חוסר חשק מיני אצלה

hehe100

New member
חוסר חשק מיני אצלה

שלום לכולם,
אני בקשר זוגי כבר 4 שנים, ואני מאוד אוהב אותה.
אני מטבעי סופר חרמן, והיא נעשתה אדישה מאוד בשנה האחרונה.
אדישה = שוכבים פעם בחודשיים.
היא טוענת שלא בא לה, שזה "מלחיץ" אותה, וכל מיני סיפורים כאלה......
נמאס ליי, זה מממש חשוב לי בקשר והיא לא מבינה את זה, כמובן שזה גורם לנו לריב כל שבוע על זה.
ואני באמת נחמד ואוהב ומפנק, כמובן שיש גם רגעים שאני מראה לה שאני חרמן ושתבוא לקראתי ו"שתיתן יד"
אבל איייייין כלום לא עוזר ואני רק מתרחק ממנה כי זה עצוב לי שהיא לא מוכנה להשקיע בי.
כאילו, מה הבעיה להשקיע בי????? אני לא מבקש ממנה "לתרום" לי את הגוף שלה, אלא רק לעזור לי....
מה עושים???? HELP ME

נומלה

New member
הסבר בבקשה

מה זאת אומרת אני לא מבקש ממנה "לתרום" לי את הגוף שלה, אלא רק לעזור לי.? איזו עזרה בדיוק אתה מבקש שהיא תחזיק לך את הנר?

ועוד שאלה קטנה: אתה גידם?

hehe100

New member
חברה נכנסתם בי חזק מידי

אני לא אגואיסט ואני לא נותן לה לעשות רק את העבודה,
להיפך, אני מאוד משקיע ומפנק, אני תמיד אבל תמיד נותן לה לגמור לפני בסקס שהיה לנו.
ואני כן ישבתי ודיברתי איתה על זה מליון פעם, אבל כל פעם שאני רק פותח את הנושא היא לוקחת צעד אחורה ופתאום אומרת שזה מלחיץ אותה.
ה"אש" בקשר לא דעכה, אנחנו עדיין נהנים אחד מהחיק של השני.
אני גם מאוד לא אובססיבי ומטרידן ודוחף אותה לפינות.

זה נשמע מעליב כשאמרתי: "מה הבעיה שלה להשקיע בי", כי בתאכלס אתם מסתכלים על זה כמשהו שאני רק מחפש לנצל אותה, אבל זה ממש לא ככה.
הכוונה היא שאם היא לא מוכנה שאני אשכב איתה, זה בעיה ענקית אולי בגלל גלולות או בגלל שהיא עוברת משהו מהעבר או לא יודע מה,
אז אני שואל, למה היא לא מוכנה לפחות לעזור לי,היא רואה אותי סובל, הרי אם היא הייתה "דואגת" לי היא הייתה מספקת אותי, לא?

אני הדפוק פה?

רגע

אז אתה לא יודע מאיפה הבעיה הענקית? והאם בתור חבר ה'לא יודע מה' מעניין אותך? מכאן נשמע שלא ממש
, או ממש לא, והדאגה המרכזית שהיא תתן יד ויהי מה, כי אתה רעעעעעעעבבבבבבבבב. מן הסתם כשזו הגישה, והיא בעליל אנוכית ולא זוגית, זה 'ילחיץ' אותה, ובהמשך הלא רחוק גם יגעיל <כי אתה לא רוצה אותה כאדם אלא ככפפה אנושית
>

אם עדיין הגחלת לוחשת, לא יהיה מנוס מלהעמיק בלא יודע מה הזה, ולראות איך פותרים אותו מהשורש.
ובלי שום קשר, בכלל, לחיים - כדאי להתחיל להתבגר. כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא, והיא היחידה שמחויבת לפי חוזה ההתקשרות היסודי סיפוק צרכים חד סטרי.
בזוגיות לעומת זאת חביבי יד רוחצת יד

מריוס זכריה

Member
מנהל
אתה מגמר אותה קודם?

מאוד אצילי מצידך.

אבל שמע, ברצינות, כהר נתקלתי בכמה "משקיעים ומפנקים" לארג'ים כאלה, כמוך, ואתה יודע מה הבעיה בדרך כלל? שהדיעה שלהם מבוססת על בעיקר על הדיעה שלהם, וזאת, איך לומר, לא מאוד אובייקטיבית.

בכלל, מנסיוני הדל עם גברים, בד"כ כמה שלבחור יש דיעה יותר טובה על עצמו במיטה, ככה הוא יותר רחוק מהמציאות.

עכשיו ברור שאם תלך לבת הזוג שלך שלך ותגיד לה: "ממי, איך אני במיטה?", היא כנראה תגיד שאתה מלך ותותח. אבל בוא ואני אגלה לך סוד: זה לא חייב להיות נכון...

האמת, אין לי שום עניין להשמיץ אותך. אולי אתה באמת תותח ומפניק וכאלה, רק תשים לב שהחברה שלך איבדה עניין, אז כאילו כזה יש אולי בעיה, דא?

וגם תשים לב ש"מין" זה הרבה יותר ממין. ביחוד ליצורים האלה מהמין השני.

[וואי, איזה כיף לרדת על מישהו באמצע הלילה...]

טוב, אני בטוח שאתה תתגבר.

לילה טוב.

סטנגה Joe

New member
פתרונות לחרמנות

אתה יכול לדבר איתה.
אולי זה יעזור.
אולי תבין משהו שעד היום לא הבנת.
אולי אתה עושה משהו שמרחיק אותה והיא תצליח להסביר לך מה הוא.

אם גם זה לא יעזור יש בפניך 4 אפשרויות:
1 - לסבול בשקט
2 - לעזוב אותה
3 - לבגוד בה
4 - לסכם איתה על קשר פתוח שבו שניכם יכולים גם לחגוג בחוץ

nirity1

New member
תדבר איתה

תבדוק מה קורה אבל בלי להלחיץ ובלי להאשים.אל תעשה את השיחה בעת חרמנות. משהו באמת לא בסדר אם אתם שוכבים אחת לחודשים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מאוד מבין אותה דווקא

אתה מתייחס אליה כאילו הייתה איזה עובד במפעל שלא מוכן לעזור להוריד את הזבל, למרות שהיא מקבלת ממך משכורת.
לאור הגישה שלך למין ("כאילו, מה הבעיה להשקיע בי?????"), אני יכול להניח שהמין שלכם לא מספק אותה והופך לטורח.
לשאלתך "מה עושים????", התשובה שלי היא: תדאג שהמין יהיה לה כזה כיף שהאי לא תהיה מוכנה לוותר עליו.
בשביל לעשות את זה, אתה צריך לעשות סוויץ' בראש, וכנראה גם ללמוד כמה דברים. אולי תקרא כמה ספרים בתחום.

אייבורי

New member
תשמע

אמרו שמבינים אותה, שאתה לא בסדר
ובתכלס, אתה נשאר עם הזין ביד

אני אומר, תן לה כיף, תארוז לה מזוודה ותחפש לעצמך
זוגיות עם אישה שאוהבת סקס
כל השאר זה רק סבל ארוך ומתמשך

מריוס זכריה

Member
מנהל
ואם הוא פשוט גרוע במיטה

כמה זמן החדשה שאוהבת סקס תישאר איתו?

שבוע שעבר השוויתי בין זוגיות לקומקום חשמלי.

והשבוע אני אשווה אותה לאולימפיאדה: זוגיות ארוכה זה לא ריצה ל-100 מטר ולא 200. זה מרתון. מי שקיבל מדליית זהב ב-100 מטר לא בטוח שהוא יודע גם לרוץ מרתון.

ולא כל מי שיודע לקפוץ לבריכה גם יודע לשחות בה (שמעתי שהיה לנו קופץ ישראלי מועמד למדליית זהב, אבל אחרי קפיצת הבכורה שלו הוא לא הצליח לצאת מהמים כי במשרד החינוך, התרבות והספורט אמרו לו ששחיה לא כלולה בתקציב).

אייבורי

New member
מצד שני

עדיין לא ראיתי אלוף אולימפי במרתון שרץ עם זיקפה ברחבי העיר.

אם הוא גרוע מיטה, אז ימצא לעצמו חובבת סקס גרוע במיטה.

סקס או התאמה מינית היא בסיס לזוגיות ארוכה וטובה
סתם זוגיות ארוכה דורשת כח סבל חזק במיוחד

מריוס זכריה

Member
מנהל
הניתוח הלוגי נראה לי לוקה בחסר

העובדות הן:
עובדה א: 4 שנים יחד.
עובדה ב: 3 שנים הסקס היה טוב (בשבילו).
מסקנה: לפני 4 שנים היא עוד אהבה סקס.
לפני 3 שנים גם.
לפני 2 שנים גם.

משהו קרה לפני שנה.

ואני טוען שפשוט נמאס לה להוריד את הזבל. אם עשית את זה פעם, וודאי נוכחת לדעת שזה לא כיף. זה נחמד שמדי פעם מורידים לך את הזבל, ולא ההיפך.

לכן המסקנות הסופיות שלי הן:
(1) היא כן אהבה סקס
(2) מגיעה לה מדליה אולימפית שהיא החזיקה מעמד 3 שנים עם קבלן הזבל שלה.

---

ולסיפא שלך בדבר התאמה מינית אני מסכים לגמרי. אלא שגם אז זה עדיין מרתון. פשוט, בלי התאמה מינית, רץ המרתון אכן ירוץ עם זיקפה - אבל הוא עלול לפרוש ממסלול המירוץ לטובת אחת הצופות שבדרך, ואז בעצם הוא כנראה לא יגיע לקו הגמר המתוכנן.

קארניו

New member
הניתוח המושכל שלך אינו סותר את הניתוח הלוגי

של אייבורי.
העובדות שאתה מתבסס עליהן הן יותר בגדר השערות ויכולות להיות כמה סיבות נכונות ומתאימות לאדישות שלה כלפיו .

אייבורי

New member
אני שמח

שיש ביננו הסכמה שהתאמה מינית אכן חשובה למרתון

בכל מקרה, צריך כנראה לקבל את העובדה שיש זוגיות שמתות

פשוט נגמר להם החמצן והן נכבות לבלי שוב.

[אין ספק שמטפלים זוגיים אופטימים וחושבים שאפשר להציל]

אני חושב שרק במידה ויש ילדים כדאי לנסות לעשות החיאה למתים.

כל השאר, פשוט אפשר לקבור, להתאבל ולחיות מחדש

מריוס זכריה

Member
מנהל
אנחנו אכן מסיכימים על הרוב

אני אכן אופטימי, אבל לא עד כך שאני אחשוב שכל קשר ניתן להציל. בהחלט לא. כשלא ניתן, לא ניתן. אזי אני מחלק אישורים במסגרת עץ יפה, שניתם לתלות בסלון או להראות לדודים ולדודות.

אפילו לגבי הבחור כאן, הצעתי לו לשפר את איכות השרות שהוא נותן, לאו דווקא כי זה יציל את הקשר, אלא כי בכל מקרה הוא יצטרך את זה.

(כן, קארניו, אני יודע שהתאוריה שלי היא רק אחת מכמה אפשריות - אבל מה אכפת לך שעוד גבר ישפר את השרות? זה טוב לכלל האנושות, לא? או לפחות לנשים שהוא יגיע אליהן)

קארניו

New member
לא 'כפת לי ואפילו רצוי שישפר

גם אני חושבת כמוך שהוא מרוכז בצרכים שלו ואפילו הייתי מעניקה לו את התואר "אגואיסט" .
וכן, אתה צודק שיש מקום להעיר לו , לטובת כל הצדדים, על ההתנהגות שלו הן בקשר הזה והן בקשרים הבאים.

Kernel

New member
אתה מדבר כל כך הרבה שטויות

לפעמים הבחורה פשוט לא מינית, וגם אם גבר יהיה הכי גרוע במיטה, ואני שם דגש על הכי גרוע במיטה, בחורה שפויה וזוגית תבוא ויגיד לו, "בוא נשפר את יחסי המין שלנו, בוא אני אדריך אותך איך".
יש בחורות שמין (טוב ככל שיהיה, ואפילו אם ישחרר בשעת אורגזמה כמות בלתי נדלית של סרוטונין ודופמין) מעניין אותן כמו המצב הכלכלי בדרא"פ - תנסה פעם להיות בזוגיות עם בחורה מבית פולני כבד שספגה חינוך שסקס זה דבר רע, וצריך להיות קר ואטום במשך 30 שנה ואז אולי תבין שמה לעשות לפעמים הגבר בכלל לא אשם, ודברים שנבנים בילדות ומתהווים בבגרות, לא רק שלא קל לשנות אלא אם הדבר מהווה את גרעין האדם, הוא יכול לגרום לה ל 50 אורגזמות בלילה, והיא עדין לא תאהב מין.

אז לבוא לשפוט את הגבר ולהגיד לו: "אולי יש סיבה יותר עמוקה ובלה בלה בלה" זה לפעמים כל כך תלוש מהמציאות.

חומר למחשבה.

נומלה

New member
ולא כל מי שחושב שהוא רץ מהר

בכלל עובר את תנאי הסף לכניסה למשחקים

seeyou

New member
היא טוענת שלא בא לה איתך או באופן כללי.

לפי התשובה תוכל להבין יותר

לכול אישה יש "מצבי רטח" בזוגיות בתחום הסקס בגלל בעיות הורמונליות
או
פשוט דרך "שביטה איטלקית" מוסרות רצונות לדברים גדולים בזוגיות