חוף מעורב/נפרד?

אריאל ידידי...

בס"ד |דגש|איני בא לדבר בנוגע להיבט הדתי ולדעת ההלכה אלא על מה שאמרת אלא על דבריך בנוגע לכך שלאותה אחת זה לא נעים. ובכן ידידי אם לא היה לה נעים שמסתכלים עליה אז היא לא הייתה באה ככה לבריכה או לים אלא בלבוש יותר צנוע ולא מינימלי!

beckham17

New member
אילו היה ניתן...

הרי אם היה אפשר לגרום לבנות לבוא בלבוש לא צנוע לים/בריכה, היה ניתן למנוע את ההפרדה הזאת. אבל העובדה היא, וזאת גם דעת ההלכה, שזה מקום שידוע מראש שבנות הולכות בו בלבוש מאוד לא צנוע. ההלכה ידעה שאין אפשרות להקל גם אם בנות יבואו בבגדים ארוכים, כי מגע של כל בגד עם המים גורם להצמדתו לגוף. בקיצור, ילו רק ניתן היה לגרום לים ולבריכה להיות מקום שבו בכלל ניתן היה ללכת בלבוש צנוע, הרי אז לא הייתה סיבה בכלל להפריד הליכה לים... ולדעתי, זה שבת הולכת לים נפרד לא מהווה את הסכמתה שעיניים של בנים ישלחו לעבר גופה...

אריאל לא הבנת אותי...

בס"ד דיברתי על כאלו שהולכות לים לא נפרד ובלבוש מינימלי שאז וודאי לא אכפת להם שינעצו בהן עיניים...

beckham17

New member
הן הולכות ככה כי זה הלבוש...

וככה הולכים לים. אולי פחות אכפת להן, ויש כאלה שבכלל לא אכפת להן, אבל יש כאלה שמאוד אכפת להן!

אלעדית

New member
לא נכון!!

הן הולכות ככה כי הן חושבות: שזה חתיכי ויפה......... שזה נחמד כשמסתכלים עליך במבטים חושקים......... שמתחילים איתך......... ההסתכלות הזו היא שטחית ביותר לדעתי!

שרוך

New member
אריאל אז למה רוצים גם ללכת ברחוב

בס"ד הי אריאל אז אם הבעיה היא רק בבגדים למה ורצים להפריד גם את הרחובות !? שרוך

beckham17

New member
לא הבנתי את השאלה שלך...

נניח ויש רבנים שרוצים להפריד את הרחובות, הם רוצים כך בגלל הצורה בה בנות מסתובבות ברחובות, כלומר הבגדים. ככה שאין לי מושג מה שאלת?

אלעדית

New member
בטח!

ברור! איך שבנות מתלבשות היום זה באמת בושה גדולה והן מחטיאות בגלל זה הרבה אנשים!!!!!!!!

מוצארט

New member
אתה חתיכת חצוף!!!

אתה קורא לי חסר אמונה?? ומי בדיוק אמר לך שדעת ההלכה לא נוגעת אליי?? אמרתי משהו קטן, והפכת אותי לכופר?? תתחיל לשים לב למילים שיוצאות מפיך, חתיכת צעיר!!!

beckham17

New member
עובדה, לא יותר!

עובדה שאתה לא מקיים מצוות. אולי יש לך מידה קטנה של אמונה, אבל קטנה... ולא קראתי לך חסר אמונה, אלא ציינתי שאין לך הרבה ממנה. דעת ההלכה לא נוגעת אליך מרגע שהחלטת שאתה לא מקיים מצוות תדיר. לא הפכתי אותך לכופר, אולי אתה הפכת את עצמך לכזה? תחשוב על זה... בכל מקרה, אני לא מבין מה נפגעת כ"כ. העברתי ביקורת על הדעה שלך, ואמרתי את הדעה שלי. מה אתה רוצה ממני?

שרוך

New member
אריאל מה עדיף שאדם ...

בס"ד אריאל יש לי שאלה מה עדיף שאדם יקיים חלק מתריג מצוות ? או בכלל שלא יקיים? איש איש באמונתו יחייה!! שרוך

עטרה22

New member
אתה קורא לעצמך דתי?

כי אם כן אתה חייב לקיים את כל החוקים והמצוות ולא רק את אלה שאתה בוחר לעצמך לקיים!!!

אני222

New member
לפי דעתי

אתה צודק מאוד!!! מי שלא מקיים את אחד החוקים שציווה הקב"ה לא נקרא דתי ואתה לא צריך אח"כ לנסות להצדיק את עצמך!!! זה כאילו הוא היה אוכל חזיר!!! או גונב!!! היית עושה דבר כזה?

פבפ

New member
יש משהו בדבריך

אבל לפי ההגדרה הזאתי הרבה מאוד אנשים לא דתיים...

מוצארט

New member
ואתה ממשיך לדבר שטויות....

איזה עובדה בדיוק? ציינתי בדברי שאני הולך לחוף מעורב?? דעת ההלכה לא נוגעת אליי?? יפה! עכשיו אני אעשה מה שבא לי כי הרב בקהאם אישר לי! ואיך אתה בדיוק קובע שיש לי מידה קטנה של אמונה? ולא אריאל, לא העברת ביקורת על הדברים שלי, אלא עליי. מה אני רוצה ממך? שתפסיק לשים תוויות על אנשים. ושתגיב בצורה עניינית.

אלעדית

New member
מצטערת מאוד!!!!!!!

מוצארט! ההתבטאות שלך היא מאוד סוטה ומגעילה............ ותסלח לי מראש!

למעלה