יום שישי וערב חג זה בדיוק אותו הדבר, יום לפני "שבתון". זה שמשרד החינוך החליט להקל על המורות מקשה עלי. עד השנה הילדים שלי היו בגנים גם בערבי חגים. בימי שישי אני לא עובדת ודווקא בערבי חג כן. והשאלה הזו תחזור גם בשנה הבאה כמובן. כי כל שנה יש הורים חדשים כמוני במערכת החינוך וכנראה שכל שנה אתה תענה לחדשים את אותה התשובה. לך זה לא חדש, לאחרים כן.

מחשבות

New member
אני תוהה על התהיה. אם יום שישי היה גם חופשי,

היו עוד עשרות ימי חוסר לימוד בשנה. אני בכלל לא מבין את השאלה הזו. יש סיבות אחרות שיום שישי יהיה חופשי, אבל לא בגלל ערבי חגים, להם יש ערך אחר כימי הכנת אוכל בכמויות היסטריות ושטיפת רצפות בעזרת משאית של מכבי אש.

טלטוש

New member
כשהבת שלי תתחיל לעשות ספונג'ה

ולגלגל קובה... (ושלא תבין לא נכון, אין לי ולה מושג איך עושים את זה) רק אז אני אשמח שבערבי חג היא בבית. אני דווקא לא רוצה יום שישי חופשי מבית הספר, ואני רוצה שילמדו גם בערבי חג (גם לאמא מגיע זמן חופשי, לא?)

מחשבות

New member
אז את בעצם רוצה לשנות סדרי עולם. הנה

אני מוכיח לכולם שהפשע המאורגן השתלט על בתי הספר, אבל לאנשים נוח לשלם לקרן קרב. אין סיכוי לשנות תפיסות שגויות אצל אנשים. אף אחד לא יוותר על חופש בערבי חג.

טלטוש

New member
הייתי בכתה א' לפני יותר מ- 30 שנה

אני לא זוכרת שבערבי חג היה חופש, או שאני טועה? לפחות איתך אני אוהבת את האתגר שבשיח......

כי גם המורה צריכה להכין את החג!!! ../images/Emo123.gif

בדיוק כמוכם. בית הספר זה לא שירות בייבי סיטר. אנחנו לא שומרים על הילדים שלכם בזמן שאתם צריכים קצת "זמן חופשי".

dor and more

New member
היא לא צריכה זמן חופשי ממי.

היא עובדת! היא מצפה שאם היא עובדת אז גם מערכת החינוך עובדת כי זה לא יום חופשי. היא לא מצפה לבייביסיטר - אלא מופתעת מזה שאתן לא עובדות ביום עבודה כי גם אתן צריכות להכין חג- הרי גם היא מכינה חג ועובדת.

למעלה