חוסר טאקט טהור.

Ophel McNeil

New member
חוסר טאקט טהור. ../images/Emo117.gif

אני וחברה שלי, נקרא לה לילך, למדנו עם חברה נוספת שלנו, דנה לשם העניין. דנה הלכה לכמה רגעים לשירותים, ואני, שלהבדיל מרוב בני האדם, שחושבים לפני שהם מדברים, פשוט שאלתי: "תגידי, לילך, את לסבית?" המצב הוא כך - אני יודעת שלילך לא לסבית, היא נמשכת לבנים. אבל ידעתי כמעט בוודאות למשך הרבה זמן שהיא בי. אני לא יודעת מה עבר עליי, אני לא יכולה לתאר כמה מטומטמת הייתי באותו רגע, ואין לי דרך לבטא את טיפשותי, אבל פשוט שאלתי את זה. זה לא ענייני, ואני יודעת שאם לילך הייתה רוצה להגיד לי שהיא בי, היא הייתה עושה את זה, וממש לא הייתי צריכה לשאול אותה דבר כזה. אבל שאלתי. לילך הייתה בהלם. היא שאלה איך ידעתי, ואחרי זה אמרה שהיא בי, ולא לסבית. ואז הכל התפוצץ. החברה השניה, דנה, חזרה לחדר, ולילך פרצה בבכי, והחלה לספר לנו שהיא לא בטוחה לגבי הרגשות שלה, ושהיא הייתה מאוהבת במישהי, וכמה הדבר מסבך את החיים שלה, שלא היו קלים לפני כן. כרגע אני במצב נוראי, בו חוסר הטאקט שלי רק פגע באנשים (לילך לא רצתה שאף אחד שקרוב אליה פיזית ידע על זה. ובכלל, מלבדי, רק עוד שני אנשים ידעו על זה, לא כולל דנה), ולילך עצמה מרגישה מבולבלת מאוד, והיא לא יכולה לכתוב בפורום זה מסיבותיה היא... בקיצור - מה עליי לעשות מעכשיו? שלא לדבר על לילך?...

T D O A

New member
הממ..

אני מניחה שזה יהיה שרשור מתאים להציג את עצמי. אני לילך, נעים להכיר.
:)

נעים להכיר ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

מקווה שתהיי שלמה עם עצמך ועם רגשותייך! בכל מקרה, אנחנו פה!

resputin

New member
../images/Emo34.gif ברוכה הבאה

(למה הדגל פה? מהסיבה הפשוטה שאני בטח אשכח מישהו בסיכום השבועי, אז אני מקצץ מפה ומשם
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אני מבינה שהמנהל הזמני שלנו

קצת סנילי (או שמא קמצן?
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif אבל אבל אבל

זה רעד ששרימפס חוזר מקפריסין.. ואז עד שהוא מתגייס .. אני חושבת.. אמממ...... הא.. (וקצן קמצן כי לא חוסכים ב
)

paperdoll15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif../images/Emo54.gif

שלום לילך!
ברוכה הבאה...

As I Am

New member
אהמ. תודה. :) ../images/Emo103.gif

עכשיו, החלטתי פשוט לחסוך לעצמי את הבלבול אח"כ, אני לא לילך, אני לין, רציתי לכתוב בניקניים חדש כי לא רציתי להחשף בפני עוד אנשים בקהילה של תפוז.. אבל.. אהמ.. באמת שאני לא חושבת שזה כזה ביג דיל גם ככה. גם אם יקרה איכשהו שמישהו יראה הודעות שלי בפורום, אני לא חושבת שזה צריך להפריע לי במשהו. אז זהו, אני כבר מכירה כאן חלק מהאנשים, מקווה להשתלב עם הזמן. ^_^

LuNaTiC

New member
אה... היי ../images/Emo13.gif ^^

נו טוב, כולנו מפורום הארי פוטר

Blackice

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo13.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo24.gif

איכשהו... אני לא יותר מדי מופתע לראות אותך כאן.. ^_^ אז, ברוכה הבאה לפורום..
אני בטוח שתתאקלמי פה טוב... סה"כ הרכב האנשים לא יותר מדי שונה מה"פ..
ובוקר טוב..
ארז (שחוזר עכשיו ללמוד. מחר ב16:00 מסיים מבחן אחרון לסמסטר ^_^ )

resputin

New member
ארזי שלי חזר!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

../images/Emo24.gif

אל תדאגי
למרות שגרמת לה לשתף אותה בזה באופן קצת חסק טאקט זה מצויין שאתן יכולות לדבר על זה סוף סוף, נראה שזה שהיא פרצה בבכי אומר שזה מאוד מעיק אליה ותוכלי עכשיו לעזור לה.
תראי לה כמה פאג האגית את
תראי :) כמה אין למה מה לדאוג ותנסי לעזור לה להתמודד עם זה שהיא ביסקסואלית---- זה נשמע כאילו היא מנסה להתעלם
אני לא בטוחה בדיוק התמיכה שהיא זקוקה לו אבל אני בטוחה שאת תוכלי לספק אותו
אז בהצלחה
באעבה, שרה

../images/Emo93.gif מי שמדבר על טאקט... ../images/Emo4.gif

(התכוונתי לעצמי) גרררר לילך הצטרפה ולא שמתי לב *דופקת את הראש בקיר* *נבוכה* *מאוד*

T D O A

New member
היי :))

אהמ, בקשר למה שכתבת קודם, אני לא מנסה להתעלם, פשוט לא רציתי שזה יצא ככה... כלומר, בשאלה כזאת (שבאה לי משום מקום, אני מבטיחה לכם..
) של: "את לסבית, נכון?".. @_@ אני לא מנסה להתעלם.. אני רק צריכה קצת זמן ;)

למעלה