חוף מעורב/נפרד?

ואני חושבת..

קודם כל אני כדעת אריאל- לא ללכת מראש לחוף מעורב כי הרי יודעים שיש שם בנות בלבוש מינלי- אז למה ללכת?, מוצארט אני באמת לא מבינה מה מהנה כ"כ לראות מישהי בלבוש מינימלי- זה עד כדי כך מהנה? (טובב..............?!?!?!)ואני לא חושבת שאריאל אמר שאתה כופר, וביקורת גם כן אסור להעביר? ואני גם חושבת שאם מישהו לא מקיים מצווה מתרי"ג המצוות זה לא נקרא שהוא אוכל חזיר או משהו כזה.. שהרי אם זה לא בכוונה? (ופה זה ממש לא קשור למוצארט), נרי'וש- אני חושבת שאני ממש מבינה אותך.

r3fl3ct10n

New member
אני סולח לך....

אולי בכל זאת הייתי צריך לפרט...

מוצארט

New member
לא, אני לא סולח

לדעתי אין שום פסול לראות בחורה כך, אם לה אין בעיה. וההתבטאות שלך היא גם לא הכי הכי...

אוקיי אתה שותק ולא מגיב ואני כן

מגיבה, מוצארט אני חושבת שגם אם לה אין בעיה, לך צריכה להיות בעיה בלראות אותה ככה, ואם אתה נהנה זה קצת מוכיח משהו. אני חושבת שאני ממש מבינה את נרי'ה ואת איך שהיא התבטאה- כי היא אמרה את המילים הכי נכונות להגיד במצב כזה.

סליחה,אבל לאיזו רמה ירדנו?

הרמה פה מתדרדרת. סליחה,אבל גם לדעתי יוסף, זה מוגזם להגיד בבוטות כזאת שאתה נהנה מיצירת הא-ל. אתה נהנה? תשאיר את זה לעצמך, אתה לא חייב לפרסם. וחבר'הס, תהיו קצת יותר מתחשבים ופחות תשתלחו אחד בשני. סה"כ אנחנו אמורים להיות חברים. מה הולך פה לעזאזל?

גליה חמודה,

אין לי בעיה עם הדיעה שלך ולא עם של אף אחד בפורום, אבל ראבק, תסתכלי על השירשור הזה כולו כקולקטיב, הוא נראה זוועה. כל מה שאנשים עשו פה זה לריב ולהתכווח בצורה לא הגיונית. גם מה הקטע של להגיב ככה? לריב בכוח? לא אהבתי בכלל. לא אמרתי שאת הגבת לא טוב, התייחסתי לשירשור כולו. התגובה שלך לא בוטה בכלל וגם לא קיצונית או באה כקריאת תיגר.

איילת כ

New member
אני מסכימה איתך

וחבר'ה זה לא עוזר שאתם מגיבים בצורה כזאת, זה לא יגרום לאף אחד לשנות את דעתו, ולדעתי זה יגרום בדיוק למצב ההפוך.

mayakol

New member
עוד לא קראתי את כל השירשור

הארוך הזה, אבל אריאל- אתה לא קצת חוזר על עצמך? אתה בעצמך פתחת כזה סקר בתחילת הקיץ!

lali37

New member
זה מה שהוא אמר

שזה החלק הכי חשוב בשרשור שהוא פתח ולא ענו לו הרבה

beckham17

New member
תודה רבה אילה!

רוצה במקרה להיות הדוברת שלי? יש משרה פנויה!

mayakol

New member
מסתבר ש...

איילה לא יכולה למלא את תפקיד הדוברת כי עובדה שהיא לא ענתה על מה שהתכוונתי (איילה מותק, אוהבת אותך...)- התכוונתי לזה שכבר שאלת את השאלה הזו בתחילת הקיץ... (כשאליגטור עוד היה בפורום הזה... כשכתבת לי אריאל, שדיברתי בצורה מוגזמת כלפי איזה מישהו פה, לא זוכרת מי... לא זוכר????)

mayakol

New member
תודה איילה על שיתוף הפעולה! ../images/Emo13.gif

אבל הערה קטנה- הפעם אני צודקת? רק הפעם? את מנסה לומר חלילה, שבד"כ אריאל צודק?

למעלה