חופשה

בשנה הבאה תודיעי לנו לאיזה מלון את יוצאת

אהבתי את הכתיבה שלך, להיות כל כך הרבה זמן על הקצה יכול לחרפן, אבל כשמתפוצצים אז זאת האורגזמה הכי מדהימה שיש

נכון?

ולכן לא הרגשתי צורך לכתוב אותו. כאילו, ברור מה יקרה עכשיו.
את יותר ממוזמנת להמשיך בעצמך!

ביקשת...קיבלת

הוא עמד שם בפתח הדלת. מביט עליי. בידו האחת מחזיק את הזין ומשפשף ובידו השניה פותח את הדלת לרווחה ונכנס לחדר.
"בואי הנה, זונה" אני שומעת ולא מאמינה למשמע אוזניי, אבל מתרוממת כמהופנטת ומתקרבת אליו. "על ארבע" הוא צועק ואני מיד יורדת לעמידת ארבע וזוחלת עד אליו.
הוא נשען על שידת הטלויזיה ואני מחזיקה בשתי ידיי את הזין הזקור ומכוונת אותו אל פי. לא נרגעתי, אני רוצה עוד. הוא דוחף אותו אל פי ומגיע עמוק עד לגרון. אני מרגישה את הסוף המתקרב ועוצרת את עצמי. "היא טובה" הוא אומר לחברו שעומד לידו. החבר מושיט את ידיו ומרים אותי לעבר השידה.
משעין את ידיי על השידה ומכופף את גופי לכוונו. שוב אני מרגישה זין זקור אצלי בפה והפעם עבה במיוחד. חברו משפר עמדה ומתחכך בגופו עם אחוריי. בולעת את הזין מצד אחד ומרגישה את הגישושים בצד השני. מתנועעת מצד לצד מנסה לכוון אותו. טרם הספקתי להבין מי עומד היכן, מגיע בחור נוסף ומתיישב על ברכיו על השטיח מתחתיי. הלשון שלו רטובה חמה ומיומנת. היא מלקקת ונדחקת פנימה עמוק יותר ויותר, מה שגורם לי למהר ולזיין את הזין שנמצא אצלי בפה. הפתח האחורי שלי גם הוא מתמלא לאט לאט. שבוע ימים של חופש וחרמנות גואה והפורקן עומד להגיע אבל לא מספיק. אני רוצה עוד...

למעלה