חוסר מזל(?)או השגחה..

טיףטף2

New member
חוסר מזל(?)או השגחה..

אני תוהה לפעמים אם יש לי חוסר מזל עם גברים או שפשוט הקב"ה שומר ומרחיק אותי מדברים אסורים.
יש לי הצלחה דיי רבה עם נשים ואני בכלל לא מחפש להצליח איתם. בחיים לא התחלתי עם אישה כי זה לא מעניין אותי,אבל התחילו איתי נשים דיי הרבה
כשאני מדבר עם גברים תמיד משהו מיסתורי הורס את הקשר לא יודע איך להסביר. השיחה מרתקת,תחומי עניין משותפים אבל תמיד יש קטע מסתורי שהורס הכל.אין לי מושג למה! לכן אני עדיין רווק
אני תוהה אם הקב"ה מרחיק אותי מהאנשים האלו כדי לא לחטוא או כי סתם ביש מזל?

תלוי מאיזה מבט מסתכלים על זה...

אדם שאינו דתי יגיד שזה ביש מזל, יד הגורל, מקרה וכיוצ"ב. שומר תורה ומצוות בודאי יאמר יד ההשגחה, הכל משמיים, רק מה`, ה` רקם וכו`. אז מאחורי איזה מתרס אתה עומד טיףטף יקירי. לי אין ספק שאתה יהודי מאמין, שיודע בדיוק את הסיבה האמיתית למסתורין שמונע ממך כביכול קשר עם גבר ולעומת זאת כנראה שאתה כזה מקובל בחברה, מוסרי וחתיך אמיתי שהנשים מתחילות איתך... /tapuzforum/images/Emo13.gif טיףטף נשמה כשהקב"ה יחליט שאתה בשל להפסיק להיות רווק (ולחיות בזוגיות תרתי משמע... עם בן/בת זוג - ואני כבר מתאר לעצמי מה אתה מעדיף, גלה את אוזנינו) אזי אז תמצא את שאהבה נפשך לפי שורש נשמתך וכפי שנקבע לך מששת ימי בראשית. תהיה בשמחה אח צעיר ויקר לכבוד השבת שבתוך חול המועד פסח. ושמח בחגיך והיית אך שמח.

השגחה עליונה...

₪הרושם שנוצר אצלי מההודעות שפירסמת שיש בך משהו מאד רוחני ומחובר,סביר להניח שיש כח עליון שמנסה להגן עליך... אלא"כ אתה ממש מכוער ובעל תקשורת לקויה...;) השאלה אם אתה שמח בהגנה הזו או שהיית מעדיף בלעדיה?

טיףטף2

New member
זהו שלא יודע

אם לשמוח שיש תהגנה הזו או שלפעמים לעשות מה שבראש שלי. ובקשר למראה אני כולה שמן שעיר בעל גבות מחוברות,שיערות באוזנים ובלשון.דיי סקסי לדעתי

טיף טף ???‏

אני מרשה לעצמי להגיב להודעתך כי נראה לי ‏‏(תתקן אותי אם אני טועה ‏‏) שאני מכיר אותך דיי טוב.‏ אז ככה למען הסר ספק ובגלל דבריו של המגיב בקודם ‏,‏ אני נפגשתי איתך וגיליתי אדם עם אופי ויופי כאחד אדם שכולו טהור וזך בשיחה שנפגשנו ישבנו כמעט שלוש שעות וכל כך נהניתי לדבר איתך אתה כל כך מתוק ובעל תקשורת חיובית,‏ ומבחינה חיצונית ? אוהה אתה ממש חתיך כאילו נראה חתיך על ליגה,‏ ‏‏(לספר להם מה צבע העיניים שלך ?‏‏) ‏‏(והשיער ? ‏‏) לא באמת אתה ממש חמוד ויפה ובעזרת ה` תזכה לאישה יפה כמוך וצדיקה כמוך,‏ יצא לי אפילו כמה פעמים לראות אותך שואל אלות בהלכה בפורום "שאל את הרב" בתפוז למהדרין באמת שאלת שמה שאלות בהלכה ושאלות על רמה.‏ אני חושב -‏ בעצם אני בטוח שזו יד ה` שלא נותנת לך להפגש עם בנים אבל ליבי נוטה להרגשה שבקרוב יציעו לך בחורה יראת שמים ויפה ונגאל שנינו מכל הנטיות שלנו בעזרת ה` ‏‏(עם כל חברי הפורום ‏,‏ כמובן מי שרוצה ‏‏) אז טיפטפ תמשיך בלימודיך ומעשיך הגדולים אני מתגעגע אליך,‏ ו...‏ תשמור על קשר במסרים מידי פעם.‏ אתה נרראה לי היחיד מהפורום שמקיים את המשפט " אנחנו קודם דתיים ואחר כך הומואים " ‏‏[סליחה מכולם אבל אותו אני מכיר אותכם לא....‏ חחחח.‏ ‏‏] אז גוט שבע`ס ‏,אוהב.‏ ‏

צודק בחור אהוב בכל דבריך...

/tapuzforum/images/Emo27.gifחוץ מזה שלא התראינו (חבל שלא הגיע למפגש האחרון עם ספר יקר) אני גם יכול להעיד שמדובר בבחור (טיף טף2) כשר למהדרין ויש לו שאיפות רבות לעלות במעלות התורה, הקדושה והטהרה. שוחחנו רבות במסרים וניכרים דברי אמת בדבריו של ידידי ואחי הצעיר והיקר במשאלות לבו וכן נכנסתי פעמים רבות לפורום "שאל את הרב" ונוגחתי לראות כמה הוא מתעניין ונכנס לעומקם של דברים בשאלותיו המחכימות בהלכה. הרי ידוע שככל שהאדם גדול, יצר הרע גדול הימינו. גם אני מאמין שיבוא היום ונחגוג איתך ביום כלולותיך (אם תזמין אותנו כמובן) ונשמח ונרקוד איתך תחת החופה, כי זו משאלת לבך ואני מאמין באמונה שלמה שהקב"ה לא יחסר לך מאומה ויעשה לך נס (כמובן שאין סומכים על הנס אבל לפעמים צריכים אותו כפי שאירע לי) ותזכה להקים בית כשר ונאמן (כמוך) בעם ישראל. אמן ואמן. אוהב אותך טיף טף בכל לבי ונימי נשמתי ומצפה (לגאולה) ולשמוע ממך רק בשורות טובות. אמן ואמן.

ספר ריק

New member
אם תספר ככה בפורום שידוכים

מחר בבוקר יהיה תור של בנות צדיקות, חסודות וטובות מראה בפתח ביתו של טיףטף

ספר ריק

New member
שאני אתחיל לספור לכמה אנשים בפורום אמרת

את זה ??!! אתה גורם לאנשים לפתח ציפיות סתם
חח סתם , אוהבים אותך

טיףטף2

New member
אבל אף אחד לא לוקח זאת ברצינות

לכן אני נשארתי בדד. בדד אלךךךך גם תפילה אין לי בדד בלי עתיד בלי תפילה בלי חלוםםםםאואוחוום!|קורעורידים||מתאבד|

frid0201

New member
טיף טף, זה גם קרה לי הרבה

אני גם חש שהיו המון מצבים שבהם ה' מנע ממני לחטוא, והדרך היחידה שהצלחתי לחטוא הייתה לאחר שלא וויתרתי והמשכתי בכל הכוח למרות המניעה. אז תהיה שמח שה' שומר עליך, ואם אכן כל מה שנאמר עליך נכון, ושיש סיכוי שתקים משפחה עם אישה, אז זו באמת סימן טוב שה' שומר עליך, תנצל את זה ואל תחפש להתנסות עם בנים ואל תפתח קשרים רומנטיים כי זה יפריע לך בקשרים עם בנות. ממש כך , מניסיון. הכרתי בחור חלומותיי, גם צדיק ממש גם חתיך אמיתי גם אוהב ועמוק וניראה בדיוק כמו שחיפשתי, והוא ראה בי אותו דבר והחיבור ביננו היה הכי נדיר שראיתי בין 2 גברים, אחרי כל מפגש היינו מסוחררים וסוערים, וכל מייל היה מרטיט לבבות, ואחרי חודשיים הוא נהיה חולה, וזה היה מאוד מאוד קשה, וזה הפך להיות בלתי נסבל. ואני חש שאם זה היה ממשיך, ברור לי שלא הייתי חושב כלל להינשא לאישה מרוב שזה היה עוצמתי וחזק, ומתי שהוא שהקסם היה פג הייתי מתעורר מהחלום ומרגיש רע על זה שאני ללא משפחה. אגב , עוד סיפור שקרה לי עכשיו , היו לי 2 מיילים שקשורים לעולם ההומוסקסואלי, אחד היה בו את כל ההתכתבויות והתמונות שלי ושל הבחור המדובר, והשני היה מחובר לפורום הזה, ולפני 4 ימים החלטתי להחליף את הססמאות ב 2 המיילים אז הכנסתי ססמה והעתקתי אותה ל2 המיילים , ושמרתי אותה בקום אחר, ואז למחרת שבאתי להיכנס,,,,, הססמה ששמרתי לא נכונה !!! ועכשיו 2 המיילים חסומים לי. ואני חש שלגבי המייל של החבר ההוא זה ממש סגירת פרק כיוון שתמיד הייתי נכנס לשם ונזכר וקורא את מה שהיה ביננו, או בודק האם הוא נזכר בי ושלח מייל (הוא שולח מייל כל פרק זמן מה ) , ובנוגע למייל השני , התחילו להיות בו הצעות של מין ,וכד', (אגב אם תשימו לב גם פתחתי שם משתמש חדש בתפוז (הקודם היה frid0102 ועכשיו אני frid0201 ) ובגלל שאני לא אוכל להתעדכן ולראות מי שלח לי מייל מהפורום או לא אוכל לקבל עדכון שהגיבו לדבריי... ) אז לרגע התבאסתי ואז הבנתי שזההכי חסד ה' שיכול להיות, דבר אחרון שאני משתף אותכם פורום יקר חמוד וצדיק, שהיום הייתי בדייט עם בחורה חמודה , עמוקה וצדיקה אבל מאוד פתוחה וזורמת, בגילי, והרגשתי איך אני זקוק להתקרב אליה יותר ויותר כדי להרגיש משהו, כי אני ממש חסום ולא מפוקס ולא יודע מה לעשות. שכיוון שאני מזה תקופה הייתי עם בנים ופינטזתי על בנים, יש יותר קושי בלהתחבר לאישה ואני צריך להשקיע יותר בנושא. ביקשתי מה' ואמרתי לו שאני יעשה התשתדלות כדי להגיע למצב של הקמת משפחה עם אישה ואני מבקש ממנו שהוא יעשה את ההשתדלות שלו שזה יצליח. נקווה שאצליח. חג חירות שמח ! היה כיף לפרוק את מה שישב לי על הלב.

אשמח לשמוע איך זה מתקדם עם הבחורה ../images/Emo13.gif

אם זה יהיה רציני, תספר לה על הנטייה?

ספר ריק

New member
היי מני

אפשר לשאול מה הכוונה נהיה חולה? משהו רציני? לגבי חשבונות הדואר האלקטרוני שלך: לי קרה בעבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון שלי באתר וואלה! ופניתי אליהם והסברתי זאת, והם אמרו לי לספר על האנשי קשר שהיו לי שם וכל מיני מיילים שקיבלתי ושלחתי, וכשהם ראו שאני בקיא הם הסיקו שכנראה זה באמת החשבון שלי, ופתחו לי אותו. אז אני לא יודע באיזה אתר חשבונות המייל שלך, אבל אתה יכול לנסות לפנות אליהם בנושא. שיהיה בהצלחה עם הבחורה

טיףטף2

New member
הופפפה!!

בהצלחה בזיווג החדש. איך מתקדם?
חסר לך שאינך מזמין אותנו לחתונה!דמך בראשך!

למה ככה ?? ‏

דווקא הייתי רציני בבקשה ‏.‏ אני רוצה חנינה אחרונה ‏,‏ נו די טיפטפ תעשה לי ילד,‏ בבקשה אני מתחנן,‏ זהו מעכשיו אני יהיה רציני.‏ בסדר ? מה לא ? אבל ביקשתי סליחה נו.‏ זהו מעכשיו אני רציני ‏,‏ הולך ? ‏.‏ ‏‏| טיפטפ אתה מבין שהכל משמיים כמו שכולם אומרים כאן.‏ אתה צריך למצוא בחורה טוה והכל יהיה טוב.‏ אז אני אאחל לך שוב פעם בהצלחה ו...‏ המתפלל על חבירו נענה תחילה" אז אני יתפלל עליך ואתה עלי ונראה מי יהיה הראשון ‏....‏ אוהב.‏ ‏

ספר ריק

New member
אף 1 לא לוקח את זה ברצינות,

לדעתי, משום שאתה אומר את זה לאנשים בפורום בפני כולם ולא במסר אישי, ונוצר הרושם שזה נאמר לשם האמירה, במין צחוק כזה. אם מישהו מחברי הפורום נראה לך כאופצייה רצינית לקשר - אני ממליץ לך לפנות אליו במערכת המסרים, לנסות לפתח שיחה אישית, לראות אם הוא מעוניין להיפגש. אני בטוח שבסופו של דבר תמצא מישהו, אל דאגה

טיףטף2

New member
../images/Emo24.gif

זה באמת חצי הומור חצי באמת. תכלס אי אפשר באמת להציע למישהו מהפורום חברות או משהו כי כולנו עמוקים בארון ומפחדים מהצל של עצמנו
או שרק אני חש כך

למעלה