חוף מעורב/נפרד?

beckham17

New member
חוף מעורב/נפרד?

החלק החשוב של הסקר שלי, שמשום-מה הורד לסוף העמוד, היה השאלה על חוף מעורב. לכן אני מציג את השאלה הזאת כאן בנפרד... מה דעתכם? האם אתם הולכים? האם זה בסדר?

אני זה לא פונקציה

אני כן הולכת למעורב, אבל כעיקרון? נפרד עדיף אם יש לי אופציה. אם באמת הולכים בשביל לשחות אז ביננו, מי לא מעדיף שלא ימדדו אותו? מה בסדר? ללכת למעורב? לפי ההלכה זה הרי לא בסדר, אבל שובףכל אחד ואמות המידה שלו.

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד נפרד, מה השאלה בכלל? כמו שלא תלך ברחוב עם מכנסיים קצרים בלבד, ואת לא תלכי עם ביקיני או משהו, (לא צנוע...), ככה לא תלך לחוף מעורב. רק בגלל שזה ים לא חלים עוד חוקי התורה?... מה השאלה בכלל?...

wafell

New member
מעורב

חלק מהחוויה שיש בחוף ובכלל בכל מקום זה להכיר אנשים, לאו דווקא מהמין שלך ( ! ), אין שום סיבה שבעולם שהתורה תגיד לי לא להתידד עם אנשים. בעצם, לפי מה שאני מבין, מי שהולך לחוף נפרד כאילו מנדה את הצד השני, אומר "אני לא רוצה להיות איתך", למה זה? הם עשו לכם משהו? הרי אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך ולמרות זאת, נדה אותו לחוף נפרד. חומר למחשבה.

beckham17

New member
תכיר אנשים, אבל למה במקום כזה?

דווקא במקום שבהם אנשים הולכים לא צנוע צריך להכיר אנשים? כשמכירים מישהו צריך להכיר את הפנימיות שלו, ובים רואים רק את החיצוניות. ובכל מקרה, אין אפוטרופוס לעריות. אין שום הצדקה ללכת למקום כזה, וגם אם זה לשם "הכרת חברים/ות"... אני לא רואה את זה כנידוי... אתה יכול ללכת עם מי שבא לך, כל עוד הוא בן מינך. את המין השני תכיר במקומות אחרים!

בדיוק רציתי לכתוב תגובה

אבל אז ראיתי את שלך, וראיתי שזה בדיוק מה שרציתי לכתוב... אז - אני איתך! וחבר'ה, אל תכתבו יותר מדי השבוע, שאני אוכל לעקוב, אני עומדת להיות שבוע מחוץ לבית...

מ י ש י

New member
../images/Emo13.gif

בס"ד וואפל יקר, לא הבנתי איך הגעתי ל"חלק מהחוויה שיש בחוף זה להכיר אנשים לאו דווקא מהמין שלך...מי שהולך לחוף נפרד כאילו מנדה את הצד השני. מה פתאום? אף אחד לא מנדה כאן אף אחד. ואשמשיך במישור המסויים הזה-, האם אסור לאדם לשמור על פרטיות? האם מישהו שהולך לבי"ס שבו רק דתיים או רק בנים, הוא כאילו מנדה את החילונים או את הבנות?לא, הוא מאמין ששם הכי טוב לו. אף אחד לא מנדה אף אחד. התורה לא אסרה חלילה להתיידד עם אנשים. אך יש דבר כזה שנקרא 'צניעות' .אסור לגבר לראות גוף אשה. נידוי?.... לא. צניעות.

reutרעות

New member
אבל..

הבנים ירצו להכיר את הבנות לא לפי האופי אלא לפי איך שהן נראות בבגד ים...

לדעתי...

לדעתי אך ורק חוף נפרד! דבר ראשון לפי ההלכה זה אסור וחוץ מזה זה לא מתאים שבחור יראה בנות חצי ערומות וכן להיפך. ואם מישהו הולך לים כדי להכיר את בני המין השני הואלא צריך לראותאותם חצי ערומים!!!!! אני אישית גרה ליד קיסריה ויכולה להגיע לחוף ברגל ואני טורחת ולוקחת שני אוטובוסים לחוף אולגה שהוא ניפרד...

מוצארט

New member
אנ'לא יודע מה איתכם חבר'ה...

אני בכל אוהב בריכה... וכן, אני מעדיף נפרד...

עטרה22

New member
לפי דעתי...

אך ורק נפרד

מוצארט

New member
אולי לך זה מגעיל

אני דווקא ממש נהנה לראות בחורה יפה בלבוש מינימלי, זה עושה לי טוב!! אני נהנה לראות יצירה יפה של אלוהים!

beckham17

New member
אולי תנסה לחשוב אם גם לה זה נעים?

מי אמר שהיא מרגישה עם זה נוח? מה אני אגיד לך, תהנה. אבל לדעתי זה מגעיל ביותר לבוא למקומות שבהן ידוע שנשים מסתובבות בלבוש מינימלי. ודעת ההלכה לא נוגעת אליך, לצערנו. ככה, שתהיה בריא עם ה"אמונה" (או חוסר אמונה) שלך...

למעלה