חוסר חשק מיני אצלה

קארניו

New member
למה שתעזור לך אם היא אדישה כלפיך?

בכלל תמוהה בעיניי העובדה שהזוגיות שלכם שבה הסקס דעך עדיין ממשיכה להתקיים .
יכול להיות שהיא מחפשת לפרק את הקשר ואתה, כ"כ מרוכז בעצמך ובצרכים שלך מפספס
ומעדיף שלא לראות .

מה עושים

נראה לי מקשיבים לפרטנרית.
אתה כנראה עדין ורגיש, ונחמד ומפנק כמו בולדוזר, ומרוב חסכים הפכת לכפייתי ואובססיבי.

אם אתה לא יכול להיפרד בטוב, כי אתה עדיין נורא אוהב אותה ומאמין שרק היא צריכה להגמיר אותך, אני ממליצה על צפייה הפגנתית בפורנו באמצע הסלון.
זה כבר יפתור את הבעיה <או שתקבל הרפייה מהצפייה או שהיא תזרוק אותך ותשחרר לחפש יד ימין חדשה
>.

צר לי, זה לא קשר זוגי

אולי אתה אוהב ונמשך אליה, אבל היא לא שם.
או שהיא א-מינית,
או שהיא אומרת לך משהו ואתה מסרב להקשיב
או שהיא לא רוצה את הקשר כמו שאתה רוצה.

איזה סיפור מהעבר היא יכולה כבר לסחוב איתה שאתה לא יודע?
אתה כבר אמור להכיר בה את כל הסיפורים והדברים החשובים.
כך שזה לא משהו שקרה בעבר, זה קשר שאתה לא פוקח עיניים ומבין שהוא לא נמצא יותר.

ערסlight

New member
לא בא לה

ככה בגדול... נקבה שאין לה עניין ורצון להיות אובייקט מיני עבור בנזוגה, לא ממש ברור מה יש לך אצלה.
לדעתי, חפש אובייקט אחר.
ואותה תחזיק בשביל ה"אהבה" אם אתה ממש חייב.

muse18

New member
טוב...

הם 4 שנים ביחד,זה לא איזה חברות של חודשיים, אני מניחה שהוא לא איתה רק בגלל הסקס.ואם הסקס שלי ושל בן זוגי היה יורד לפעם בחודשיים אני יודעת שלחבר שלי זה היה מפריע, וגם לי. אז אגואיסטיות ? לא יודעת, מי מאיתנו לא היה אי פעם חרמן מתישהו? למה לאף אחד מכם זה לא היה מפריע אם חודשיים לא הייתם עושים סקס עם הבן זוג?, כן כן גם סקס מחרמנות...
כנראה שיש בעיה אמיתית. אני מציעה לך לבוא בדרך אחרת, יותר רומנטית אל תבוא בגישה של "עבודה" היא לא חייבת לך סקס ואתה לא צריך להתייחס אלייה ככה, גם אם אתם 60 שנה ביחד, תשקיע בה מסביב, או שזה יותר רציני מזה והיא כבר לא נמשכת אלייך, או תקופה קשה בחיים (לימודים,לחץ).

Roman Kb

New member
פעם בחודשיים, והיא לא רוצה אפילו לדבר על זה??

רוב הסיכוים שיש לה מישהו מהצד. או באיה רפואית
אם הייתה לה בעיה עם משהו שאתה עושה, היא לא הייתה מתמחקת כל פעם שאתה מנסה לדבר על זה איתה ולברר מה הבעיה. היא גם הייתה מנסה למצוא פתרון איתך, אם לא היה לה מישהו מהצד.

למעלה