חוסר בויטמין B12

זיזל

New member
חוסר בויטמין B12

עשיתי בדיקת דם ויש לי רמה של ויטמין B12 157.3 שאמרו לי שזה על הגבול הציעו לי צנטרום אבל איזה מזונות טבעיים יכולים להועיל יש לציין שאיני צורכת את המזונות הבאים ביצים עופות בשר דגים תודה

אנוק

New member
שמרי בירה

המזון הצמחי היחיד שידוע לי שמכיל B12 וגם ברזל ו50% חלבון. בא בצורת פתיתים או אבקה,

בעצם יש לך בעיות עיכול

ייתכן ואת לא מעכלת דבר מסוים בחיים שלך... בכל מקרה, אם כבר, אז לקחת B קומפלקס שלם (ורצוי יחד ען ויטמין C של אלטמן=אולטרא C). בירוקים יש הרבה B12 ובייחוד בנבטים. שבועיים של הרבה ירקות עליים ובמיוחד נבטים אורגניים והכל מסודר... אם זה לא עוזר מוסיפים תוסף מזון שנקרא כלורופיל (אבל בנוזל). אם יש צורך ביותר מידע. תהיה/י בקשר באינטרנט או בטלפון 051964755

כמו שכבר אמרנו B12 לא מיוצר בצומח

הוא מיוצר רק ע"י מיקרו אורגניזמים (כפי ששמרי הבירה הינם) לכן אף ירק ירוק (שלא הותסס עם הבקטריה המתאימה)לא יעזור בנושא. מאכלים עשירים בו הם מאכלים מן החי בקר, עוף, דגים, ביצים, חלב ומוצריו. מכיוון שאת לא אוכלת מאכלים כאלו ההשערה הראשונית היא מחסור תזונתי. ולזה צנטרום או כל מולטי ויטמין אחר יספיק בהחלט או תוסף המכיל רק B12. והערה למאי אלון. פרסומת בבקשה להשאיר ללוחות. או למערכת המסרים.

maylovely

New member
הבה נתחכמה לך...

תפרטי בבקשה... בגמבה צהובה בגמבה כתומה בגמבה אדומה

maylovely

New member
B12 מניסיון

מניסיון של מישהי עם בעיות עיכול חמורות, שימוש בנוני (מורינדה ציטופליה) בשילוב כלורופיל ב ל ב ד (בלי שום מזון אחר), כל הבעיות חלפו, כולל בעיות בלוטת התריס...למי שעדיין מאמין בניסים מהצומח !

למעלה