טיף טף, זה גם קרה לי הרבה
אני גם חש שהיו המון מצבים שבהם ה' מנע ממני לחטוא, והדרך היחידה שהצלחתי לחטוא הייתה לאחר שלא וויתרתי והמשכתי בכל הכוח למרות המניעה. אז תהיה שמח שה' שומר עליך, ואם אכן כל מה שנאמר עליך נכון, ושיש סיכוי שתקים משפחה עם אישה, אז זו באמת סימן טוב שה' שומר עליך, תנצל את זה ואל תחפש להתנסות עם בנים ואל תפתח קשרים רומנטיים כי זה יפריע לך בקשרים עם בנות. ממש כך , מניסיון. הכרתי בחור חלומותיי, גם צדיק ממש גם חתיך אמיתי גם אוהב ועמוק וניראה בדיוק כמו שחיפשתי, והוא ראה בי אותו דבר והחיבור ביננו היה הכי נדיר שראיתי בין 2 גברים, אחרי כל מפגש היינו מסוחררים וסוערים, וכל מייל היה מרטיט לבבות, ואחרי חודשיים הוא נהיה חולה, וזה היה מאוד מאוד קשה, וזה הפך להיות בלתי נסבל. ואני חש שאם זה היה ממשיך, ברור לי שלא הייתי חושב כלל להינשא לאישה מרוב שזה היה עוצמתי וחזק, ומתי שהוא שהקסם היה פג הייתי מתעורר מהחלום ומרגיש רע על זה שאני ללא משפחה. אגב , עוד סיפור שקרה לי עכשיו , היו לי 2 מיילים שקשורים לעולם ההומוסקסואלי, אחד היה בו את כל ההתכתבויות והתמונות שלי ושל הבחור המדובר, והשני היה מחובר לפורום הזה, ולפני 4 ימים החלטתי להחליף את הססמאות ב 2 המיילים אז הכנסתי ססמה והעתקתי אותה ל2 המיילים , ושמרתי אותה בקום אחר, ואז למחרת שבאתי להיכנס,,,,, הססמה ששמרתי לא נכונה !!! ועכשיו 2 המיילים חסומים לי. ואני חש שלגבי המייל של החבר ההוא זה ממש סגירת פרק כיוון שתמיד הייתי נכנס לשם ונזכר וקורא את מה שהיה ביננו, או בודק האם הוא נזכר בי ושלח מייל (הוא שולח מייל כל פרק זמן מה ) , ובנוגע למייל השני , התחילו להיות בו הצעות של מין ,וכד', (אגב אם תשימו לב גם פתחתי שם משתמש חדש בתפוז (הקודם היה frid0102 ועכשיו אני frid0201 ) ובגלל שאני לא אוכל להתעדכן ולראות מי שלח לי מייל מהפורום או לא אוכל לקבל עדכון שהגיבו לדבריי... ) אז לרגע התבאסתי ואז הבנתי שזההכי חסד ה' שיכול להיות, דבר אחרון שאני משתף אותכם פורום יקר חמוד וצדיק, שהיום הייתי בדייט עם בחורה חמודה , עמוקה וצדיקה אבל מאוד פתוחה וזורמת, בגילי, והרגשתי איך אני זקוק להתקרב אליה יותר ויותר כדי להרגיש משהו, כי אני ממש חסום ולא מפוקס ולא יודע מה לעשות. שכיוון שאני מזה תקופה הייתי עם בנים ופינטזתי על בנים, יש יותר קושי בלהתחבר לאישה ואני צריך להשקיע יותר בנושא. ביקשתי מה' ואמרתי לו שאני יעשה התשתדלות כדי להגיע למצב של הקמת משפחה עם אישה ואני מבקש ממנו שהוא יעשה את ההשתדלות שלו שזה יצליח. נקווה שאצליח. חג חירות שמח ! היה כיף לפרוק את מה שישב לי על הלב.