חופשה בטורונטו

חנית012

New member
חופשה בטורונטו

היי כולם, אני אמורה להגיע לחופשה בדצמבר , אף פעם לא הייתי במדינה כזו רחוקה מהארץ, קרה והאמת שקצת חוששת לגבי זה.
רציתי לשאול אם יש למישהו/י טיפים לאטרקציות בימים קרים ומושלגים, מקומות לחגוג את השנה החדשה, פאבים טובים, קניות זולות בקיצור כל מה שפתוח בחורף בקנדה.
יעזור לי המון, תודה.

אל תשכח שהדולר שלנו הוא פחות מ 3 שקלים לעומת חברו האמריקאי

שקרוב ל 4 שקלים, לא ראיתי עליית מחירים מהותית בחנויות למרות הירידה של הדולר, אז אולי הפכנו להיות קצת יותר אטרקטיביים?

TrigATUSA

New member
יש לי מילה אחת בשבילך

APPLE
המוצרים שבדקתי היום זולים בקנדה ב 20% מלקנות אותם בארה"ב

Anonymizer

New member
אחח

פורטי40

New member
פתוח בחורף, כמעט הכל.

יש גם ימי שמש יפים עם שמים כחולים ואדמה מכוסה בלבן, בפארקים בתוך העיר.
אפשר לטייל גם בזמן שיורד שלג, אם אין רוח חזקה וכשהקור אינו קיצוני (מינוס 5, נגיד), אבל צריך להתלבש בהתאם - מעיל טוב (או שכבות אחדות), צעיף, כובע, מגפיים, כפפות. בימים כאלה אפשר לטייל ליד האגם ולהנות מנופי קרח שלא רואים בארץ...
ישנן גם בריכות סגורות מחוממות ציבוריות בתוך העיר.
מחוץ לעיר: טיולים בחיק הטבע כשהקור אינו קיצוני (מסביבות מינוס 5) למשל באיזור מיסקוקה, ואתרי סקי.
אם תרצי לראות את מפלי הניאגרה בתחילת קפיאתם, דצמבר הוא הזמן.
בטורונטו יש שפע של מסעדות, פאבים, תיאטראות, ארועי ספורט, מוסיקה, פיאנו בר, שפועלים ללא התחשבות בעונה או מזג אויר. קניונים יש מכל הגדלים והסוגים, וגם... העיר התת קרקעית היא מעין קניון גדול מאד.
לחגוג את השנה החדש, תלוי עם מי. אם את רוצה עם אנשים זרים לחלוטין, תכנסי לכל בר/פאב. ויש גם מסיבות ציבוריות שמתפרסמות. אם יש לך חברים-מארחים שגרים בטורונטו, הם ידעו לאן ללכת ומה לעשות.

חנית012

New member
פורטי40 וכל המגיבים תודה רבה קודם כל.

פורטי40, עזרת לי המון המון אני מאוד מתרגשת לקראת החופשה מקווה שאשרוד בקור שם, ויהנה כמו שצריך.

למעלה